MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 23/01, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Σε αποκλειστικότητα αυτήν την εβδομάδα η παρουσίαση του νέου δίσκου του σημαντικού συνθέτη/τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά, με γενικό τίτλο “Περιοδεία εντός”. Μαζί του, η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Μία συνάντηση έκπληξη, καθώς οι πολυαγαπημένοι καλλιτέχνες παίζουν unplugged τραγούδια από τη νέα δουλειά τους αλλά και παλαιότερα τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί.

Σάββατο 23/01, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ Στην Υγειά μας ρε Παιδιά

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.

Σάββατο 23/01, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο φιλοξενεί τον μεγάλο συνθέτη, Χρήστο Λεοντή. Έναν συνθέτη, που ακόμη και σήμερα, εξήντα χρόνια μετά, παραμένει επίκαιρος και δημιουργικός. Μαζί μας ο μοναδικός Μανώλης Μητσιάς, ερμηνεύει τραγούδια από τη συνεργασία τους, αλλά και από άλλες αγαπημένες στιγμές του σύνθετη. Ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει το στίγμα του με το χαρακτηριστικό του τρόπο και το κέφι του. Στην παρέα και ο Μίλτος Πασχαλίδης, από τους «κλασσικούς» ερμηνευτές Λεοντή και πολύ συχνά συνεργάτης του συνθέτη.

Κυριακή 24/10, 20:00 «Συν γυναιξί» στην ΕΡΤ2

Η Μάνια Μπικώφ, πρώην διεθνής πολίστρια, ναυαγοσώστρια και πρωταθλήτρια Ironman μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε ως νεαρή αθλήτρια, κατά την επίσκεψή της στον γιατρό της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν. Η πρώτη Ελληνίδα και η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που έχει τιμηθεί με το βραβείο HERO (Honouring Excellence for Rescue Operations) μιλά επίσης για τη συνεισφορά της στις εθελοντικές διασώσεις προσφύγων στη Λέσβο και σε καταστροφές όπως οι πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής και η φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 23/01, “Μια Τρελλή, Τρελλή Οικογένεια” στον ALPHA Ελληνικές Ταινίες :: Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια | Ταινίες Ελληνικού Κινηματογράφου Classic Greek Cinema

Υπόθεση: Η Μίκα είναι μια νεαρή γυναίκα που ζει σε μια… τρελή οικογένεια. Η μητέρα της, η Πάστα Φλώρα, είναι αλλοπαρμένη, η μικρή της αδερφή ανεξέλεγκτη, ενώ ο -σχεδόν διαζευγμένος με τη μητέρα της– πατέρας είναι ένα καλοκάγαθο και δειλό ανθρωπάκι. Ενώ είναι αρραβωνιασμένη με τον Μίκη, μια μέρα πριν τον γάμο τους, η Μίκα πηγαίνει στη Βενετία και παντρεύεται τον Ανδρέα, ο οποίος, αφότου ανακαλύψει πού έμπλεξε, χωρίζει τη Μίκα και αναλαμβάνει να λογικέψει αυτή τη θεοπάλαβη οικογένεια.

Σάββατο 23/01, 21:00 “Γοργόνες Και Μάγκες” στον ΑΝΤ1 Γοργόνες και μάγκες | Ελληνικός κινηματογράφος

Υπόθεση: Ένας μανιώδης ραλίστας και γιος εργολάβου οικοδομών, ο Πέτρος, ο οποίος αδιαφορεί για τη δουλειά του πατέρα του, μαθαίνει ότι σε κάποιο νησί πρόκειται να γίνουν μεγάλα τουριστικά έργα, κι αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί. Προτείνει στον πατέρα του να αγοράσουν εκεί οικόπεδα, αλλά το μυστικό μαθαίνει και η Φλώρα που είναι ιδιοκτήτρια διαφόρων κλάμπ. Ο ανταγωνισμός τους προξενεί αναστάτωση στη ζωή των κατοίκων του νησιού. Η Μαρίνα, η κόρη του ταβερνιάρη, ερωτεύεται τον Πέτρο, ενώ η όμορφη Φλώρα καταγοητεύει τους άνδρες του νησιού και ιδιαίτερα τον Νικόλα, προκαλώντας τη ζήλια της μνηστής του.

