MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΗ

Χαμόγελο του Παιδιού: Εκστρατεία ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας

Την εκστρατεία του Χαμόγελου του Παιδιού «Μένει Μυστικό», με στόχο την προστασία κάθε παιδιού από τη σεξουαλική κακοποίηση, υποστηρίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Χαμόγελο του Παιδιού
Φώτο: Katherine Chase/ unsplash.com
Monopoli Team

Την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου φέρει η εκστρατεία «Μένει Μυστικό», που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση του φαινομένου, καταθέτοντας 25 χρόνια τώρα συγκεκριμένες προτάσεις προς ανοιχτό διάλογο με αποκορύφωμα την Πανελλαδική Εκστρατεία «Μένει Μυστικό», η οποία από το 2017 ως στόχο έχει να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις από τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα για την προστασία κάθε παιδιού από τη σεξουαλική κακοποίηση.

«Η υποστήριξη της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας ενδυναμώνει, όχι μόνο συμβολικά αλλά και ουσιαστικά, την προσπάθεια του Οργανισμού να αναδείξει το πρόβλημα, να αναπτύξει συνέργειες και να κινητοποιήσει τους πολίτες να συμμετέχουν σε δράσεις όπως η υπογραφή των 15 προτάσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠεριβάλλον: Πολίτες και περιβαλλοντικές οργανώσεις ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις12.09.2018

*Μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα εδώ.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b