MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Don’t Worry Darling: Η πρώτη εικόνα του Χάρι Στάιλς από το ψυχολογικό θρίλερ της Ολίβια Γουάιλντ

Η Ολίβια Γουάιλντ μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία του Χάρι Στάιλς από το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ που σκηνοθετεί η ίδια, «Don’t Worry Darling».

Monopoli Team

Η Ολίβια Γουάιλντ μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία του Χάρι Στάιλς από το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ «Don’t Worry Darling», που σκηνοθετεί η ίδια, επαινώντας τον ηθοποιό και μουσικό για την «ταπεινότητα και την χάρη του στο σετ» αλλά και για το γεγονός ότι άφησε την γυναίκα πρωταγωνίστρια Φλόρενς Πιου να λάμψει.

Η ασπρόμαυρη εικόνα που κυκλοφόρησε στο Instagram δείχνει τον Στάιλς να κάθεται σε ένα vintage σπορ αυτοκίνητο που περιβάλλεται από φοίνικες, αντανακλώντας το σκηνικό της δεύτερης ταινίας μεγάλου μήκους που συμμετέχει: μια ουτοπική κοινότητα στην έρημο της Καλιφόρνια της δεκαετίας του 1950. Υποδυόμενος τον Jack, πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Φλόρενς Πιου στον ρόλο της Alice, σε μία σκοτεινή και άκρως ανατρεπτική ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣινεμά Ανοιχτό: Τρεις νικητές των Βραβείων Ίρις επιλέγουν ταινίες για on demand προβολή από το Ίδρυμα Ωνάση12.09.2018

«Αρκετά γνωστό γεγονός: οι περισσότεροι άντρες ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν δεύτερους ρόλους σε ταινίες με γυναικεία σκηνοθεσία», γράφει η Γουάιλντ στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Η βιομηχανία τους έχει αναγκάσει να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο μειώνει την αξία τους (και οικονομικά) κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτούν ρόλους σε ταινίες που επικεντρώνονται σε γυναικείες ιστορίες».

«Χωρίς πλάκα είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνδρες ηθοποιούς που να αναγνωρίζουν πως ίσως αξίζει τον κόπο να επιτρέψεις σε μια γυναίκα να είναι στο προσκήνιο. Κι αυτό το έκανε ο Χάρι Στάιλς, ο Jack μας», τόνισε μεταξύ άλλων η Ολίβια Γουάιλντ .

Δείτε τη φωτογραφία:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wilde (@oliviawilde)

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFashion Stories#3: Ο οίκος Dior και τα κοστούμια του μπαλέτου “Nuit Blanche” του Philip Glass12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b