MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 15 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 15 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 100: Τα «πάρε δώσε» της Μυρτώς και του Μένιου γίνεται πρώτο θέμα στον Πλάτανο. Η Φιλιώ ενοχλείται, καθώς από τη μια δεν εμπιστεύεται τη Μυρτώ και, από την άλλη, δεν θέλει να μπλεχτεί ο Μένιος σε περιπέτειες. Εκείνος, όμως, έχει το σχέδιό του. Η Κατερίνα επιστρέφει από την Αθήνα και εξετάζει την Κική, γιατί η υγεία της δεν έχει βελτιωθεί και τους έχει ανησυχήσει όλους. Ο Τζώρτζης δείχνει τον καλό του εαυτό στη Χρύσα και το ζευγάρι σχεδιάζει το κοινό τους μέλλον. Η Μάρμω με τον Βαγγέλα συνωμοτούν για να πετάξουν έξω από την επιχείρηση με τις τρούφες τον Γιάγκο, αλλά εμφανίζεται απροειδοποίητα ο Παναγής.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 121: Ο θάνατος του δικηγόρου δημιουργεί αβεβαιότητα τόσο στον Δημήτρη, όσο και στον Χρήστο, τον Δήμο και τον Φίλιππο που βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου τους. Η Διώνη έχει αμφιβολίες πρώτη φορά για τον πατέρα της. Οι πράξεις, όμως, του Μενέλαου συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν τους πάντες και συγκεκριμένα τον Δημήτρη και τον Φίλιππο. Η Αλεξάνδρα αγωνιά μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Αλίκη έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα, αλλά αγωνιά για την ασφάλεια τη δική της και του Δημήτρη μέχρι να καταφέρουν να συλλάβουν τον Μενέλαο. Η Λήδα θα επισκεφτεί απροειδοποίητα την Δάφνη στη φυλακή, γνωρίζοντας το μυστικό της. Η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει και όλοι είναι έτοιμοι για τη σύλληψη του Μενέλαου. Ο Φίλιππος θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του, αλλά και με μια αποκάλυψη.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 183: Ο Μάρκος σοκάρεται από την παρουσία του Δημοσθένη στο σπίτι της Ναυσικάς. Η Αλίκη φεύγει από το σπίτι του Έκτορα και μετακομίζει μόνιμα στην Κέρκυρα. Παράλληλα, ο Έκτορας πιέζει τη Γεωργία να του εκμυστηρευτεί όλη την αλήθεια, αλλά εκείνη ντρέπεται να ομολογήσει τι κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που υφίσταται. Ο Αιμίλιος κι η Μάγδα μαθαίνουν ότι περιμένουν κοριτσάκι και βγαίνουν να το γιορτάσουν. Αλλά για κακή τους τύχη θα πέσουν πάνω στην οικογένεια Αρώνη, φέρνοντας την Ελισάβετ σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Σπύρος κόβει κάθε επαφή με την Αλκμήνη και ξαναζεί τον έρωτά του με την Ιφιγένεια, που δείχνει όμως να έχει αλλάξει. Ο Φρίξος πείθει την Έλλη για τη μεταμέλειά του και τα ξαναβρίσκουν. Η Εύα συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει να χάσει τον Νικηφόρο και του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν παιδί.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 64: Η Βέλη τσακώνεται με το Λαέρτη και πάνω στα νεύρα της του στέλνει κατά λάθος ένα υβριστικό mail.
Η Βούλα έχει αρχίσει να ζηλεύει στα σοβαρά την φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Μηνά και της Αγγελικής και βάζει πλώρη να της μοιάσει! Από μια μικρή παρεξήγηση, η Καίτη νομίζει ότι ο Ηλίας έχει πρόβλημα με την καρδιά του και ότι πρόκειται να πεθάνει. Αρχίζει και του φέρεται με κάθε περιποίηση, σε σημείο που ο Ηλίας σκέφτεται σοβαρά να αφήσει την παρεξήγηση άλυτη. Η Ξένια δίνει μια συνέντευξη  σε ένα σάιτ  για το γυναικείο φύλο. Αλλά όταν βλέπει την φωτογραφία της στην συνέντευξη, η επαναστατικότητα τελειώνει.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 31: Η Μαρίνα αγνοείται. Η σωρός, που βρέθηκε στην πυρκαγιά δεν έχει, ακόμα, ταυτοποιηθεί. Ο φόβος όλων, ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει. Ο Μηνάς κατηγορεί το Γιάννο, πως έκλεψε την κόκα απ’ την αγροικία, πριν καεί. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τη ΤΖΟΥ, η οποία παραμένει πολύ θυμωμένη μαζί του. Ο Γιάννος και η Κλαίρη έχουν μια συγκινητική συνάντηση. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να επιστρέψει στο σπίτι, μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Μια εγκυμοσύνη, έρχεται την πιο ακατάλληλη ώρα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 108: Η δίκης της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Είναι όμως ο Σέργιος έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ’ τους δικούς του; Η Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Η ανακοίνωση της αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημά υιοθεσίας του Ευτύχη.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 98: Η Κατερίνα πιάνει τον Παύλο με το περίστροφο στο χέρι έξω από το σπίτι της Σοφίας και του φωνάζει να φύγει, πράγμα που του βγάζει εκτός εαυτού και καταλήγει να της επιτεθεί. Η Αγγελική επιστρέφει τον Μιχάλη στο σπίτι του όπου και την παροτρύνει να μιλήσει στον Στέφανο για τα συναισθήματά της επειδή της αξίζει να είναι ευτυχισμένη. Ο Δημήτρης λέει την αλήθεια στην Αθηνά για την επίσκεψη της Κατερίνας, ενώ της ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του τόσο καιρό και πως δεν σκοπεύει να μιλήσει σε κανέναν πλέον για το παρελθόν. Η Σοφία πιέζει την Κατερίνα να της πει για το περιστατικό με τον Παύλο, ενώ η Όλγα ενημερώνει τον Στέφανο πως κάποιος διέλυσε τον τάφο του πατέρα του.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Μια Καλή Χρονιά” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο πολυάσχολος χρηματιστής Μαξ Σκίνερ αφήνει το Λονδίνο και πετάγεται μέχρι τη Νότια Γαλλία για να πουλήσει τον αμπελώνα του θείου του όπου μεγάλωσε. Σύντομα όμως η υπεροπτική του διάθεση απέναντι στην ζωή της επαρχίας αλλάζει παντελώς χάρη στις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων και μια πανέμορφη Γαλλίδα που γνωρίζει.

