MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Λίζα Κούντροου: Τι αποκάλυψε η «Φίμπι» για το πολυαναμενόμενο reunion των Friends;

Η Λίζα Κούντροου ή αλλιώς η αγαπημένη σε όλους μας «Φίμπι» αποκάλυψε ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα μικρό γύρισμα για το το σπέσιαλ reunion των «Friends», διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές της ότι θα γίνει κανονικά.

Monopoli Team

Μιλώντας στο podcast του ηθοποιού, Ρομπ Λόου με τίτλο «Literally!», η Λίζα Κούντροου επιβεβαίωσε ότι παρά τις αναβολές, το σπέσιαλ επεισόδιο της επανένωσης της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας θα γίνει κανονικά, καθώς η ίδια έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα μικρό γύρισμα.

Επίσης, έκανε σαφές στους φανς ότι δεν πρόκειται για reboot της σειράς, αλλά για ένα – χωρίς σενάριο – επεισόδιο που σκοπό έχει να ενώσει ξανά τους ηθοποιούς σε ένα πλατό. «Πρόκειται για ένα επεισόδιο στο οποίο θα είμαστε όλοι μαζί, κάτι που δεν συμβαίνει κι έχει να συμβεί δημόσια από το 2004, όταν ολοκληρώθηκε η σειρά», αναφέρει η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου θυμούνται τις αγαπημένες τους στιγμές από τα «Φιλαράκια»12.09.2018

Η Κούντροου, πρόσθεσε επίσης ότι στο σπέσιαλ επεισόδιο θα εμφανίζονται οι έξι φίλοι να συνομιλούν σ’ ένα καφέ. «Πιστεύω ότι θα είναι υπέροχο», τονίζει.

Η ανακοίνωση για το reunion, έγινε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020, με σκοπό να φέρει τα έξι μέλη της παρέας – Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι – της διαχρονικής κωμικής σειράς ξανά στην οθόνη μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. 

Το σπέσιαλ επεισόδιο επρόκειτο κανονικά να βγει στον αέρα τον Μάιο του 2020, αλλά αναβλήθηκε δύο φορές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ: Μουσική συνάντηση στην τελετή ορκομωσίας του Τζο Μπάιντεν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b