MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 82: Το πάρτι του Θοδωρή δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε. Παναγής και Κατερίνα αναγκάζονται να φύγουν λόγω του τραυματισμού της Φιλιώς. Ο Στάθης δεν πείθεται από τις εξηγήσεις που του δίνει η Μάρμω για τα χρήματα του Βαγγέλα. Ο Παρασκευάς, ψάχνοντας ένα φάρμακο για το πόδι της Φιλιώς, αντιλαμβάνεται πως ο Χαραλάμπης με τον Ηλία κάνουν πλέον παρέα και καβγαδίζει έντονα με τον Χαραλάμπη. Ο παλιόφιλος μοιάζει να μη συνειδητοποιεί τα σκοτεινά σχέδια του φιλόδοξου μπακάλη. Η Κατερίνα μένει για πρώτη φορά μόνη με τη Φιλιώ και αναπτύσσεται μια περίεργη συμπάθεια μεταξύ τους. Ο παπάς οργανώνει στα κρυφά ένα δείπνο με την Κική στο Δημαρχείο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 99: Ο Φίλιππος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα που δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα όσα πέρασε, αλλά και την Αλίκη που έχει βάλει στόχο να εντοπίσει τον Μάρκο με κάθε τίμημα. Στον Υάκινθο εμφανίζεται μία νέα οικονομική σύμβουλος – συνεργάτης του μυστηριώδους χρηματοδότη – η Διώνη, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να σταματήσει να προκαλεί τον Μάρκο και να θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Η Λήδα δείχνει να κολακεύεται απ’ το ενδιαφέρον του Άγγελου, αλλά δεν νιώθει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Ο Δήμος κάνει το μεγάλο βήμα και πουλάει το μερίδιο του μαγαζιού του, χωρίς να υποψιάζεται τι προβλήματα μπορεί να του φέρει αυτό. Η Αλίκη κάνει μία τελευταία, απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 166: Ο Έκτορας, μετά από αυτό που άκουσε, συναντιέται με τον Βρανά και του λέει ότι κινδυνεύει η ζωή της Κατερίνας Μαρόγλου. Ο Δημήτρης αρνείται να συνεργαστεί με τον Μάρκο και φεύγει από το σπίτι του κακήν κακώς. Στο μεταξύ, η Έλλη ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να παραιτηθεί από το φυτώριο για να αφοσιωθεί στη συγγραφική της καριέρα και τον κάνει έξαλλο με την επιπολαιότητά της. Η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι χώρισε με τον Αντώνη κι αυτός απαιτεί να διακόψει και τη συνεργασία μαζί του.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 3: Η Ζέτα, προκειμένου να μην χάσει τον Κωστή, παίρνει την ριψοκίνδυνη απόφαση να τον συστήσει ανοιχτά στην οικογένειά της, ως σύντροφό της. Εκείνος δέχεται την πρόκληση, αφού είναι φανερά ερωτευμένος μαζί της. Φυσικά, η υποδοχή που του επιφυλάσσουν τα παιδιά και η Μάρω δεν είναι η καλύτερη. Ο Άρης πιστεύει ότι γρήγορα ο φίλος του θα κουραστεί από αυτήν την κατάσταση κι θα χωρίσει με τη Ζέτα. Αλλά, κάνει λάθος. Ο Κωστής περνάει κάποια βράδια στο σπίτι της Ζέτας και αρχίζει να αναπτύσσει καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 29: Ο Στέλιος έχει άγχος, επειδή περνάει ο καιρός και η επαγγελματική του αποκατάσταση αργεί. Όταν ο ξάδελφος της Πελαγίας, ο Μανούσος, εμφανίζεται στη γειτονιά, εκείνη συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο, που έχει στόχο την καρδιά του Αποστόλη. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στη Μαίρη τα καμώματα του Άγγελου. Τα παιδιά της γειτονιάς αποφασίζουν να εκδώσουν την «Φωνή της Γειτονιάς», όπου θα ξεμπροστιάζουν όλες τις αδικίες. Η συγκατοίκηση με τον Ίαν αποκαλύπτει μια κρυφή πτυχή του παπα-Θόδωρα, που κανείς δεν φανταζόταν.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 91: Τα μέλη του Συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου που υπογράφει τη συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις τους. Το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνης πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη, προκαλώντας αναταραχή. Όλο το χωριό είναι απέναντι στον Βόσκαρη που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Ο Θέμελης καταρρακώνει άλλη μια φορά τον Μελέτη, υπονοώντας πως η Δόμνα τον χρησιμοποιεί.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 82: Η παγίδα που στήνει ο Δημήτρης στον Μιχάλη γυρίζει εναντίον του με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει πολύ βαριά τραυματισμένος. Η Αγγελική που σπεύδει στους στάβλους, καταφέρνει να σώσει τον Δημήτρη και το ασθενοφόρο τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Όλγα στέκεται για πρώτη φορά στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία τελικά, και παρά τις αντιρρήσεις όλων, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Δημήτρη. Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για είναι με την οικογένειά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης.

