MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 59: Ο Ηλίας έχει ενθουσιαστεί με τη Μυρτώ, αλλά το αρνείται πεισματικά στην Καλλιόπη, η οποία του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μπλέξιμό του με αυτή την ύπουλη οχιά. Ο Παναγής μιλάει ανοιχτά στον Θοδωρή για τις υποψίες του σχετικά με την «ασθένεια» του Λουκά και κατορθώνει να τον επηρεάσει. Η Χρύσα και η Τούλα συνειδητοποιούν την γκάφα που έκαναν με τον Τζώρτζη και τρέχουν να σώσουν τ’ άσωστα! Την ίδια ώρα, ο παπα-Αντρέας, από τύψεις για την ιδέα του, προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να μην αγωνιστούν τα εγγόνια. Η Βαρβάρα και ο Σίμος ενημερώνουν τον Ηλία πως η Μυρτώ έχει μάθει την πραγματική του ταυτότητα και η συνάντησή τους έχει απρόσμενο αποτέλεσμα. Ο Παναγής αποφασίζει να μιλήσει στην Κατερίνα για τον Λουκά, αλλά εκείνος εμφανίζεται μπροστά τους την κατάλληλη στιγμή. Μόνο που η παρουσία του φέρνει τ’ ανάποδα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 76: Η Λήδα υποδέχεται με χαρά την μικρή Ειρήνη στο σπίτι της. Η Αλεξάνδρα, που μαθαίνει για την φιλοξενία της μικρής,  αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτό και, με την βοήθεια του Λουκά, προσπαθεί να μάθει τι σχέση έχει ο Φίλιππος με την Ειρήνη. Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη προσπαθώντας να τον βοηθήσει να ξεσκεπάσουν την Δάφνη, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο Χρήστος δίνει ψευδή κατάθεση εναντίον του Δημήτρη. Ο Μάνος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την μητέρα του στο τηλέφωνο, αλλά δεν την βρίσκει και ανησυχεί πως κάτι της έχει συμβεί. Ο Δήμος συνειδητοποιεί πως κάποιος τον παρακολουθεί και αρχίζει να φοβάται για την ζωή του.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 147: Η Ναυσικά, τρομοκρατημένη από την αρχική εκτίμηση του οφθαλμίατρου για το πρόβλημα στα μάτια του Οδυσσέα, αποφασίζει να κάνει τις αιματολογικές αναλύσεις στο δικό της εργαστήριο και γι’ αυτό τον σκοπό επιστρατεύει τον Νικηφόρο και την Εύα να ασχοληθούν εντατικά μόνο μ’ αυτό. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης δίνει την τηλεοπτική συνέντευξη στον Σίμο, ο οποίος τον «στριμώχνει» και τον ρωτάει επίμονα για το θέμα του Φοίβου. Η Ναυσικά προτείνει στον Μάρκο να μεσολαβήσει η ίδια στον Άκη, προκειμένου να του ζητήσουν συγνώμη για την υπόθεση με τις ηχογραφήσεις και να σταματήσουν τις επιθέσεις στον Μιχαήλ, αρκεί κι αυτός να αποσύρει τη μήνυση και την αγωγή. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της Ναυσικάς και σίγουρα όχι το μεγαλύτερο, αφού αυτό που θα ανακαλύψει τελικά στις εξετάσεις του Οδυσσέα, θα την τρομάξει πολύ!

21:00 “Έξαψη” στο MEGA

Επεισόδιο 4: Ο Αλέξανδρος καλείται στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιάννος πασχίζει να κερδίσει τη συγχώρεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα μοιάζει να βρίσκει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωστή. Αλέξανδρος και Κλαίρη προσπαθούν, μάταια, να καταπολεμήσουν την επιθυμία τους. Που θα τους οδηγήσει το πάθος αυτή τη φορά;

