MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Σχεδία»: Οι πωλητές του περιοδικού βγαίνουν ξανά στους δρόμους της πόλης

Από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, οι πωλητές του περιοδικού «Σχεδία» θα βγουν ξανά στους δρόμους της πόλης.

Monopoli Team

Υπενθυμίζεται πως το περιοδικό «Σχεδία» είχε αναστείλει τη λειτουργία του και στις δύο περιόδους του lockdown στη χώρα μας κι έτσι οι πωλητές με τα χαρακτηριστικά κόκκινα γιλέκα δεν κυκλοφορούσαν στους δρόμους το συγκεκριμένο διάστημα.

Κατά το διάστημα που οι πωλητές είχαν αποσυρθεί από τους δρόμους στηρίχθηκαν μέσα από διάφορες δράσεις που διοργάνωσε το περιοδικό.

Παρ’ όλα αυτά, από αύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, το περιοδικό «Σχεδία» και οι πωλητές του θα βρίσκονται ξανά στους δρόμους της πόλης με το τεύχος Δεκεμβρίου, το οποίο δεν κυκλοφόρησε νωρίτερα εξαιτίας των συνθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Σχεδία»: Προσωρινή αναστολή κυκλοφορίας του περιοδικού δρόμου – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε12.09.2018

Εξαιτίας των καθυστερήσεων το τεύχος του Ιανουαρίου δεν θα εκδοθεί, ενώ από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα πωλείται στους δρόμους το τεύχος Φεβρουαρίου του αγαπημένου περιοδικού δρόμου.

Στο τεύχος που θα κυκλοφορεί από αύριο, θα βρείτε μία πληθώρα από επίκαιρα θέματα, όπως είναι η τηλεργασία και οι παρενέργειές της, το εργασιακό στρες, η κατάλυση των ορίων της επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής, η διεύρυνση του 8ώρου και πώς αντιμετωπίζουν το θέμα η Ολλανδία και η Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάποιοι θα μείνουν σπίτι, αν τους βοηθήσουμε12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b