MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 64-2

Επεισόδιο 64: Η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη με την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας. Τα ξαδέρφια της, μαζί με τον Παναγή, προσπαθούν να την ηρεμήσουν, αλλά αυτή χρειάζεται χρόνο. Ο Χαραλάμπης έχει αρχίσει να υποπτεύεται ότι ο παπάς και η Κική φλερτάρουν. Ο Σίμος έχει σκυλομετανιώσει που έκανε την Τούλα να ζηλέψει και προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά η πληγωμένη Τούλα θα του κάνει τη ζωή δύσκολη! Η Φιλιώ είναι σκασμένη που ο Παναγής αγαπάει την Κατερίνα και προσπαθεί να πείσει τον Παρασκευά να μιλήσουν στον γιο τους, προκειμένου να τον στρέψουν προς τη Μαργαρίτα. Ο Τζώρτζης λέει στη Μυρτώ για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας και η Μυρτώ ενθουσιασμένη, που το σχέδιο πάει πρίμα, προχωράει παρακάτω.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 3

Επεισόδιο 81: Η Αλίκη εξακολουθεί να ζει με τον φόβο του παραλίγο βιαστή της που είναι ακόμη ελεύθερος, αλλά ο Δημήτρης καταφέρνει να την καθησυχάσει. Ο Μάνος στην προσπάθειά του να ζητήσει συγγνώμη και να δείξει πως έχει αλλάξει, προτείνει στον Ντίνο να δουλέψει στη φάρμα. Ο Φίλιππος συναντιέται τυχαία με την Λήδα και της ζητά εξηγήσεις. Εκείνη, καταρρακωμένη από την κατάσταση μεταξύ τους, είναι έτοιμη να του αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν.  Ο Μάρκος και η Εύα περπατούν στο σοκάκι που ο Μάρκος είχε κάνει επίθεση στην Αλίκη. Εκεί η Εύα έρχεται σε δύσκολη θέση αφού ο Μάρκος προσπαθεί να την αποπλανήσει.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8-3

Επεισόδιο 151: Ο γραμματέας λέει όλη την αλήθεια στον Μιλτιάδη αποκαλύπτοντας έτσι το μεγάλο ψέμα της Κατερίνας. Η Ναυσικά λύνει και πάλι την παρεξήγηση και κάνει τον συμβιβασμό μεταξύ Άκη και Μάρκου. Στη συνέχεια, ο Άκης δίνει «γραμμή» στον Αιμίλιο και του λέει να σταματήσει την αρνητική αντιμετώπιση της Αναγέννησης. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος λέει στον Οδυσσέα ότι βρήκε έναν Έλληνα γιατρό στην Ελβετία που ειδικεύεται στην πάθησή του. Ο Σίμος πλησιάζει τη Σμαράγδα σε μια ακόμα προσπάθεια να τα ξαναβρεί μαζί της. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Κέρκυρα και η Έρση χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Η Ελισάβετ είναι έξαλλη και πάει έξω από το σπίτι του Αιμίλιου και τον απειλεί ότι θα μπει μέσα, ενώ εκείνος είναι με τη Μάγδα.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τι θα δούμε στο προτελευταίο επεισόδιο | MEDIA | thepressroom.gr

Επεισόδιο 40: Ο Άγγελος και η Βέλη, μετά το γάμο, αποφασίζουν ν’ ανακαινίσουν το-σπίτι τους… μήπως όμως λογαριάζουν χωρίς τον ιδιοκτήτη; Τα αποτελέσματα του τεστ κορονοϊού που έκαναν η Βούλα κι ο Μηνάς είναι αρνητικά και αυτό σηκώνει εορτασμό! Μόνο που τον καταλαβαίνει διαφορετικά ο καθένας. Ο Μπάμπης υποφέρει από πονόδοντο και η Ξένια προσπαθεί να τον πείσει να πάνε στον οδοντίατρο. Αλλά όταν τελικά πάνε μαζί. Ο Ηλίας φέρνει την Ελπινίκη στον Πύργο ελπίζοντας ότι η μητέρα του θα πείσει την Καίτη να τον παντρευτεί. Η Ελπινίκη όμως έχει έρθει με άλλο σκοπό.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη – Επεισόδιο 7, 8, 9, 10 - Τι θα γίνει

Επεισόδιο 7: Η μεγαλοδικηγόρος του κόμματος καταφθάνει για να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξανδρου, ο οποίος επιμένει πως είναι αθώος. Η Μαρίνα ακολουθεί ένα νέο στοιχείο. Το μυαλό της Κλαίρης δεν ξεκολλά από τον Αλέξανδρο. Στη βίλα Αξιώτη μια αποκάλυψη κάνει τον κόσμο της Εβίτας να καταρρεύσει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 76 – Β Κύκλος

Επεισόδιο 76: Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Αλέξη και η σύγκρουση με την οικογένεια της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή.

