MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 20/02, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Αυτήν την εβδομάδα, η Λένα Αρώνη φιλοξενείται στο σπίτι της ιδιαίτερης πρωταγωνίστριας του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Αιμιλίας Υψηλάντη. Η πολυσχιδής ηθοποιός ανοίγει την εστία της και την καρδιά της. Ένα «οδοιπορικό» στη διαδρομή της από το ξεκίνημά της έως σήμερα. Μία χειμαρρώδης συζήτηση για την υποκριτική, το θέατρο, τον ελληνικό κινηματογράφο, το ΣΕΗ, τη Βουλή, τον Δήμο Αθηναίων, για όλα όσα ενεπλάκη.

Σάββατο 20/02, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ

Σε έναν ερμηνευτή με αυθεντική λαϊκή φωνή, τον Ζαφείρη Μελά, εστιάζει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου. Στο μουσικό μέρος αυτής της μαγικής βραδιάς συμμετέχουν οι: Αντύπας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Σταν Αντιπαριώτης, Βασιλική Νταντά και Στεφανία Γονίδη χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές.

Σάββατο 20/02, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη κι τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Την ανατρεπτική, την πηγαία, την πιο ευθύβολη στιχουργό του ελληνικού, λαϊκού τραγουδιού.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 20/02, 20:00 “Το Ξύλο Βγήκε Από Τον Παράδεισο” στον ALPHA

Υπόθεση: Ένας νεαρός φτωχός καθηγητής διορίζεται ως φιλόλογος σε ένα ιδιωτικό σχολείο θηλέων και έρχεται αντιμέτωπος με τα κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα. Μια όμορφη μαθήτρια ταλαιπωρεί διαρκώς τον καθηγητή, κι εκείνος αναλαμβάνει να τη «συμμορφώσει». Η μαθήτρια προσπαθεί, με διάφορες μικροαπάτες, να εκδικηθεί τον καθηγητή, τελικά όμως οι δύο νέοι ερωτεύονται αλλήλους και καταλήγουν σε γάμο.

Σάββατο 20/02, 21:00 “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία” στο OPEN TV

Υπόθεση: Οι ναζί αναζητούν το άγιο δισκοπότηρο. Απαγάγουν τον πατέρα του Ιντιάνα Τζόουνς, που έχει στην κατοχή του ένα σημειωματάριο με τις πιθανές τοποθεσίες, και τον κρατούν αιχμάλωτο σε πύργο. Ο διάσημος αρχαιολόγος ταξιδεύει στην Αυστρία, προκειμένου να τον ελευθερώσει και να βρει το πολύτιμο αντικείμενο πριν από τους πράκτορες του Χίτλερ.

Σάββατο 20/02, 22:00 “Η Συμμορία των Δώδεκα” στον ALPHA

Υπόθεση: Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από την μεγάλη ληστεία εις βάρος του αλαζονικού Τerry Benedict και τα περισσότερα μέλη της συμμορίας έχουν τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Ο Rusty Ryan ο οποίος όχι μόνο έχει καταφέρει να ξοδέψει το μερίδιο του σε ατυχείς ξενοδοχειακές επενδύσεις αλλά.. ζευγαρώνει με την Isabel Lahiri η οποία τυγχάνει πράκτορας της Ιnterpol. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Benedict καταφέρνει να τους ανακαλύψει όλους, έναν έναν και με τον δικό του πειστικό τρόπο να τους ενημερώσει ότι έχουν λίγο καιρό διορία για να του επιστρέψουν τα χρήματά του-με τόκο. Και επειδή τελικά crime does pay, η συμμορία ανασυντάσσεται και αποφασίζει να βγάλει τα χρήματα με τον μοναδικό τρόπο που ξέρει: Θεαματικές ληστείες-μόνο που αυτή τη φορά το χτύπημα θα γίνει στην Ευρώπη.

Κυριακή 21/02, 21:00 “Κώδικας Da Vinci” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ο Ρόμπερτ Λάνγκντον, καθηγητής συμβολολογίας στο Χάρβαρντ, βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι, όταν δέχεται ένα νυχτερινό τηλεφώνημα. Ο ηλικιωμένος έφορος του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο και δίπλα στο πτώμα του βρίσκεται ένας γρίφος. Καθώς ο Λάνγκντον και μια προικισμένη Γαλλίδα αποκρυπτογράφος, η Σοφί Νεβέ, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα παράξενα αινίγματα, ανακαλύπτουν έκπληκτοι μια σειρά από στοιχεία κρυμμένα στα έργα του Ντα Βίντσι.

Κυριακή 21/02, 21:10 “Toy Story 3” στον ALPHA

Υπόθεση: O Γούντι, ο Μπαζ και τα άλλα παιχνίδια βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα αβέβαιο μέλλον, καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να φύγει για το κολέγιο και πρέπει να αποφασίσει για την τύχη τους.

Κυριακή 21/02, 23:10 “Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron” στον ALPHA

Υπόθεση: Μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D. , ο Tony Stark δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως, διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Σύντομα, ο Ultron θα στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτάνλεϊ Κρέιμερ: Οι 10 σημαντικότερες ταινίες του σπουδαίου οραματιστή του κινηματογράφου12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 20/02, 23:15 “Ιδιοφυΐες του Aρχαίου Kόσμου” στο COSMOTE HISTORY HD

Υπήρχαν αντλίες κι ατμομηχανές στην αρχαιότητα; Φυσικά! Πολλές από τις εφευρέσεις που θεωρούνται ‘κατακτήσεις’ του σύγχρονου κόσμου έχουν τις ρίζες τους χιλιάδες χρόνια πίσω. Μια γνωριμία με ιδιοφυείς μηχανικούς της αρχαιότητας.

Κυριακή 21/02, 21:00 “Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία: Από τον Θεό στον Άνθρωπο” στο COSMOTE HISTORY HD

Τα οικοδομικά: Πώς οι Αρχαίοι Έλληνες κατόρθωσαν να υψώσουν στον ουρανό το πεντελικό μάρμαρο που υμνούσε τους θεούς και επιβίωσε στους αιώνες; Μια εις βάθος ματιά στην αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική, υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Κυριακή 21/02, 22:00 “Η Τελευταία Μάχη των 300” στο COSMOTE HISTORY HD

Θερμοπύλες, 480 π.Χ. 7.000 Έλληνες αναμετρώνται με τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη της εποχής, τους Πέρσες. Στην πρώτη γραμμή, 300 Σπαρτιάτες. Η μάχη που καθόρισε την πορεία του δυτικού πολιτισμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE HISTORY HD: Νέα επεισόδια δημοφιλών σειρών ντοκιμαντέρ και αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b