MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ: Μουσική συνάντηση στην τελετή ορκομωσίας του Τζο Μπάιντεν

Η τελετή ορκομωσίας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο και οι δυο Αμερικανίδες τραγουδίστριες Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ πρόκειται να τραγουδήσουν σε αυτή.

Monopoli Team

Η ορκωμοσία του νέου Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν και της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον και καθημερινά ανακοινώνονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Lady Gaga, η οποία στήριζε ένθερμα την προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν, θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ, που κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε ανοιχτά για τη δυσανάλογη επίδρασή του σε μειονοτικές κοινότητες όπως οι Λατινοαμερικανοί, θα δώσει μία μοναδική μουσική παράσταση. Μαζί της θα βρεθούν επί σκηνής και άλλοι σταρ όπως η Ντέμι Λοβάτο και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάμαλα Χάρις: Το εξώφυλλο για τη Vogue που προκάλεσε αντιδράσεις12.09.2018

«Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας του σπουδαίου έθνος μας», δήλωσε για τους συμμετέχοντες στην τελετή, ο διευθύνων σύμβουλος της επιτροπής της ορκωμοσίας, Τόνι Άλλεν. «Είναι επίσης αφοσιωμένοι στο σταθερό όραμα του επερχόμενου Προέδρου Τζο Μπάιντεν και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που ενωμένη θα αντιμετωπίσει τους διχασμούς και τις προκλήσεις, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».

Η τελετή θα είναι περιορισμένη, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της θα μεταδοθεί ψηφιακά, εξαιτίας του Covid-19 αλλά και της γενικότερης ανησυχίας σχετικά με την ασφάλεια, μετά την πρόσφατη επίθεση υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Πηγή: cnn.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» για το περιοδικό TIME12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b