23:00 “Ο Συνήγορος” στον ALPHA

Υπόθεση: Ο Συνήγορος, είναι ένας πετυχημένος και άκρως ερωτευμένος δικηγόρος, ο οποίος στην προσπάθεια του να βγάλει εύκολο χρήμα κάνει το λάθος να μπλέξει σε ένα κύκλωμα διαχείρισης ναρκωτικών στο Μεξικό, συνεργαζόμενος με τον Reiner, έναν αμφιβόλου ταυτότητας άνθρωπο της νύχτας και με τον Westrey έναν άνθρωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι πως κινούνται τα νήματα του μεξικάνικου υποκόσμου. Παρά τις προειδοποιήσεις του τελευταίου, ο Συνήγορος – του οποίου το όνομα δεν μαθαίνουμε κατά την διάρκεια της ταινίας αφού προσφωνείται πάντα με τον τίτλο του – αποφασίζει να συμμετάσχει στο κόλπο με απρόβλεπτες για αυτόν συνέπειες.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Μυστικά της Ιστορίας: Μαρία Κάλλας” στο COSMOTE HISTORY HD

Η Μαρία Κάλλας ενσάρκωσε χαρακτήρες που τα έδιναν όλα για την αγάπη, όπως εκείνη. Η κάμερα επισκέπτεται εμβληματικά θέατρα όπου ερμήνευσε τους ρόλους της αλλά και το διαμέρισμά της στο Παρίσι, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

23:15 “Μέγας Αλέξανδρος: Η Μεγάλη Μάχη” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Μάικλ Γουντ ακολουθεί τα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη Συρία ως το Ιράκ, με σκοπό να ρίξει φως στα γεγονότα που σημάδεψαν την καθοριστική μάχη του σπουδαίου Μακεδόνα στρατηλάτη εναντίον του πανίσχυρου περσικού στρατού, το 331 π.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 χρόνια CΟSMOTE HISTORY: Φωτίζοντας την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό μας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b