MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 85: Ο Κανέλλος πιάνει στα πράσα τον Θοδωρή να δίνει οδηγίες στον Τζώρτζη από τα ακουστικά και αμέσως αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Χρύσα, η οποία παθαίνει τεράστιο σοκ. Ο κόσμος της γκρεμίζεται, καθώς συνειδητοποιεί ότι τίποτα απ’ όσα έχει ζήσει με τον Τζώρτζη δεν είναι αληθινό! Ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη, παρά τον καβγά τους, αναγκάζονται να συνεργαστούν για το καλό του συμβουλίου, ενώ ο Στάθης βρίσκει νέα στέγη μαζί με τη Φωτεινή στο σπίτι της Μάρμως, που δεν καλοδέχεται το γεγονός. Ο Παρασκευάς ανακοινώνει στη Βαρβάρα πως δεν μπορεί να είναι στον σύλλογο και στο συμβούλιο ταυτόχρονα, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα τα βρίσκουν ξανά.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 102: Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο κι αυτό προκαλεί μεγάλη οδύνη στην Αλίκη. Ο πατέρας του βρίσκεται μπροστά στο πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του. Ο Άγγελος δείχνει καθαρά στην Λήδα τη διάθεσή του να είναι μαζί, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Η Εύα εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη με τη σκέψη του εξαφανισμένου Μάρκου. Ο Μάνος, μετά την άδοξη απόπειρα αυτοκτονίας του, ζητά απ’ την Νέλλη και τον Ντίνο να τον συγχωρήσουν για ό,τι κακό τους έχει προκαλέσει. Ο Δήμος κι η Σοφία αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια του Χρήστου, αφού δεν εμπιστεύονται τον νέο συνέταιρο του μαγαζιού του.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 168: Ο Άκης προσπαθεί να διαπιστώσει αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο και ζητάει από τον Μανούσο να έχει τον νου του. Η Ιφιγένεια συστήνεται στην Αλκμήνη και συνειδητοποιεί πως είναι μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην εταιρεία και ζητάει συγνώμη από την Ηλιάνα για τη συμπεριφορά του. Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο ταβερνάκι αλλά την ευχάριστη ατμόσφαιρα διακόπτει η ξαφνική εμφάνιση της Μάγδας μαζί με τη μητέρα της. Ο Σπύρος ξαναβγαίνει με την Αλκμήνη, αλλά για κακή του τύχη ο Μιλτιάδης τον υποψιάζεται.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 20: Η Κλαίρη κσταθέτει μήνυση εναντίον του Γιάννου για ξυλοδαρμό. Έπειτα και με τη βοήθεια της Αδελφής Γλυκερίας, τελειώνει με το θέμα της αναδοχής. Η Κλαίρη γίνεται ανάδοχη μητέρα, πράγμα που είχε σχεδιάσει εδω και καιρό. Παίρνει τη μικρή Αγάπη και φεύγουν για την Αθήνα. Ο Γιάννος θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη το έσκασε και ζητά ευθύνες από την Αδελφή Γλυκερία. Ο Αξιώτης συλλαμβάνεται επ αυτοφόρω, έτοιμος να σκοτώσει την Βίκυ. Προφυλακίζεται. Η Εβίτα ζει δραματικές στιγμές. Ο Αλέξανδρος της λέει οτι θα μείνει μαζί της για να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η Βίκυ ξυπνά από το κώμα.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 53: Η Βέλη υποψιάζεται ότι ο Άγγελος επισκέπτεται σάιτ ερωτικού περιεχομένου και είναι αποφασισμένη να τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Ο Μηνάς διαβάζει επιτέλους το βιβλίο της Βούλας και το αποτέλεσμα εγείρει κωμικές καταστάσεις. Η Ξένια και ο μπαμπάς της ο Γιάννης, ανησυχούνε πως η Αλίκη έχει Αλτσχάιμερ γιατί ξεχνάει. Ο Μπάμπης είναι ο μόνος που δεν ανησυχεί, γιατί ξέρει. Η Μένη πείθει την Καίτη να μπει σε σάιτ γνωριμιών. Αλλά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ηλία.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 93: Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 84: Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της. Ο Στέφανος της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Ο Μιχάλης προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τους Αργυρούς.  Η Κατερίνα στέλνει γράμμα στο Δημήτρη για να επικοινωνήσει μαζί του. Η Σοφία εξακολουθεί να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Αγγελική και ο Μιχάλης αναρωτιούνται γιατί δεν αποκάλυψε ο Δημήτρης την αλήθεια για το ατύχημα. Ο Στέφανος εκδηλώνει ξανά τα συναισθήματα του στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Η Ζωή είναι στιγμές” στην ΕΡΤ2

