MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

“Έξαψη” και “Σχεδόν Ενήλικες”: Το MEGA επιστρέφει με δύο νέες σειρές και το Twitter αντιδρά

Η μυθοπλασία επιστρέφει στο MEGA με δύο νέες σειρές, την “Έξαψη” και τους “Σχεδόν Ενήλικες”, και αυτές ήταν οι αντιδράσεις του ελληνικού Twitter

Monopoli Team

Η μυθοπλασία επέστρεψε στο MEGA με την “Έξαψη” και τους “Σχεδόν Ενήλικες”, δύο πολύ διαφορετικές σειρές, που έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου.

Η “Έξαψη” είναι ένα ερωτικό δράμα, με έντονο το αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση (Ονειροπαγίδα, Daddy Cool) και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου (Επικίνδυνες Μαγειρικές), το οποίο θα προβάλλεται Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00. Η σειρά ακολουθεί κάποια γεγονότα που ανατρέπουν τις ζωές των πρωταγωνιστών, όταν “σπάνε” τα φρένα, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι “Που μπορεί να φτάσεις για τον έρωτα;”. Πρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής και Σοφία Μανωλάκου.

Έξαψη στο MEGA

Έξαψη στο MEGA

Από την άλλη, η νέα σειρά της Μυρτώς Κοντοβά “Σχεδόν Ενήλικες” αποτελεί μία σύγχρονη κωμωδία, “κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή”, όπως την περιγράφει το MEGA. Ο αγαπημένος Γιάννης Στάνκογλου (Αποστόλης) σε έναν ρόλο διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, ο ρομαντικά εκκεντρικός Μάκης Παπαδημητρίου (Θωμάς), η μοναδική Θεοδώρα Τζήμου (Νικόλ) που, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταγωνιστεί σε κωμικό ρόλο και ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου (Αλέξης), είναι οι «Σχεδόν Ενήλικες». Οι τέσσερις πρωταγωνιστές μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης. Κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA.

Σχεδόν Ενήλικες στο MEGA

Σχεδόν Ενήλικες στο MEGA

Όπως είναι λογικό, το ελληνικό Twitter δεν άφησε ασχολίαστες τις δύο νέες αυτές σειρές του MEGA, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κορυφή των trends χτες το βράδυ. Ας δούμε λοιπόν τι εντυπώσεις άφησαν οι “Σχεδόν Ενήλικες” και η “Έξαψη”.

Πώς σχολίασε το Twitter την “Έξαψη”;

Τι εντυπώσεις άφησαν οι “Σχεδόν Ενήλικες”;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b