MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 6 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 56: Ο Παναγής απογοητευμένος, πικραμένος και θυμωμένος, διώχνει την Κατερίνα από το Δασαρχείο. Το τέλος της σύντομης σχέσης τους πληγώνει και τους δύο βαθιά. Η Μυρτώ και ο Λουκάς, το αχτύπητο δίδυμο της ίντριγκας, βάζει μπρος τα σατανικά σχέδιά του και η Κατερίνα, δυστυχώς, πέφτει στην καλοστημένη παγίδα που της έχουν στήσει Τζώρτζης και Χρύσα ετοιμάζονται, επιτέλους, για το ραντεβού τους. Υπάρχει αγωνία εκατέρωθεν. Από την πλευρά του Τζώρτζη, όμως, είναι κομμάτι μεγαλύτερη, μιας και πρέπει να καταφέρει στο ραντεβού να μιλάει σαν τον Θοδωρή! Μια λάθος κίνηση του Τζώρτζη, την τελευταία στιγμή, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα! Ο Στάθης πηγαίνει στο συμβούλιο, με σκοπό να ανακοινώσει την απόφαση να μη συμμετάσχουν οι Κυριαζήδες στους αγώνες. Τελικά όμως, όταν βρεθεί εκεί, όχι μόνο δέχεται, άλλα αυξάνει και το έπαθλο. Η ανευθυνότητά του σοκάρει τη Φωτεινή και κάνει έξαλλη τη Μυρτώ. Ο Παναγής δέχεται μια επίσκεψη από το παρελθόν του.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 73: Η Αλίκη παλεύει να ξεπεράσει το σοκ απ’ την επίθεση, ενώ ο Δημήτρης κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει να νιώσει ασφαλής. Απ’ την άλλη, ο Φίλιππος προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του φόβο και τις ενοχές που νιώθει για το δυστύχημα. Η Λήδα κάνει ό,τι μπορεί για να συμφιλιωθεί με την Εύα και τον Άρη. Ο Δημήτρης προσπαθεί με πείσμα να βρει άκρη και να αποδείξει την αθωότητα της Νίκης. Ο Φίλιππος εγκαθιστά σύστημα παρακολούθησης στη βίλα, προκειμένου η Αλίκη να νιώθει ασφαλής. Φαίνεται όμως, πως αυτό δεν εμποδίζει μία δεύτερη, πιο επικίνδυνη επίθεση εναντίον της.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδια 143-144:  Ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του όταν ακούει για την εγκυμοσύνη, η Μάγδα, από την άλλη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια πάει τα χαμένα κοσμήματα στη Νόνα που την συγκινεί αφάνταστα με αυτή την κίνηση. Η Κατερίνα λέει μια δικαιολογία στον Μιλτιάδη για να μην πάει στο γραφείο και στα κρυφά επισκέπτεται τη Βίκυ στις φυλακές. Εκεί, η Βίκυ της ζητάει κάτι σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που ζητάει. Ο Σίμος ξενυχτάει έξω από το σπίτι της Σμαράγδας, θέλοντας να την πιάσει με τον Αντώνη. Ο Άκης πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας και της κάνει ένα δώρο που δεν το περίμενε. Η Βικτώρια λέει στον Μιχαήλ ότι είναι έτοιμη να μείνει για πάντα στο Λονδίνο αν δεν σταματήσει να της επιτίθεται για τον Τζόναθαν. Η Κατερίνα ζητάει μια τεράστια χάρη από τον Γενικό Γραμματέα χωρίς να το ξέρει ο Μιλτιάδης.

Η Κατερίνα πιέζει να μεταφερθεί η Βίκυ σε άλλο κελί γνωρίζοντας πως μόνο έτσι θα σπάσει τη σιωπή της και θα της αποκαλύψει ονόματα του κυκλώματος. Η Νόνα χαρίζει στον Φρίξο ένα δαχτυλίδι, για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του στην ανεύρεση των κοσμημάτων. Την ίδια ώρα, ο Φρίξος νιώθει να πιέζεται από την σταδιακή κατάληψη χώρου που κάνει η Έλλη στο σπίτι του. Ο Δημήτρης δυσανασχετεί από την επανεμφάνιση της Αποστολίας στο σπίτι και σκέφτεται να μετακομίσει. Η Μάγδα αρχίζει να κάνει όνειρα για το μωρό που έρχεται, φέρνοντας τον Αιμίλιο σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Ο Μανούσος πολιορκεί την Αποστολία κι ο Άκης δυσανασχετεί. Ο Οδυσσέας με τη Ναυσικά επισκέπτονται και πάλι τον οφθαλμίατρο κι ο Οδυσσέας προχωράει σε μια νέα σειρά εξετάσεων. Όμως αυτή τη φορά τα αποτελέσματα είναι πολύ ανησυχητικά.

