MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στάνλεϊ Κιούμπρικ: Σενάριο που βρέθηκε μετά τον θάνατό του θα αναβιώσει ως ταινία μεγάλου μήκους

Με τίτλο «Lunatic at Large», το σενάριο είναι ένα από τα τρία που βρέθηκαν μετά τον θάνατό του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στη βιβλιοθήκη του, μετά το θάνατό του το 1999.

Monopoli Team

Μετά τον θάνατο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ το 1999, βρέθηκαν τρία σενάρια στη βιβλιοθήκη του θρυλικού σκηνοθέτη και μάλιστα ένα από αυτά πρόκειται να γίνει ταινία για τη μεγάλη οθόνη. Οι παραγωγοί Μπρούς Χέντρικς και Γκάλεν Γουόκερ σχεδιάζουν να διασκευάσουν την ιστορία που γράφτηκε από τον Κιούμπρικ, με τίτλο «Lunatic at Large».

Προς το παρόν, δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ίδια την ιστορία, αν και οι παραγωγοί την περιγράφουν ως: «ένα θρίλερ φιλμ νουάρ αντίστοιχο με άλλες συνεργασίες μεταξύ του Κιούμπρικ και του σεναριογράφου Τζιμ Τόμσον». Ο Τζιμ Τόμσον συνεργάστηκε με τον Κιούμπρικ στην ταινία «The Killing».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του «Lunatic at Large» πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. «Η ευκαιρία να φέρουμε ένα έργο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στη μεγάλη οθόνη ξανά μετά από τόσα χρόνια είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε ο Γουόκερ σε δήλωσή του. «Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια ταινία σύμφωνα με το μοναδικό στυλ και το όραμά του».

«Ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ ήταν μία τεράστια επιρροή για τόσους σκηνοθέτες και είμαστε περήφανοι που το Kubrick Estate μας εμπιστεύτηκε μια από τις πρωτότυπες ιδέες του», πρόσθεσε ο Χέντρικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLarry Fink: Ο διάσημος φωτογράφος των πάρτι που υμνεί τη χαρά12.09.2018

Προφανώς ο Κιούμπρικ σκόπευε να κάνει ο ίδιος ταινία το «Lunatic at Large» πριν από τον θάνατό του. Τα τελευταία χρόνια έχουν βρεθεί πολλά σενάρια και ημιτελείς ιδέες στα αρχεία του σκηνοθέτη, συμπεριλαμβανομένης του χαμένου σίκουελ του «A Clockwork Orange», τριών σεναρίων που αντικατοπτρίζουν τα προβλήματα γάμου του και το «Burning Secret» που είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Στέφαν Τσβάιχ.

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b