MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 76: Ο Γιάγκος με τον Βαγγέλα, σοκαρισμένοι μετά το χτύπημα του Λουκά, φεύγουν βιαστικά από φόβο μην τους δουν. Ο Θοδωρής, έχει έρθει πολύ κοντά με τη Χρύσα και είναι σχεδόν έτοιμος να της αποκαλύψει πώς νιώθει, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα ζουν τον έρωτά τους, μέχρι που μαθαίνουν για το ατύχημα του Λουκά. Ο Παρασκευάς και η Φιλιώ μαθαίνουν για τη συνωμοσία Λουκά και Μαργαρίτας, ενώ η Κική αποφασίζει να μιλήσει στη Χρύσα για τη σχέση της με τον παπα-Αντρέα. Η Βαρβάρα θέλει διακαώς να τα ξαναφτιάξει ο Σίμος με την Τούλα, αλλά στην προσπάθειά της, καταφέρνει να τσακωθούν τα παιδιά μεταξύ τους.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93 - ΕΝΕΝΗΚΟΣΤΟ ΤΡΙΤΟ

Επεισόδιο 93: Η Εύα, ακολουθεί το σχέδιο του Μάρκου και ζητάει από την Αλεξάνδρα να την φιλοξενήσει, ενώ εκείνος την έχει πείσει να φύγουν για πάντα μαζί. Ο Δημήτρης σίγουρος πια για το τι έχει κάνει ο Γιάννης, βρίσκει τον τρόπο να τον παγιδέψει μήπως και ομολογήσει. Η Λήδα και η Σοφία ανησυχούν σοβαρά πια για τον Δήμο, καθώς η εξαφάνιση της Μυρτώς τον έχει καταβάλει πραγματικά. Η Αλεξάνδρα σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως κάποιος έκλεψε τους κωδικούς της και άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η Αλίκη ζει σε καθεστώς τρόμου, καθώς νιώθει πως κάποιος συνέχεια την παρακολουθεί.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8-5

Επεισόδιο 161: Ο Έκτορας πάει μαζί με τον Κλήμη και παρακολουθούν το σπίτι του Βάσιλα για να δούνε τι παίζει με τα συστήματα ασφαλείας που έχει. Αμέσως μετά καταστρώνουν σχέδιο για το πώς θα μπούνε μέσα για να «φυτέψουν» τους κοριούς. Ο Φρίξος πιέζει τον Σπύρο να μιλήσει στην Ιφιγένεια και να της πει την αλήθεια για την Αλκμήνη, την οδοντίατρο. Στο μεταξύ, ο Έκτορας βρίσκει την Ευδοκία να κλαίει έξω από το σπίτι του και οι δυο τους κάνουν μια κουβέντα έξω απ’ τα δόντια. Η Βικτώρια λέει στον Μιχαήλ ότι νιώθει σαν πραγματική μάνα του Άγγελου και τον συγκινεί αφάνταστα. Ο Αιμίλιος «στριμώχνει» την Ελισάβετ στο καμαρίνι της, αυτή όμως έρχεται σε πολύ δύσκολη θέσει και τον διώχνει.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη: Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια 13 έως 15 - τρέιλερ | Youfly

Επεισόδιο 15: Η σχέση του Αλέξανδρου με την Εβίτα φτάνει σε αδιέξοδο. Ο Τζώρτζης θέλοντας να απομακρύνει την Εβίτα από τον Κωστή ζητά τη βοήθεια του Μηνά. Ο Τίμος με την Τζόι έρχονται πιο κοντά .Η Κλαίρη βρίσκει τον Αλέξανδρο χτυπημένο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Εβίτα έρχεται να τον δει. Πλέον ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η σχέση Αλέξανδρου και Κλαίρης είναι μεγάλος.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 - 7ος Κύκλος

