MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου στο πλευρό του ΣΕΗ

Τη συμπαράστασή τους στο ΣΕΗ και τον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα εκφράζουν με επιστολή τους οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου.

Monopoli Team

Μετά την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από την οποία ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατηγορούσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για “κατασκευή” των κατηγοριών παιδεραστίας σε βάρος του, το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου, με ανακοίνωσή του δηλώνει τη συμπαράστασή του στο Σωματείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Λιγνάδης: Δηλώνει θύμα του ΣΕΗ12.09.2018

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στον Πρόεδρό του, εξαίρετο συνάδελφό μας, Σπύρο Μπιμπίλα μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκε κατά το απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη – Κούγια.

Το Σ.Ε.Η. το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί σε έναν χώρο δημοκρατίας, διαβούλευσης, ασφάλειας, αξιοπρέπειας, προάσπισης των δικαιωμάτων των Ηθοποιών και χαράζει το δρόμο για την αλλαγή στο υπάρχον πολιτιστικό γίγνεσθαι. Στεκόμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στο χώρο του πολιτισμού να δηλώσουν παρόντες και παρούσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠροφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης – Ετοιμάζει προσφυγή12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b