MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Ίαν ΜακΚέλεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού. Διαβάστε τι λέει για το πώς ένιωσε μετά

Ο 81χρονος ηθοποιός Σερ Ίαν ΜακΚέλεν έκανε το εμβόλιο της Pfizer και δήλωσε ότι δεν θα δίσταζε να το προτείνει σε όλους.

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού
Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού
Monopoli Team

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έλαβε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού και δήλωσε ότι νιώθει “ευφορία”, αλλά και “τυχερός”.

Ο 81χρονος ηθοποιός, που αγαπήσαμε ως “Γκάνταλφ” στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, εμβολιάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Queen Mary στο Λονδίνο.

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού

“Όποιος έχει ζήσει όσο εγώ, είναι ζωνταντός επειδή έκανε εμβόλια” δήλωσε στο BBC ο διάσημος ηθοποιός.

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν πρόσθεσε επίσης ότι “ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα” αυτή που έλαβε “χωρίς πόνο” και με “άνεση” το εμβόλιο από τον γιατρό Φιλ Μπένετ-Ρίτσαρντς. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε τη στιγμή, που ο γιατρός του έκανε το εμβόλιο.

“Δεν θα δίσταζα ούτε στιγμή να το προτείνω σε ολους” πρόσθεσε αργότερα σε ένα tweet ο ηθοποιός, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι νιώθει “πολύ τυχερός”.

Όσοι έκαναν το εμβόλιο Pfizer, θα λάβουν άλλη μία δόση 21 μέρες μετά την πρώτη. Οι εργαζόμενοι υγείας, οι ηλικιωμένοι, αλλά και όσοι ζουν σε οίκους φροντίδας θα είναι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο στη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ιαν ΜακΚέλεν δωρίζει 40 χιλιάδες λίρες στους εργαζόμενους του θεάτρου12.09.2018

Πρόσφατα, ο 81χρονος ηθοποιός, που ετοιμάζεται να παίξει τον Άμλετ σε μία θεατρική παραγωγή που αψηφά τα στερεότυπα γύρω από την ηλικία, αποφάσισε να ιδρύσει ένα ταμείο που βοηθά τους άνεργους εργαζόμενους του θέατρου. Μάλιστα, ο σερ ΜακΚέλεν έκανε την αρχή και έδωσε στο ταμείο 40 χιλιάδες λίρες (περίπου 44 χιλιάδες ευρώ). Πρόκειται για ένα ποσό που είχε μαζέψει από την πρόσφατη περιοδεία του σε βρετανικά θέατρα για τα 80α του γενέθλια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b