Καλεσμένος στον Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» ο Δάκης. Πάνω από πενήντα χρόνια ερμηνευτής και εκπρόσωπος της ποπ σκηνής, ο Δάκης, μιλάει για άγνωστες στιγμές της πορείας του με χιούμορ και ευαισθησία.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “2:22” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η ιστορία ακολουθεί τον Ντίλαν, έναν άνθρωπο του οποίου η ζωή εκτροχιάζεται οριστικά όταν ένα δυσοίωνο πρότυπο γεγονότων επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, σταματώντας ακριβώς στις 2:22 μ.μ. Όταν ερωτεύεται τη Σάρα, μια όμορφη γυναίκα της οποίας η ζωή απειλείται από αυτά τα παράξενα γεγονότα, ο Ντίλαν πρέπει να λύσει το μυστήριο του 2:22 για να διατηρήσει μια αγάπη της οποίας η δεύτερη ευκαιρία έφτασε τελικά.

22:00 “Οι Άνδρες Με Τα Μαύρα 2” στο MEGA

Υπόθεση: Η δουλειά ποτέ δεν τελειώνει για τους Men In Black. Η μυστική αυτή υπηρεσία ασχολείται με την επίβλεψη των εξωγήινων στον πλανήτη μας. Η εξωγήινη απειλή που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι εξαιρετικά έξυπνη και αποφασισμένη κυκλοφορώντας με τη μορφή ενός σέξι μοντέλου γυναικείων εσωρούχων της Victorias Secret. Ο J έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο πράκτορα της υπηρεσίας. Το όνομα του εχθρού αυτή τη φορά είναι Serlina, ένα Κιλοθιανό τέρας που μεταμφιέζεται σε σούπερ-προκλητική γυναίκα έχοντας σαν βοηθό της έναν τύπο με δύο κεφάλια και το μισό μυαλό. Μόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει το μυστικό της αποστολής της «πλανεύτρας» Serlina: Ο πράκτορας Κ.

23:00 “Ο Μαφιόζος Της Διπλανής Πόρτας Ξαναχτυπά” στον ALPHA

Υπόθεση: Ο επαγγελματίας δολοφόνος Τζίμι ‘Ο Τουλίπας’ Ταντέσκι έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή, στο εξοχικό του στο Μεξικό, μπροστά στη θάλασσα. Τώρα, ήσυχος στην κρυψώνα του, αντάλλαξε το πιστόλι του με το ξεσκονόπανο και μαθαίνει να διοχετεύει τη φυσική του ζωντάνια σε πιο οικιακές ασχολίες όπως το καθάρισμα, η διακόσμηση και η τελειοποίηση των μαγειρικών του ικανοτήτων, ενώ επεξεργάζεται στο μυαλό του μερικά από τα προσωπικά θέματα που τον οδήγησαν σε μια ζωή βουτηγμένη στο έγκλημα. Εν τω μεταξύ, η γυναίκα του ηΤζιλ, μια ιδεαλίστρια επίδοξη δολοφόνος, η οποία πρέπει να φέρει εις πέρας ένα ξεκαθάρισμα, ονειρεύεται τις παλιές καλές μέρες όταν το μόνο πράγμα που ενδιέφερε τον άγριο σύζυγό της, ήταν να «καθαρίζει» τα αποδεικτικά εναντίον του στοιχεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα πιο διάσημα φιλιά στην ιστορία της τέχνης12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Αλφάβητος – Κοινός Κώδικας” στο COSMOTE HISTORY HD

Έψιλον: Πότε προέκυψε ο όρος ‘Έλληνας’; Ποιος ήταν ο Ερμής, ο Έρασμος, ο Ερατοσθένης και ο Επίκουρος; Πώς οι λέξεις έπος, ενέργεια και εκκλησία ενσωματώθηκαν σε ξένες γλώσσες; Ακαδημαϊκοί φωτίζουν τις συναρπαστικές διαδρομές του έψιλον.

22:00 “Κάθε Μέρα στην Αρχαία Ελλάδα” στο COSMOTE HISTORY HD

 Τέχνη: Αντικείμενα που σήμερα κοσμούν τις προσθήκες των μουσείων είχαν τη θέση τους στην καθημερινότητα των Αρχαίων Ελλήνων. Εστιάζοντας στη γλυπτική και την κεραμική, ειδικοί εξηγούν πώς η τέχνη ήταν κανόνας στη ζωή στην Αρχαία Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b