MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπερα

Η νύχτα με τα αστέρια: Το γιορτινό γκαλά της Σκάλας του Μιλάνου στο Christmas Theater Online

Το φετινό γιορτινό γκαλά της Σκάλας του Μιλάνου «Gala Teatro Alla Scala», με τη συμμετοχή μεγάλων αστεριών όπως ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, Κάρλος Άλβαρεζ και ο Ρομπέρτο Μπόλε, έρχεται, 22-24 Ιανουαρίου, στο Christmas Theater Online.

Πλάθιντο Ντομίνγκο
Πλάθιντο Ντομίνγκο
Monopoli Team

Τα μεγαλύτερα αστέρια της όπερας, του μπαλέτου και της μουσικής υποδέχονται το 2021 στην Σκάλα του Μιλάνου, με το «Gala Teatro Alla Scala», το Γιορτινό Γκαλά της La Scala, το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε διαδικτυακά, 22-24 Ιανουαρίου 2021, στο Christmas Theater Online.

γιορτινό γκαλά

«Gala Teatro Alla Scala»: Λίγα λόγια για τη βραδιά

Η Σκάλα του Μιλάνου, διάσημη La Scala έρχεται στο Christmas Theater on line. Ένα από τα πιο διάσημα θέατρα στον κόσμο που είναι γνωστό ως «Ο ναός της όπερας». Εδώ φέτος, όπως κάθε χρόνο, έγινε ένα σπουδαίο γκαλά γεμάτο αστέρια. Ο μεγάλος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο διάσημος χορευτής Ρομπέρτο Μπόλε και μια σειρά από διάσημα αστέρια της όπερας, του χορού και της μουσικής παρουσιάζουν μια παράσταση γεμάτη ευχές για το 2021. Δείτε την από το σπίτι σας με έναν κωδικό. Το Christmas Theater on Line εξασφάλισε άλλη μια σπουδαία παραγωγή γεμάτη με την μαγεία της τέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑΐντα, από την Σκάλα του Μιλάνου στο Christmas Theater Online12.09.2018

Στο γκαλά θα παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Τόσκα» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Μαντάμ Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Δον Κάρλος» του Βέρντι, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, «Turandot» του Πουτσίνι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι, «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, «Οθέλλος» του Βέρντι.

Επίσης θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την παράσταση μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες πάνω σε μουσική του Τζουζέπε Βέρντι και του Ερίκ Σατί.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες της όπερας:

Ildar Abdrazakov, Roberto Alagna, Carlos Álvarez, Piotr Beczala, Benjamin Bernheim, Eleonora Buratto, Marianne Crebassa, Plácido Domingo, Rosa Feola, Juan Diego Flórez, Elīna Garanča, Vittorio Grigolo, Aleksandra Kurzak, Francesco Meli, Camilla Nylund, Kristine Opolais, Lisette Oropesa, Mirco Palazzi, George Petean, Marina Rebeka, Luca Salsi, Andreas Schager, Ludovic Tézier, Sonya Yoncheva.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Και οι χορευτές μπαλέτου:

Roberto Bolle, Nicoletta Manni, Martina Arduino, Virna Toppi, Timofej Andrijashenko, Claudio Coviello, Marco Agostino, Nicola Del Freo.

Με την Χορωδία, την Ορχήστρα και το Μπαλέτο του Θεάτρου της Σκάλας του Μιλάνου.

Ζήστε μια μοναδική βραδιά γεμάτη αστέρια της όπερας, του μπαλέτου και της μουσικής. Το Γιορτινό Γκαλά της Σκάλας του Μιλάνου έρχεται στο Christmas Theater On Line για να μας ευχηθεί καλή χρονιά. Το 2021 να είναι γεμάτο αστέρια που θα πραγματοποιούν τις ομορφότερες ευχές μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Davide Livermore

Σκηνικά: Davide Livermore, Giò Forma
Κοστούμια: Gianluca Falaschi
Μουσική Διεύθυνση: Ρικάρντο Σαϊγί
Χορογραφία: Manuel Legris, Rudolf Nureyev, Massimiliano Volpini


Διάρκεια: 180 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 15€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 22 έως 24 Ιανουαρίου 2021
Πληροφορίες: Προπώληση: 211 77 01 700, www.viva.gr, www.christmastheater.gr
Παραστάσεις: 22/1 στις 20:00 | 23/1 και 24/1 στις 16:00 και στις 20:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/gala-tis-skalas-tou-milanou/
Πληροφορίες Χώρου: https://ct.gr/ | Πληροφορίες: 211 77 01 700
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b