23:20 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 6: Νέες προτεραιότητες για τους σχεδόν ενήλικες. Ο Αλέξης και η Νικόλ επιστρέφουν στην Αθήνα. Ο Θωμάς έχοντας άγνοια για την ανάμιξή τους στα περιστατικά, τους υποδέχεται για να τους φέρει με τρόπο τα νέα για τον Δημοσθένη και τη συμμορία. Αμέσως μετά, η Νικόλ πηγαίνει στην εφορία όπου τα νέα συνεχίζουν να είναι δυσάρεστα. Η Έλενα και ο Θωμάς αντιμετωπίζουν μαζί τα προβλήματα της καθημερινότητας ενώ κάτι επίσης όμορφο, δημιουργούν και ο Αλέξης με τη Μεταξία. Για την Έλλη τα πράγματα δεν είναι ήρεμα και για τον Αποστόλη και τη Στέλλα οι οφειλές, η δουλειά και τα προσωπικά δεν είναι πια τα σημαντικά. Ένας λογιστής όμως, θα γίνει κοινή προτεραιότητα για όλους.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Εποχή των Εικόνων» στην ΕΡΤ2

Η Εποχή των Εικόνων παρουσιάζει μια συζήτηση για τη σχέση αρχαιολογικών χώρων και σύγχρονης τέχνης με φιλοξενούμενους τους Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ιδρυτή του οργανισμού ΝΕΟΝ, Ελίνα Κουντούρη, διευθύντρια του οργανισμού και Μανώλη Πλειώνη, διευθυντή του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:15 “Η Άφιξη” στο STAR

Υπόθεση: Μια γλωσσολόγος καλείται από τον αμερικανικό στρατό να βοηθήσει στην αποκωδικοποίηση και την επικοινωνία με δείγματα ζωής από άλλο πλανήτη, τα οποία προσγειώθηκαν με τα πελώρια διαστημόπλοιά τους σε δώδεκα διαφορετικές τοποθεσίες της Γης, με απροσδιόριστες προθέσεις.

23:00 “Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ 3 ” στον ALPHA

Υπόθεση: Το τρελό δίδυμο του ντετέκτιβ Τζέιμς Κάρτερ και του κινέζου επιθεωρητή Λι επιστρέφει στη δράση με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα καράτε αλλά και το ανεπανάληπτο χιούμορ του. Η αποστολή που θα αναλάβουν αυτή τη φορά τους φέρνει στο Παρίσι. Στόχος τους είναι η «Τριάδα», ένα επικίνδυνο παρακλάδι της Κινεζικής μαφίας, το οποίο και πρέπει να διαλύσουν, προτού τα μέλη της θέσουν σε εφαρμογή τα τρομακτικά τους σχέδια μέσα στη Πόλη του Φωτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDesign In Film: Σειρά online ομιλιών στο πλαίσιο του 3oυ Athens Fashion Film Festival12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Μίκης Θεοδωράκης – Συνθέτης” στο COSMOTE HISTORY HD

Μια εις βάθος ματιά στην ταραχώδη ζωή και το πολυδιάστατο έργο του εμβληματικού συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική του οποίου ταυτίστηκε με τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και εξέφρασε έναν ολόκληρο λαό.

23:00 “Μέγας Αλέξανδρος: Η Μεγάλη Μάχη” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Μάικλ Γουντ ακολουθεί τα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη Συρία ως το Ιράκ, με σκοπό να ρίξει φως στα γεγονότα που σημάδεψαν την καθοριστική μάχη του σπουδαίου Μακεδόνα στρατηλάτη εναντίον του πανίσχυρου περσικού στρατού, το 331 π.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Πανούκλα: Το αριστούργημα του Αλμπέρ Καμύ έρχεται online από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b