21:00 “Έξαψη” στο MEGA

Επεισόδιο 3: Το στιγμιαίο ξύπνημα της Βίκυς πυροδοτεί τη θέληση της Μαρίνας να βρει τον ένοχο. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τις υποψίες του Γιάννου, την ώρα που η Εβίτα «ανακρίνει» τον Αλέξανδρο. Το έντονο ενδιαφέρον του Τζώρτζη για την κατάσταση της Βίκυς φέρνει στο γραφείο του τη Μαρίνα. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Έξαψη” και “Σχεδόν Ενήλικες”: Το MEGA επιστρέφει με δύο νέες σειρές και το Twitter αντιδρά12.09.2018

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 70: Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη. Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους. Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους; Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Στα Άκρα” στην ΕΡΤ2

Εξέχουσες προσωπικότητες, επιστήμονες από τον ελλαδικό χώρο και τον Ελληνισμό της Διασποράς, διανοητές, πρόσωπα του δημόσιου βίου, τα οποία κομίζουν με τον λόγο τους γνώσεις και στοχασμούς, φιλοξενούνται στην μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση, επιχειρώντας να διαφωτίσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και να προκαλέσουν απορίες σε συζητήσεις που συνεχίζονται μετά το πέρας της τηλεοπτικής τους παρουσίας ΣΤΑ ΑΚΡΑ. Ποδαρικό με το… τσαρούχι είναι το αφιέρωμα ΣΤΑ ΑΚΡΑ στην Προεδρική Φρουρά, τους εμβληματικούς Ευζώνους, οι οποίοι δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα του νέου κύκλου των εκπομπών κατά το νέο έτος, το 2021, του Εορτασμού των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία.

22:00 “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου ανοίγουν το πρώτο Μουσικό Κουτί της νέας χρονιάς και μοιράζονται ιστορίες και τραγούδια με τον Βασίλη Καζούλη, τον Στάθη Δρογώση και τη Μιρέλα Πάχου. Τρεις γενιές τραγουδοποιών ενώνουν τις φωνές τους σε αγαπημένα τραγούδια και πρωτότυπες διασκευές! «Κάτι να γυαλίζει θέλεις πάντα κι ας θυμίζει ό, τι πιο θαμπό μαζί και σκοτεινό…» τραγουδά «ο ρομαντικός τροβαδούρος μιας άλλης εποχής», όπως τον αποκαλεί ο Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Καζούλης και θυμάται την πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κόσμο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Φύλαξε Τον Τελευταίο Χορό” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η Σάρα έχει μόνο ένα όνειρο: να γίνει παγκοσμίου φήμης μπαλαρίνα. Αλλά όταν η μητέρα της ξαφνικά πεθαίνει, η Σάρα πρέπει να εγκαταλείψει τα σχέδιά της και να μετακομίσει με τον πατέρα της στη νότια πλευρά του Σικάγο. Εκεί είναι ένα λευκό κορίτσι σε μια «μαύρη» γειτονιά. Η Σάρα νιώθει έξω από τα νερά της μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει τον Ντέρεκ, έναν μαύρο συμμαθητή της. Με τον Ντέρεκ μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον χορό και σιγά σιγά αυτή η αγάπη θα μεταμορφωθεί και σε μεταξύ τους έρωτα. Αλλά καθώς η σχέση τους προχωράει, όλα όσα τους χωρίζουν γίνονται όλο και πιο αισθητά. Η Σάρα και ο Ντέρεκ έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωή τους: να μείνουν πιστοί στα όνειρά τους, αλλά και στον έρωτά τους.

21:00 “Ρομπέν Των Δασών: Η Αρχή ” στο STAR

Υπόθεση: Ο Ρομπέν, ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο σταυροφόρος, μπορεί να γεννήθηκε με τα προνόμια του τίτλου του λόρδου του Λόξλεϊ, αλλά τώρα επιστρέφει από τον πόλεμο σαν ένας πληγωμένος βετεράνος που έχει χάσει τα πάντα, ακόμα και την αληθινή του αγάπη, Μαριάν. Με τη βοήθεια του εξίσου «σημαδεμένου» και κάποτε εχθρού του, του μαυριτανού διοικητή του, Λιτλ Τζον, ο Ρομπέν μεταμορφώνεται σε έναν κουκουλοφόρο τιμωρό που αναζητά κι επιδιώκει τη δικαιοσύνη για όλους του ανθρώπους, ξεκινώντας μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Εθνική Βιβλιοθήκη – Η Ταινία” στο COSMOTE TV HISTORY

Η ιστορία της Εθνικής Βιβλιοθήκης ξεκινά μαζί με εκείνη του ελληνικού κράτους. Από τη συγκέντρωση των πρώτων συλλογών και τις στεγαστικές περιπέτειες ως τη μετεγκατάσταση στο ΚΠΙΣΝ, δείτε την πορεία ενός ιστορικού θεσμού.

23:15 “Εξερευνώντας την Ιστορία: Το Μαντείο των Δελφών” στο COSMOTE TV HISTORY

Το Μαντείο των Δελφών ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα, ο οποίος επικοινωνούσε με τους θνητούς μέσω της πρωθιέρειας Πυθίας. Ποιοι παράγοντες συνέτειναν στην πεποίθηση των αρχαίων Ελλήνων ότι το Μαντείο ήταν ικανό να προβλέπει το μέλλον;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMUSEUM TV: Ένα 24ωρο κανάλι αφιερωμένο στην Τέχνη, διαθέσιμο στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b