MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 105: Ο Κωνσταντίνος κατηγορείται για φόνο μέσα στη φυλακή και όλοι, που πιστεύουν στην αθωότητά του και γνωρίζουν ότι η κατηγορία είναι στημένη, παλεύουν να αποδείξουν την αλήθεια. Η Λήδα κι ο Άγγελος έρχονται όλο και πιο κοντά κι ο Αντώνης με τον Πέτρο την ενθαρρύνουν να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Ο Δήμος με την Σοφία βρίσκονται σε αδιέξοδο, κάτω από τις απειλές του Δικηγόρου. Η Διώνη και ο Φίλιππος είναι αναστατωμένοι μετά τη συνάντηση που είχε η Διώνη με την Αλεξάνδρα. Χωρίς να γνωρίζει αν σχετίζονται τα δύο γεγονότα, η Διώνη πέφτει από τα σύννεφα όταν ενημερώνεται για τη μεταφορά της σε άλλη θέση της εταιρείας, αυτή τη φορά στο εξωτερικό.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 32: Η σύγκρουση του Στέλιου με τους γιους του, με αφορμή τον αγώνα που έκαναν για να αποτρέψουν το χτίσιμο της αλάνας, φέρνει έναν ταραγμένο χειμώνα στο σπίτι των Αντωνόπουλων. Τα μαθήματα Αγγλικών που παραδίδει ο Ίαν γίνονται ανάρπαστα στα κοριτσόπουλα της γειτονιάς, κάνοντας μπουρλότο την Ελπίδα, που καταλαβαίνει πως όταν ο «Μάι Ντάρλινγκ» της λέει ότι έχουν μια ελεύθερη σχέση, το εννοεί! Την ίδια στιγμή, η Ερμιόνη ετοιμάζεται για τον χορό των ηλικιωμένων της ενορίας που διοργανώνει για το τέλος της χρονιάς ο παπα-Θόδωρας. Το διακριτικό φλερτ ενός συνταξιούχου, που την καλεί να τον συνοδέψει στον χορό, της βάζει πολύ καθαρά το ερώτημα που της θέτει διαρκώς η φίλη της, η Πελαγία: αν κάποιος μπορεί να ξαναστήσει τη ζωή του σε αυτή την ηλικία.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “Η Αυλή των Χρωμάτων” στην ΕΡΤ2

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη βασίλισσα του σμυρνέικου τραγουδιού Ρόζα Εσκενάζυ. Η ανεπανάληπτη Ρόζα Εσκενάζυ, μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ρεμπέτικου τραγουδιού: “είναι η ευγένεια της λαϊκής ψυχής, ο πολιτισμός που έρχεται από την Παράδοση… είναι ο αντίλαλος του ξεριζώματος του ελληνισμού της Μικράς Ασίας, το σύμβολο των τραγουδιών που έφερε μαζί του ο υπέροχος Μικρασιατικός λαός.”

23:00 “Προσωπικά” στην ΕΡΤ1

Η ζωή του Λάκη Γαβαλά, του ανθρώπου που γνωρίζει τον χώρο της μόδας όσο λίγοι, έχει επιτυχίες, δόξα, αναγνώριση, λάμψη και ανατροπές. Σήμερα επιστρέφει στον Κορυδαλλό, στη γειτονιά που μεγάλωσε και θυμάται τα παιδικά του χρόνια, το κατηχητικό που πήγαινε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τις βόλτες που έκανε στην περιοχή, το ραφτάδικο που έφτιαχνε έφηβος ακόμα τα πρώτα του ρούχα και τα λεωφορεία που έπαιρνε για να φτάσει στο Σύνταγμα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Γάμος Αλά Ελληνικά” στο MEGA