Επεισόδιο 48: Ο Άγγελος αναγκάζεται να ζητήσει λεφτά απ’τη Βέλη για να βγει με τους φίλους του απ’τον στρατό. Όμως απ’το επόμενο πρωί, αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα. Ένα λάθος φύλλο πορείας με το όνομα του Ηλία γίνεται η αφορμή για μια παρεξήγηση, όπου η Καίτη θεωρεί ότι παίρνουν τον Ηλία φαντάρο. Ο Ηλίας καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για λάθος, μα εκμεταλλεύεται τη συγκυρία για να απολαύσει την ξαφνική περιποίηση της Καίτης. Ο ψυχολόγος, προτείνει στην Ξένια και στο Μπάμπη να κάνουν σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων για να αναζωπυρωθεί ερωτικά η σχέση τους. Αλλά αντί να φτιάξουνε την σχέση. Η Βούλα κρύβει από τον Μηνά ότι χάθηκε η χήνα του, αλλά ως πότε;

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 86: Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι και όλες οι ελπίδες τους, αφήνονται στον Αλέξη και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στο φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 77-78 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο  77: Ο Νικόλας συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών και ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους. Η Δανάη γεμάτη ενοχές για την σύλληψη του Νικόλα καταφεύγει στην Αγγελική που την παρηγορεί και στην συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον Νικόλα. Ο Θωμάς πληγωμένος από την στάση της Λένας φεύγει από το σπίτι. Τέλος η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, χωρίς να γνωρίζει πως θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Συνταξιδιώτες του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στο Μουσικό Κουτί είναι η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία και το αγαπημένο συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα ή αλλιώς ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς! Μία απρόσμενη μουσική συνύπαρξη που «παντρεύει» ιστορίες ζωής με λαϊκά, παραδοσιακά, ροκ και σμυρναίικα τραγούδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖιζέλ, του Άκραμ Καν: Μια από τις σπουδαιότερες χορογραφίες του 21ου αιώνα στο Christmas Theater Online12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ο Λαβύρινθος Τελική Δοκιμασία” στο OPEN TV Ο Λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία (Maze Runner: The death cure) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: O Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία τους και πιο επικίνδυνη αποστολή μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Οποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

22:00 “Τα Δάκρυα Του Ήλιου” στο MEGA Tears of the Sun – Τα Δάκρυα Του Ήλιου – MVTVLook

Υπόθεση: Ο Αμερικανός υπολοχαγός Γουότερς ηγείται μίας επικίνδυνης αποστολής στα εδάφη της Νιγηρίας που τελούν υπό δικτατορικό καθεστώς, μετά την ανατροπή της δημοκρατικής κυβέρνησης. Αποστολή του Γουότερς και των πεζοναυτών του είναι να βγάλει από την χώρα την γιατρό Λίνα Κέντρικς, μέλος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», που φροντίζει τα θύματα του εμφυλίου πολέμου στις εγκαταστάσεις μιας ιεραποστολής σε ένα απομακρυσμένο χωριό, κοντά στη ζούγκλα. Η αποστολή προχωρά όπως έχει σχεδιαστεί μέχρι που εκείνη αρνείται να φύγει, αν δεν σωθούν μαζί της και οι 70 κάτοικοι του χωριού, που διαφορετικά είναι καταδικασμένοι.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Οι Κυνηγοί της Αιωνιότητας” στο COSMOTE TV HISTORY

photo_name

Τάκης Τλούπας: Για πάνω από 50 χρόνια, ο Τάκης Τλούπας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, αποτυπώνοντας με την φωτογραφική του μηχανή εικόνες ενός τρόπου ζωής που άρχιζε να ‘χάνεται’ στον ρυθμό της εκβιομηχάνισης. Μια αναδρομή στο σπουδαίο έργο του.

23:00 “Μια Κληρονομιά Εκδίκησης” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Σε αρκετές περιοχές της Μεσογείου, οι βεντέτες μέχρι πρότινος ρύθμιζαν την κοινωνική ζωή. Μπορεί μια προσεκτική ματιά στην πολιτική ιστορία, τους κώδικες τιμής και τη θέση της γυναίκας να εξηγήσει αυτή την ‘αιματηρή’ κληρονομιά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b