MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 66-2

Επεισόδιο 66: Όλα αλλάζουν σε μια στιγμή, όλα ανατρέπονται σ’ ένα δευτερόλεπτο και την αναπόφευκτη αυτή ροή των πραγμάτων ακολουθεί και το ραντεβού Χρύσας και Τζώρτζη, το οποίο εξελίσσεται σε φιάσκο. Ο Χαραλάμπης περνά δύσκολα, καθώς υποψιάζεται πως κάτι τρέχει μεταξύ της Κικής και του παπα-Ανδρέα. Ο Χαραλάμπης φοβάται ότι άργησε να εκδηλώσει τα συναισθήματά του και έχασε το τρένο.Ο Παρασκευάς θέλει να κάνει τη Μαργαρίτα Πλατανιώτισσα, για να σώσει το συμβούλιο του χωριού και μπλέκεται στα πόδια του γιου του. Ο Παναγής ανακαλύπτει ότι ο Λουκάς γύρισε για να διεκδικήσει την Κατερίνα και πάει να της μιλήσει. Η Καλλιόπη, όμως, που υποψιάζεται τον Λουκά, ακούει κατά λάθος για κάποια μυστική τους συμφωνία.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

HLIOS-43-1

Επεισόδιο 83: Η ξαφνική επίθεση στον Ντίνο μέσα στη φάρμα βάζει σε υποψίες τον ίδιο αλλά και την Αλίκη για τις προθέσεις του Μάνου. Ο Δήμος ψάχνει απεγνωσμένα τη Μυρτώ, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αλέκο, ο οποίος τον ενημερώνει ότι κρατάει τη Μυρτώ και δεν θα την αφήσει αν ο Δήμος δεν του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει. Ο Φίλιππος οργίζεται όταν μαθαίνει απ’ τον Πέτρο ότι η Λήδα σκέφτεται να φύγει απ’ την πόλη. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Δήμο να μιλήσει στον Δημήτρη για την απαγωγή της Μυρτώς, αλλά εκείνος φοβάται πως οι απαγωγείς θα κάνουν κακό στο παιδί του. Ο Μάρκος πιάνει δουλειά στην εταιρεία της Αλεξάνδρας και κανείς δεν υποψιάζεται τις αληθινές του προθέσεις και τον κίνδυνο που διατρέχει απ’ αυτόν η ερωτευμένη Εύα.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8-5

Επεισόδιο 153: Η Έρση προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Οδυσσέα ώστε να μην γυρίσει την πλάτη του στη ζωγραφική, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Η συγκατοίκηση του Φρίξου και της Έλλης στο σπίτι του Σπύρου δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια αποφασίζουν να πάνε στην Κέρκυρα για λίγες μέρες κι η Ναυσικά παρακαλεί τον Μιχαήλ να μεταπείσει τον Οδυσσέα σχετικά με το χειρουργείο. Ο Αιμίλιος προσεγγίζει την Ελισάβετ με σκοπό να της ζητήσει συγνώμη, αλλά εκείνη είναι πιο επιθετική από ποτέ. Η Έλλη ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της κι ο Φρίξος πασχίζει να κρύψει τη ζήλια του.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 (VIDEO) - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 9: Μια παλιά κλήση στο κινητό της Βίκυς στρέφει τις υποψίες της Μαρίνας προς άλλη κατεύθυνση. Η Κλαίρη έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του Γιάννου. Μια επίσκεψη στις φυλακές δίνει ελπίδα στον Αλέξανδρο. Ο Κωστής και η Εβίτα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Σ7 - Επεισόδιο 22 | AlphaCyprus

Επεισόδιο 42: Στο σπίτι του Άγγελου και της Βέλης καταφτάνουν γαμήλια δώρα από τους συγγενείς. Η Βέλη δεν θέλει ούτε να τα δει, αλλά για τον Άγγελο έχουν συναισθηματική αξία. Κάποια αρνητικά σχόλια για τα βιβλία της, αναστατώνουν πολύ τη Βούλα. Ο Μηνάς, αν και συμφωνεί με τους επικριτές, το κρύβει πολύ καλά. Το ΔΣ του Ποντιακού συλλόγου αποφάσισε να κάνει σε μια πλατεία ως μνημείο την προτομή της Πόντιας μάνας. Ο Μπάμπης, ως πρόεδρος, ψάχνει να βρει ποια μάνα θα είναι στην προτομή. Μια βιβλιοθηκάριος και ένας τυροκόμος γίνονται ανυποψίαστα θύματα του Ηλία και της Καίτης, που αποφασίζουν να κάνουν ο ένας τον άλλον να ζηλέψει με ένα διπλό ραντεβού.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 78: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 24/2 - Αρρωσταίνει βαριά η Ασημίνα | Pagenews.gr

Επεισόδιο 78: Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τα χέρια του Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη. Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις απ’τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει απ’ το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει την Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.

23:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69-70: η Τζένη ανακαλύπτει ότι η Αγγελική είναι η πρώην του Μιχάλη

Επεισόδιο 69:  Η Αθηνά ανακρίνει την Αγγελική για την αποκάλυψη της αδερφής της και προκαλεί τον Στέφανο να παραδεχτεί τα αισθήματά του για την Αγγελική. Η Τζένη προτείνει στον Στέφανο να επιστρέψουν στο σπίτι των Αργυρών και η Δανάη εξομολογείται στον Αποστόλη τα αισθήματά της. Ο Νικόλας και η Ιωάννα έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Νικόλας καταφεύγει σε επικίνδυνες λύσεις για να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένειά του. Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως η Κατερίνα δουλεύει στο σπίτι της Σοφίας. Η Αγγελική ανησυχεί για την Δανάη και την ιστορία της φίλης της.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Στα Άκρα» στην ΕΡΤ2
Εξέχουσες προσωπικότητες, επιστήμονες από τον ελλαδικό χώρο και τον Ελληνισμό της Διασποράς, διανοητές, πρόσωπα του δημόσιου βίου, τα οποία κομίζουν με τον λόγο τους γνώσεις και στοχασμούς, φιλοξενούνται στην μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση, επιχειρώντας να διαφωτίσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και να προκαλέσουν απορίες σε συζητήσεις που συνεχίζονται μετά το πέρας της τηλεοπτικής τους παρουσίας ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη  καλωσορίζουν στο Μουσικό Κουτί δύο σπουδαίες φωνές, μία παλαιότερη, με μεγάλη ιστορία στο τραγούδι, τον Μανώλη Λιδάκη και μία, τελευταίας εσοδείας, τη Βιολέτα Ίκαρη. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται ιστορίες και τραγούδια από τη ζωή τους στη μουσική σκηνή της εκπομπής!

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:10 “2012” στο MEGA 2012 (США, Канада, 2009) смотреть онлайн – Афиша-Кино

Υπόθεση: Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε. Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Όταν ο Τζάκσον Κέρτις πηγαίνει με τα δύο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα.

21:00 “Ο Λαβύρινθος” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Τόμας ξυπνά μέσα σε ένα σκοτεινό ασανσέρ το οποίο κινείται προς τα επάνω. Όταν η πόρτα ανοίγει έρχεται αντιμέτωπος με μια «αγέλη» αγοριών που τον καλωσορίζουν στην Κοιλάδα, το καινούριο του σπίτι. Η μνήμη του είναι παντελώς κενή. Ο Τόμας και τα υπόλοιπα αγόρια δεν γνωρίζουν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν σε τούτο το απόκοσμο μέρος και η γνώση τους σχετικά με τη νέα τους κατοικία περιορίζεται στο αινιγματικό και πελώριο άνοιγμα που σχηματίζεται κάθε πρωί στον θεόρατο τσιμεντένιο φράχτη που τους περιβάλει – μια πόρτα που οδηγεί σε έναν αχανή και τρομακτικό λαβύρινθο. Κάθε που βραδιάζει, ο λαβύρινθος ξανακλείνει και ανά τριάντα ημέρες ένα καινούριο αγόρι καταφτάνει.

23:30 “Αγάπη Σαν Ναρκωτικό” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η Μάγκι είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν – ή τίποτα – να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι, του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου “ναρκωτικού”, που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Δελφοί: Το Κέντρο του Αρχαίου Κόσμου” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Για πάνω από χίλια χρόνια, το Μαντείο των Δελφών θεωρούνταν το κέντρο του αρχαίου κόσμου. Βασιλείς αλλά κι απλοί άνθρωποι έφταναν από όλη τη Μεσόγειο για να συμβουλευτούν τους σοφούς του. Ο Δρ. Μάικλ Σκοτ ρίχνει φως στα μυστικά του.

23:00 “Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Μέσα από εμπεριστατωμένα στοιχεία, παρουσιάζονται τα ιστορικά και πολιτισμικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περίοδο της Τουρκοκρατίας και υπήρξαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ιδέας που οδήγησε στην Επανάσταση του 1821.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b