21:00 “Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα” στον ALPHA

Επεισόδιο 37: Η κυρία Σοφία έρχεται στο Μπάμπη και στην Ξένια γιατί τσακώθηκε με τον Παναγιώτη, που δεν την αφήνει να δουλέψει. Η Ξένια την πείθει να διεκδικήσει το δικαίωμά της, αλλά χάνει ένα άλλο δικαίωμα. Ο Μηνάς κάνει το ντεμπούτο του ως πωλητής ζαρζαβατικών στη λαϊκή και η Βούλα το διασκεδάζει πολύ. Λίγες μέρες πριν τον γάμο, ένας μουσακάς στοιχειώνει τα όνειρα της Βέλης και τη βάζει σε σκέψεις. Μήπως βιάστηκε να παντρευτεί τον Άγγελο; Η Καίτη ζητά μια χάρη απ’ τον Ηλία, παρότι είναι ακόμα χωρισμένοι: να κάνουν σεξ. Ο Ηλίας άλλο που δεν θέλει, μα αποφασίζει να την τυραννήσει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 72: Το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή από το χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;  Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.

23:00 “Αγγελική” στον APLHA

Επεισόδιο 63: Ο Μιχάλης είναι έτοιμος να αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια, αλλά χάνει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο σπίτι του. Μέσα σε όλο τον πανικό η Αθηνά και ο Στέφανος προσπαθούν να διαχειριστούν και την Ελένη που έχει έρθει αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ο Παύλος αναγκάζεται να πει στην Σοφία ότι ήξερε για την απάτη του Χανδρινού. Την παρακαλάει να καταλάβει τη θέση του, αλλά αυτή δεν ξέρει τι να κάνει.

Η Λένα ξεσπάει στην Αγγελική, κατηγορώντας την για την κατάσταση που έχει φτάσει ο Μιχάλης. Ο Νικόλας, ύστερα από κάτι που ακούει να λέει η Όλγα για το παρελθόν του Μιχάλη, καταλαβαίνει ότι η κοπέλα που βίασαν ήταν η πρώην κοπέλα του Μιχάλη. Η Αθηνά κάνει μια συζήτηση με την Αγγελική, προσπαθώντας να καταλάβει την συμπεριφορά του Μιχάλη. Καταλήγει να την βάζει σε σκέψεις για την σχέση της μαζί του. Ταυτόχρονα η Λένα συμβουλεύει τον Μιχάλη να χωρίσει με την Αγγελική.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Κονγκ: Η Νήσος Του Κρανίου ” στο STAR

Υπόθεση: Η ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

21:00 “Σε Επιφυλακή” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο ύποπτος φόνος ενός πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του βετεράνου συναδέλφου του Πιτ Γκάρισον, ο οποίος όμως είναι δέσμιος ενός θανάσιμου μυστικού. Έχοντας αναλάβει την προστασία της πρώτης κυρίας της χώρας, της πανέμορφης Σάρα Μπάλεντιν, δεν κατάφερε να ξεπεράσει την γοητεία της και διατηρεί για καιρό μυστική ερωτική σχέση μαζί της. Όταν το μυστικό θα πλησιάσει στην αποκάλυψη του πολλοί είναι εκείνοι που πρόκειται να καταστραφούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Universal προσφέρει κλασικές ταινίες τρόμου δωρεάν στο YouTube12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ιωάννης Καποδίστριας – Η Zωή και το Έργο του” στο COSMOTE TV HISTORY

Στον διεθνή διπλωματικό στίβο: Παρακολουθήστε το μακρύ ταξίδι του Ιωάννη Καποδίστρια ως την Αγία Πετρούπολη, την αναγνώρισή του στους υψηλούς κοινωνικούς κύκλους της πόλης και τον διορισμό του ως διπλωματικός ακόλουθος της ρωσικής πρεσβείας στη Βιέννη.

23:00 “Μέγας Αλέξανδρος – Ο Άνθρωπος Πίσω από το Μύθο” στο COSMOTE TV HISTORY
Ένα πορτρέτο της πολυσχιδούς προσωπικότητας του Μ. Αλεξάνδρου και των πολεμικών στρατηγικών του. Ο μαθητής του Αριστοτέλη, ένας ευφυής ιδεαλιστής που συνέβαλε στην εξάπλωση του ελληνικού πολιτισμού, ήταν παράλληλα κι ένας σκληρός πολέμαρχος.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b