MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χάρι Μπραντ: Έφυγε από τη ζωή το μοντέλο και γιός της Στέφανι Σέιμουρ

Ο Χάρι Μπραντ, μοντέλο και γιός του διάσημου super model Στέφανι Σέιμουρ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών την Κυριακή.

Monopoli Team

Ο Χάρι Μπραντ, μοντέλο και γιός του διάσημου super model Στέφανι Σέιμουρ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, μετά υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τους New York Times.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας, ο θάνατος του ανερχόμενου μοντέλου δεν ήταν σκόπιμος, αλλά έγινε κατά λάθος, αφού ο Χάρι πάλευε με τον εθισμό εδώ και αρκετά χρόνια.

“Θα λυπόμαστε πάντα που η ζωή του κόπηκε τόσο απότομα από αυτή την τραγική ασθένεια” δήλωσε η οικογένεια του. “Κατάφερε πολλά σε μόλις 24 χρόνια, αλλά ποτέ δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσα περισσότερα θα μπορούσε να έχει καταφέρει ο Χάρι”.

“Ο Χάρι δεν ήταν μόνο ο γιός μας” συνεχίζει η οικογένεια του, που στη συνέχεια τον περιέγραψε ως “έναν υπέροχο αδερφό, αγαπημένο εγγονό και θείο και στοργικό φίλο”.

“Ήταν μία δημιουργική, αγαπητή και δυναμική ψυχή που έφερε φως στην καρδιά τόσων ανθρώπων” καταλήγει η οικογένειά του στην ανακοίνωση. “Ήταν πραγματικά ένας όμορφος άνθρωπος εσωτερικά και εξωτερικά”.

Ο Χάρι Μπραντ σε φωτογράφιση

Ο Χάρι Μπραντ σε φωτογράφιση

Ο Χάρι Μπραντ ήταν ανερχόμενο μοντέλο, έχοντας εμφανιστεί στην ιταλική Vogue, αλλά και σε καμπάνιες του οίκου Balmain. Παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει μία unisex σειρά μακιγιάζ με την MAC, ενώ έγραψε στο περιοδικό Interview, που άνηκε στον πατέρα του, Πίτερ Μπραντ. Ο άλλος γιος του Πιτερ Μπραντ, ο Ράιαν Μπραντ, έφυγε από τη ζωή το 2019 σε ηλικία 49 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDemy & FY: Το βίντεο κλιπ του νέου τους τραγουδιού «Στα Κόκκινα» έχει 70s επιρροές12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b