MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 13/02, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Το ΑRT WEEK αυτήν την εβδομάδα κάνει μία μεγάλη διαδρομή εκτός Αθηνών, για να συναντήσει τον σημαντικό σκηνοθέτη-ηθοποιό Μιχαήλ Μαρμαρινό “εντός έδρας” στην Ελευσίνα δηλαδή, καθώς είναι ο νέος Καλλιτεχνικός Δ/ντής της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2023. Η Λένα ξεναγείται από τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στην πόλη και περιδιαβαίνουν βουνό και θάλασσα, καθώς της εξηγεί το σκεπτικό, το όραμα και το στοίχημα, που έχει βάλει για αυτόν τον θεσμό.

Σάββατο 13/02, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ

Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι τραγουδιστές μας ξεσηκώνουν με διαχρονικές επιτυχίες. Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.

Σάββατο 13/02, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια Αγάπης. Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 13/02, 21:00 “Μία Κυρία Στα Μπουζούκια” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Τρία αδέλφια προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού την αδελφή τους και εμπιστεύονται μόνο τον Γιώργο, συμπαίκτη τους από την ομάδα ποδοσφαίρου όπου παίζουν. Ο τελευταίος την αγαπάει κρυφά αλλά δεν το ομολογεί από σεβασμό στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν τα αδέλφια της. Θα ακολουθήσει μια σειρά από μπερδέματα και αστείες παρεξηγήσεις που θα καταλήξουν στο γάμο των δύο νεαρών.

Σάββατο 13/02, 22:50 “Iron Man 2” στον ALPHA

Υπόθεση: Παρόλη την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αυτές οι πληροφορίες θα πέσουν σε λάθος χέρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ Ποντς πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει τόσο τους προσωπικούς του δαίμονες όσο και νέους και πανίσχυρους εχθρούς, μεταξύ των οποίων και τον Άιβαν Βάνκο, ένα μυστηριώδη άντρα από το παρελθόν της οικογένειας Σταρκ, που ζητά εκδίκηση, χρησιμοποιώντας ως όπλο του, την ίδια την τεχνολογία των Επιχειρήσεων Σταρκ.

Κυριακή 14/02, 21:00 “Η Νεράιδα Και Το Παλικάρι” στο STAR

Υπόθεση: Η κόρη του Φουρτουνάκη αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί τον Σκανδαλάκη. Η επιστροφή του Βροντάκη από την Αθήνα και το φλερτ του με την κοπέλα θα οδηγήσουν σε έρωτα, ενώ και οι δύο νέοι αγνοούν ότι ανήκουν σε αντίπαλες οικογένειες. Η αγάπη τους, όμως, θα δώσει μια για πάντα τέλος στη βεντέτα Βροντάκηδων-Φουρτουνάκηδων.

Κυριακή 14/02, 21:10 “Pretty Woman” στον ALPHA

Υπόθεση: H Vivian ειναι μια νεαρη και ομορφη “πορνη” την οποια καποια μερα την “ψωνιζει” ενας πλουσιος και γοητευτικος αντρας. Η μια μερα γινεται μια βδομαδα και Vivian μπαινει στα μεγαλα σαλονια και συναναστρεφεται με πλουσιο κοσμο οι οποιοι γρηγορα ανακαλυπτουν απο που προερχεται.

Κυριακή 14/02, 23:15 “Άγρυπνος Στο Σιάλτ” στον ANT1

Υπόθεση: Ο Σαμ έμεινε πρόσφατα χήρος κι αναζητεί κάποια καινούργια γυναίκα στη ζωή του. Ο γιος του, όμως, ο Τζόνα, είναι αυτός που αδημονεί περισσότερο για μια νέα μητέρα κι ένα βράδυ κρυφά μιλάει στον αέρα μιας δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής μιλώντας για τον πατέρα του. Αυτό θα προκαλέσει ρίγος συγκίνησης ανά τις ΗΠΑ και σωροί από γράμματα με υποψήφιες νύφες καταφτάνουν στο σπίτι τους στο Σιάτλ. Μια από τις γυναίκες είναι και η Άνι. Είναι αρραβωνιασμένη, αλλά κάτι μέσα της την προκαλεί να συναντήσει από κοντά τον Σαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτάνλεϊ Κιούμπρικ: Σενάριο που βρέθηκε μετά τον θάνατό του θα αναβιώσει ως ταινία μεγάλου μήκους12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 13/02, 23:15 “Ελλάδα: Τα Μυστικά του Παρελθόντος” στο COSMOTE HISTORY HD

Η γενέτειρα της Δημοκρατίας ζωντανεύει μέσα από μια συναρπαστική αρχαιολογική περιπέτεια. Εξερευνήστε την ιστορικότητα των ελληνικών νησιών κι απολαύστε τον Παρθενώνα να ‘παίρνει ζωή’ με τη βοήθεια γραφικών.

Κυριακή 14/02, 21:00 “Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία: Από τον Θεό στον Άνθρωπο” στο COSMOTE HISTORY HD

Τα μέταλλα: Όταν η αξίνα του νεολιθικού ανθρώπου συνάντησε το μέταλλο, μια νέα εποχή ανέτειλε για την ιστορία της ανθρωπότητας. Ειδικοί μιλούν για τα ανεκτίμητα δώρα ανάπτυξης που χάρισε ο πολύτιμος αυτός θησαυρός της γης στους ανθρώπους.

Κυριακή 14/02, 23:30 “Τροία: Οι Τάφοι των Ηρώων” στο COSMOTE HISTORY HD

Πού τελειώνει ο μύθος και πού αρχίζει η αλήθεια στην ‘Ιλιάδα’; Ένα ταξίδι στην Τροία και τις ταφικές τελετές των κατοίκων, που όπως περιγράφτηκαν από τον Όμηρο γοήτευσαν τους αρχαίους Έλληνες κι αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b