Υπόθεση: Σ’ ένα χορό μεταμφιεσμένων, μια νεαρή σπουδάστρια της Σχολής Καλών Τεχνών, η Μίνα, ντυμένη καλόγρια, συναντά τον άνδρα των ονείρων της. Αυτός είναι ντυμένος ρωμαίος, ονομάζεται Πέτρος κι εργάζεται ως υπάλληλος σε κάποια εταιρεία. Κανονίζουν να ξαναβρεθούν. Καθώς όμως δεν φορούν τα γυαλιά τους, τη στιγμή της συνάντησης όχι μόνο δεν αλληλοαναγνωρίζονται, αλλά καβγαδίζουν κι από πάνω. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μητέρες αμφοτέρων, οι οποίες επίσης καβγαδίζουν διαρκώς, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν τα παιδιά τους να παντρευτούν και να συζήσουν σ’ ένα φτωχό διαμερισματάκι. Οι καβγάδες βέβαια δεν σταματούν και οι αντιξοότητες της ζωής οδηγούν το ζευγάρι τάχιστα στο χωρισμό, προς μεγάλη ικανοποίηση των πεθερικών. Όμως, στον επόμενο χορό μεταμφιεσμένων, μασκαρεμένοι και πάλι με τα ίδια ρούχα, θα αναλογιστούν τα καμώματά τους, και με ωριμότερες τώρα σκέψεις θα οδηγηθούν και πάλι στην εκκλησία.

21:50 “Δεσποινίς Διευθυντής” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Λίλα Βασιλείου, άρτι αποφοιτήσασα πολιτικός μηχανικός, αναλαμβάνει μια εξαιρετικά σοβαρή θέση, αυτή της διεύθυνσης μιας τεχνικής εταιρείας. Στην αρχή βλέπει τους άντρες ως συναδέλφους μόνο, αλλά μετά από κάποια μαθήματα της εξαδέλφης της Αθηνάς καταλαβαίνει ότι είναι και όμορφη γυναίκα. Σ’ ένα πάρτι, λοιπόν, όπου συναντά τον Αλέκο, έναν απλό υπομηχανικό στην εταιρεία, ο οποίος όμως της αρέσει σαν άντρας, πίνει λίγο παραπάνω και κάνει διάφορες τρέλες, προκειμένου να την προσέξει ο νεαρός. Εκείνος εκπλήσσεται, βέβαια, αλλά δεν αργεί να καταλάβει τις επιθυμίες της προϊσταμένης του και να ανταποκριθεί.

23:00 “Χωρίς Φραγμούς” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Σαμ Έλις, ένας χαρισματικός ομοσπονδιακός εισαγγελέας κι αφοσιωμένος οικογενειάρχης, όπου βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται συνεχώς, φαίνεται ότι βρίσκεται καθοδόν για ανώτερο αξίωμα. Αλλά αυτό που νομίζει ότι είναι «η μία φορά» με μια συνοδό κυριών, καταλήγει σε έναν αμείλικτο σεξουαλικό καταναγκασμό. Καθώς τον περιμένει μια θέση στην αμερικανική γερουσία, ο Σαμ βρίσκεται απρόσμενα να μάχεται με τον νέο του εθισμό, που απειλεί να του καταστρέψει οικογένεια, καριέρα, ολόκληρη τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDon’t Worry Darling: Η πρώτη εικόνα του Χάρι Στάιλς από το ψυχολογικό θρίλερ της Ολίβια Γουάιλντ12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο ρόλος του εμπορίου και της ναυτιλίας: Κατά τον 18ο αιώνα, η ελληνική εμπορική ναυτιλία και κατ’ επέκταση η βιοτεχνία γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη. Αυτή η συσσώρευση πλούτου και η επαφή με τις ιδέες της Ευρώπης έπαιξαν καίριο ρόλο στην εκδήλωση της Επανάστασης.

23:00 “Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Αυτοκρατορίες” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο θάνατος του Χριστού σηματοδότησε τη ‘γέννηση’ μιας νέας, παγκόσμιας θρησκείας. Όμως, ο χριστιανισμός ίσως να μην διαδιδόταν ποτέ, αν δεν υπήρχε το αχανές δίκτυο δρόμων και εμπορικών διαδρομών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣιωπηλός δρόμος: Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του Mega – Οι χαρακτήρες και το τρέιλερ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b