MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 3 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου.

"Ο Εκλεκτός" στο OPEN TV
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 94: Η Μυρτώ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και φλερτάρει ανοιχτά τον Μένιο, αλλά η Βαρβάρα τη βλέπει να βγαίνει από το σπίτι του και της μπαίνουν υποψίες. Είναι γνωστό στον Πλάτανο πόσο γρήγορα τρέχει η γλώσσα της Βαρβάρας στο κουτσομπολιό και είναι ζήτημα χρόνου η πληροφορία να φτάσει στ’ αυτιά της Φιλιώς. Ο Παναγής ξεκαθαρίζει στην Κατερίνα πως δεν θα το βάλει κάτω στη διεκδίκησή της. Ο Θοδωρής θέλει να μείνει πιστός στην υπόσχεση που έδωσε στον Κανέλλο, ότι θα κάνει πίσω σε σχέση με τη Χρύσα. Ο Τζώρτζης, εκτελώντας την εντολή της Μάρμως, κάνει τον Στάθη να φύγει από το σπίτι των εγγονών και τελικά καταλήγουν και οι δυο στο δικό της.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 113: Η Λήδα περιμένει την απόφαση του νοσοκομείου. Φοβάται μήπως ο Άγγελος καταφέρει πάλι με την δύναμη των γονιών του να την γλυτώσει. Ο Φίλιππος αισθάνεται τύψεις που δεν λέει την αλήθεια στην Διώνη και ανησυχεί μήπως αυτό γίνει αιτία να χωρίσουν. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρύψει την απογοήτευσή του όταν μαθαίνει πως η Λένα είναι έγκυος από τον Ντίνο. Η Ιωάννα επισκέπτεται την Αλίκη στο σπίτι της και η Εύα την κατηγορεί ότι έκλεψε ένα ακριβό κόσμημα από το δωμάτιο της Αλίκης. Η Αλίκη απογοητεύεται και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την Ιωάννα, ενώ εκείνη προσπαθεί να της αποδείξει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο Λουκάς παρακολουθεί το σπίτι του Μενέλαου και με έκπληξη βλέπει τον Φίλιππο να τον επισκέπτεται. Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει τον Μενέλαο. Ο Δήμος φτάνει σε ένα ερημικό σημείο που έχει κανονίσει με τον Δικηγόρο και εκεί θα πυροβολήσει τον Χρήστο.

21:00 “8 Λέξεις” στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 177: Ο Οδυσσέας, με τη βοήθεια του γιατρού του στη Γενεύη, κάνει τις ασκήσεις για την επανεκπαίδευση των ματιών του και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά κι ότι θα αρχίσει να βλέπει και πάλι κανονικά. Δίπλα του σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι πάντα η Έρση και ο Μάρκος. Ο Άκης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Άκης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα. Ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστήριου.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 27: Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας – Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μηνάς ανακρίνει το Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο, για τον εθισμό του με το ποτό. Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Τζόυ, κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 60: Η Βέλη αρχίζει να ροχαλίζει και ο Άγγελος χάνει τον ύπνο του, ώσπου προσπαθεί να το αντιμετωπίσει χωρίς η Βέλη να καταλάβει τίποτα. Το πέρασμα του χρόνου κάνει όλους τους ανθρώπους να χάνουν ύψος κι απ’ αυτό δεν γλιτώνει ούτε η Βούλα. Ο Μπάμπης σκάβοντας στο εξοχικό του στην Χαλκιδική, βρίσκει έναν αρχαιοελληνικό αμφορέα. Δεν φαντάζεται όμως σε τι μπελάδες θα τους βάλει. Ο Ηλίας είναι ενθουσιασμένος με τον καινούριο του φίλο, τον Σωτήρη, Η Καίτη, πάλι, καθόλου. Αρχίζει να φοβάται ότι ο Σωτήρης θα παρασύρει τον Ηλία μακριά της.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 102: Η επίσκεψη του Βόσκαρη με τη Σοφούλα στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει περισσότερο καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης. Κι ο Μελέτης όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση γι’ αυτό το παιδί. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά ενώ η Κούλα με το Νώντα γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό. Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη του για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν. Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος από όλους ενώ προχωράει τα σχέδια του με τον Θέμελη υπομονετικά.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 92: Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της κι εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Στο σπίτι, ο Δημήτρης παραπλανά την Αθηνά κι επικοινωνεί κρυφά με την Κατερίνα μέσω της Δανάης. Ο Στέφανος μαθαίνει απρόσμενα τα πραγματικά αισθήματα της Αγγελικής για αυτόν, όσο ο Παύλος με τη Τζένη δολοπλοκούν εναντίον του. Στον κόσμο των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την αντίδραση της Λένας και βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη, ο οποίος δέχεται τηλεφώνημα της Ελένης που του ζητά να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του DNA.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

O Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Γιώργο Δημητριάδη, τον Μύρωνα Στρατή και την Idra Kayne και οι κιθάρες παίρνουν φωτιά ! Ο Παύλος Παυλίδης, ο Bryan Adams, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο David Bowie,ο Βασίλης Τσιτσάνης και οι Beatles συναντιούνται στο Μουσικό κουτί και μας θυμίζουν τραγούδια που όλοι αγαπάμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓαλλία: Άνοιξε νέο εντυπωσιακό υποβρύχιο μουσείο στις Κάννες12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Το Σημάδι Της Εκδίκησης” στο MEGA

Υπόθεση: Μετά από μια φοβερή επίθεση με ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας μυστηριώδης ξένος φτάνει στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος. Λίγο αργότερα η συμμορία, που εμπλέκεται στην υπόθεση, καταφτάνει στο νοσοκομείο για να του δώσει την χαριστική βολή. Φύλακας – άγγελος του η νοσοκόμα του, που είναι και η μοναδική μάρτυρας των όσων εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο. Στην κατάθεση της στο FBI θα κληθεί να δώσει στοιχεία για μια υπόθεση εκδίκησης, που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας.

22:45 “Ο Εκλεκτός” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Ουάσινγκτον, που αναγκάστηκε να χάσει πολλά κιλά για το ρόλο αυτό, υποδύεται έναν μοναχικό πολεμιστή, τον Ίλαϊ, που διασχίζει την Αμερική στην προσπάθειά του να προστατεύσει ένα ιερό βιβλίο, το οποίο περιέχει τα μυστικά για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο Ίλαϊ, ένας απλός άνθρωπος, νιώθει επιλεγμένος από τον Θεό για να εκπληρώσει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο με τεράστιο προσωπικό κόστος. Ο Γκάρι Όλντμαν υποδύεται τον Κάρνεγκι, τον δεσπότη μιας μικρής πόλης, που έχει ως στόχο να αποκτήσει το ιερό αυτό βιβλίο με κάθε τρόπο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Φιλέλληνες – Οι Αγωνιστές της Ελευθερίας” στο COSMOTE HISTORY HD

Η γέννηση του φιλελληνισμού: Ο όρος ‘Φιλέλληνας’ χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τον Ηρόδοτο για να περιγράψει τον Αιγύπτιο βασιλιά Άμασις Β’. Ωστόσο, το κίνημα του φιλελληνισμού γεννήθηκε πολλούς αιώνες αργότερα, στην Κεντρική Ευρώπη της Αναγέννησης.

22:00 “Το Νησί των Ρόδων: Τραγωδία στον Παράδεισο” στο COSMOTE HISTORY HD

Ταξιδεύουμε με τη σκηνοθέτιδα Ρεμπέκα Σαμονά στη Ρόδο, τόπο καταγωγής της οικογένειάς της, και με τη βοήθεια σπάνιου αρχειακού υλικού ανακαλύπτουμε την ιστορία της εβραϊκής κοινότητας του νησιού από την περίοδο της Ιταλοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b