23:00 “Αγγελική” στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΝΕΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδιο 67: Ο Δημήτρης απειλεί την Αγγελική ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο αν δεν πείσει την Αθηνά να τον δει. Όταν τελικά τον δέχεται, της αποκαλύπτει τα αισθήματά του για την Κατερίνα προκαλώντας την οργή της. Η Σοφία λογομαχεί με τη Τζένη και την διώχνει από το σπίτι της κάνοντάς την να πάει να βρει τον Παύλο. Οι δυο τους έχουν μια έντονη συζήτηση μέχρι που τους βρίσκει ο Στέφανος. Η αδερφή της Αγγελικής φτάνει στο κτήμα. Ο Δημήτρης βρίσκει την Κατερίνα η οποία του λέει για την επίσκεψη του Βασίλη ενώ ταυτόχρονα η Τζένη αποκαλύπτει στην Όλγα το γεγονός ότι δουλεύει στον Παύλο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Criminal” στο STAR CRIMINAL

Υπόθεση: Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας πολύ σημαντικής, άκρως μυστικής αποστολής, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού». Ο επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο Κουόκερ Ουέλς επιστρατεύει τον εκκεντρικό νευροχειρούργο Δόκτορα Φρανκς και μαζί επιχειρούν μια ανατρεπτική ιατρική επέμβαση χωρίς προηγούμενο. Εμφυτεύουν το DNA του Πόουπ στις εγκεφαλικές συνάψεις του Τζέρικο Στιούαρτ, ενός παντελώς απρόβλεπτου και επικίνδυνου κακοποιού με βαρύ ποινικό μητρώο. Φαινομενικά απαλλαγμένος από ενσυναίσθηση και με μηδενική κοινωνική νοημοσύνη, ο Τζέρικο παρέχει στους επιστήμονες το σώμα του ως έναν καθρέφτη πάνω στον οποίο ίσως καταφέρουν να αντικρύσουν την αντανάκλαση των συναισθημάτων του άτυχου Πόουπ.

21:00 “Διπλή Παγίδα” στο OPEN TV Διπλή παγίδα - Entrapment

Υπόθεση: ‘Ο Mακ έχει τη φήµη του µεγαλύτερου ληστή έργων τέχνης στον κόσµο. Έτσι, όταν ένας πίνακας του Ρέµπραντ γίνεται αντικείµενο κλοπής στη Νέα Υόρκη, όλα τα στοιχεία οδηγούν σ’ αυτόν. Η επιθεωρητής Τζιν ζητά από το διευθυντή της να της επιτρέψει ν’ ακολουθήσει τα ίχνη του διάσηµου κλέφτη. Όντας πεισµατάρα καταστρώνει ένα σχέδιο για να παγιδέψει τον Μακ, αλλά αυτός αποδεικνύεται περισσότερο επιτήδειος απ΄ όσο αυτή νοµίζει. Μακ και Τζιν θα επιδοθούν σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάµεσα στο κυνηγητό και το φλέρτ που θα τους ταξιδέψει σε διαδοχικούς προορισµούς από το κοσµοπολίτικο Λονδίνο στα άγρια νησιά της Σκοτίας κι από κει στην εξωτική Μαλαισία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Bridgerton: Πώς η νέα σειρά του Netflix επηρεάζει τις τάσεις στα ρούχα και τη διακόσμηση σήμερα12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ιωάννης Καποδίστριας – Η Zωή και το Έργο του” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας: Από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Καποδίστριας εργάζεται αδιάκοπα για την κοινωνική δικαιοσύνη στις εξωτερικές υποθέσεις, ενώ έρχεται σε επαφή με τους ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας και τους Έλληνες οπλαρχηγούς.

23:00 “Μέγας Αλέξανδρος: Ο Μακεδόνας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους στρατηλάτες στην Ιστορία. Ο θρυλικός Βασιλεύς των Μακεδόνων άνοιξε με την εκστρατεία του το δρόμο ανάμεσα στην Ασία και την Ευρώπη, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b