MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
LIFESTYLE

The Bridgerton: Πώς η νέα σειρά του Netflix επηρεάζει τις τάσεις στα ρούχα και τη διακόσμηση σήμερα

H επιτυχημένη νέα σειρά εποχής του Netflix με την υπέροχη αισθητική του 19ου αιώνα έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει με τον τρόπο της τις τάσεις της μόδας του 2021.

Monopoli Team

Σε μια εποχή που μάς ενθαρρύνουν να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στον καναπέ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι τηλεοπτικές σειρές και οι ταινίες φαίνεται να επηρεάζουν τη γκαρνταρόμπα μας πολύ περισσότερο από ό,τι οι πασαρέλες ή το καθημερινό στυλ των ανθρώπων στους δρόμους, που συνήθως ήταν αυτά που καθόριζαν τις τάσεις της μόδας.

Το 2020, η μόδα αγάπησε το animal print χάρη στην πολυσυζητημένη σειρά «Tiger King» του Netflix, τις αλυσίδες για το λαιμό από το «Normal People» και τον μπερέ της Έμιλι από το «Emily In Paris». Ήδη από τις πρώτες ημέρες της νέας χρόνιας η δύναμη της τηλεόρασης πάνω στο στυλ μας έχει ήδη εκτοξευτεί χάρη στη νέα σειρά του Netflix, «The Bridgerton», με εκατομμύρια τηλεθεατές να λατρεύουν από την πρώτη κιόλας στιγμή την αισθητική του. 

Από την πρώτη ημέρα προβολής της νέας σειράς στην πλατφόρμα, η ζήτηση για ρούχα, διακοσμητικά και άλλα αντικέιμενα, εμπνευσμένα από τη Γεωργιανή εποχή έχει γνωρίσει τεράστια αύξηση. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές ενδιαφέρονται περισσότερο για κορσέδες, μπλούζες και φορέματα από δαντέλα και με όγκους στα μανίκια, καθώς και τιάρες για τα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBridgerton: 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη δημοφιλή σειρά του Netflix12.09.2018

Τα εντυπωσιακά κοστούμια του δράματος εποχής μπορεί να φαίνονται παλιομοδίτικα σήμερα ή και υπερβολικά ακόμα και τα μεμονωμένα κομμάτια που κάποιοι θα ήθελαν να υιοθετήσουν στο στυλ τους – ειδικά κατά τη διάρκεια ενός lockdown –  που οι περισσότεροι περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους φορώντας πιτζάμες. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν μερικοί απίστευτα κομψοί τρόποι να ενσωματώσετε έναν κορσέ ή ένα δαντελένιο τοπ στο σύγχρονο καθημερινό στυλ σας!

Επιπλέον, εκτός από το στυλ των πρωταγωνιστών του 19ου αιώνα φαίνεται πως ακόμα και κάποιες από τις συνήθειες των ανθρώπων εκείνης της εποχής επηρεάζουν ανθρώπους του σήμερα που αναζητούν ακόμα και vintage κομμάτια διακόσμησης για το σπίτι τους, σετ για κέντημα και πορσελάνινα σετ τσαγιού.

Πηγή: harpersbazaar.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Queen’s Gambit: Η σκηνογραφία στη σειρά “φαινόμενο” του Netflix είναι μια ωδή στο ρετρό12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b