Σάββατο 23/01, 22:15 “Iron Man” στον ALPHA Iron Man VR is coming to PS4 this summer | GamesRadar+

Υπόθεση: O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος και εφευρέτης Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης Αμερικανικής εταιρείας όπλων, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη καθώς προασπίζεται με επιτυχία τα Αμερικανικά συμφέροντα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια όμως μιας επίδειξης όπλων, ο Σταρκ πέφτει θύμα απαγωγής από στασιαστές και όλη του η ζωή ξαφνικά αλλάζει. Όταν αυτοί τον διατάζουν να φτιάξει ένα καταστροφικό όπλο για το μυστηριώδη επικεφαλής τους, ο Σταρκ βρίσκει την ευκαιρία και κατασκευάζει μια πανοπλία με τη βοήθεια της οποίας κατορθώνει και δραπετεύει. Ο Σταρκ αποκαλύπτει μια συνομωσία με παγκόσμιες συνέπειες και πλέον, σκοπός της ζωής του γίνεται η προστασία του κόσμου και η επανόρθωση όλων των αδικιών, κάτι που επιτυγχάνει μέσω του alter ego του, του Iron Man.

Κυριακή 24/10, 21:00 “Νύχτα Γάμου” στο STAR Νύχτα γάμου | OPEN TV

Υπόθεση: Δύο ζευγάρια, η Πέπη με τον Ιάκωβο και η Τζένη με τον Θάνο, καταφθάνουν σε ένα ξενοδοχείο στο Καβούρι για να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Όμως στο παρελθόν, η Πέπη είχε δεσμό με το Θάνο και όταν αντιλαμβάνεται η Τζένη ποια είναι η Πέπη από μια φωτογραφία που είχε δει, αρχίζουν τα μπερδέματα για τα δύο ζευγάρια.

Κυριακή 24/10, 23:30 “Η Πολιορκία” στον ALPHA Η Πολιορκία (1998) - Που παίζεται η Ταινία | ThessalonikiGuide.gr

Υπόθεση: Ένα λεωφορείο εκρήγνυσται στο Μπρούκλιν κι ένα σχέδιο τρομοκρατών αφήνει πίσω του δεκάδες θύματα. Τρεις άνθρωποι: ο Anthony Hubbard επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης, η Elise Kraft μυστική πράκτορας της CIA με διασυνδέσεις στην αραβοαμερικανική κοινότητα και το κύκλωμα των τρομοκρατών, και ο στρατηγός του αμερικανικού στρατού William Devereaux θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξουδετερώσουν την τρομοκρατική απειλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“No Time To Die”: Πώς επηρεάζει η νέα αναβολή του Τζέιμς Μποντ τον κινηματογράφο;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 23/01, 23:00 “Ατλαντίδα: Ο Χαμένος Πολιτισμός” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Το μυστήριο της Ατλαντίδας εξακολουθεί να ασκεί γοητεία σε κοινό και ειδικούς… Υπήρξε άραγε στ’ αλήθεια; Και αν ναι, πώς μπορεί να ήταν οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτόν τον τόσο θαυμαστό και τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό;

Κυριακή 24/01, 22:00 “Ο Σύζυγος της Βασίλισσας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Έχει χαρακτηριστεί οξύθυμος, απρόβλεπτος και πνευματώδης. Έχει βρεθεί χιλιάδες φορές κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πόσα όμως πραγματικά γνωρίζουμε για τον σύζυγο της Βασίλισσας Ελισάβετ και Δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο;

Κυριακή 24/01, 23:15 “Μετρώντας τ’ άστρα – Η αστρονομία στην αρχαία Ελλάδα” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Αστρονομικά μετρικά όργανα: Τα αστρονομικά και μετεωρολογικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων, καθώς και η σύνθετη σκέψη που επέτρεψε την κατασκευή τους, έθεσαν τις βάσεις για την επιστημονική έρευνα που ακολούθησε. Μια παρουσίαση των σπουδαιότερων από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b