MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Vassilenas: Στην πόρτα σας με ένα μενού ειδικά διαμορφωμένο για τη Καθαρά Δευτέρα

Η πολυβραβευμένη κουζίνα του Vassilenas ανοίγει ξανά και ετοιμάζει ένα μενού που την χαρακτηρίζει απόλυτα: Το μενού της Καθαράς Δευτέρας.

Χταποδάκι μαρινάτο από το μενού της Καθαράς Δευτέρας του Vassilenas
Χταποδάκι μαρινάτο από το μενού της Καθαράς Δευτέρας του Vassilenas
Monopoli Team

Ο Vassilenas επιστρέφει και είναι γιορτή. Η πολυβραβευμένη κουζίνα του Vassilenas ανοίγει ξανά και ετοιμάζει ένα μενού που την χαρακτηρίζει απόλυτα: Το μενού της Καθαράς Δευτέρας.

Σε συνεργασία με το Mercedes Taxi Club, τα πλέον δημοφιλή πιάτα του Vassilenas φτάνουν στην πόρτα σας, μεσημέρι Καθαράς Δευτέρας.

Χταποδάκι μαρινάτο, σουπιά με χόρτα γιαχνερά, γιουβετσάκι γαρίδας και φυσικά η διάσημη ταραμοσαλάτα του Vassilenas, νηστίσιμα αλλά και comfort, συνιστούν το πλούσιο εορταστικό μενού. Κι ένας αφράτος, μελωμένος χαλβάς για να βάλει τον πιο γλυκό επίλογο.

Η διάσημη ταραμοσαλάτα του Vassilenas στο μενού της Καθαράς Δευτέρας

Signature ταραμοσαλάτα με αραβικές πίτες στο μενού της Καθαράς Δευτέρας

Χταποδάκι μαρινάτο

Χταποδάκι μαρινάτο

Ένα μενού αξίας 30€/άτομο που μπορεί να συνοδευτεί από κρασί, τσίπουρο ή ούζο και διατίθεται με takeaway ή delivery ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (13.00-16.00), με προ-παραγγελία ως το Σάββατο 13/3 στο www.vassilenas.gr. Για τους λάτρεις της ταραμοσαλάτας, ο Βασίλαινας οργανώνει takeaway παράδοση σε συσκευασία των 200 γρ. την Παρασκευή 12/3, το Σάββατο 13/3 και την Καθαρά Δευτέρα 15/3, 12.00-16.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSugar-free μαρμελάδα με σπόρους chia και φράουλες από το food blog TheBalancedFoodie12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b