MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ - ΕΡΤflix

4η Τηλεταινία: Η μεγάλη μέρα των εκλογών έφτασε και τα ξυπνητήρια βαράνε από νωρίς στον Πλάτανο. Ο Παρασκευάς μοιάζει σίγουρος για τη νίκη του αλλά το εκλογικό αποτέλεσμα τον διαψεύδει! Η Βαρβάρα είναι η νέα πρόεδρος του Πλατάνου με μία ψήφο διαφορά! Ήταν η αμέλεια της Φιλιώς, η οποία ξεχάστηκε και δεν ψήφισε, που έκρινε το αποτέλεσμα. Ο Παρασκευάς θυμώνει μαζί της και το ζευγάρι καβγαδίζει, η κατάσταση εκτροχιάζεται και η Φιλιώ εγκαταλείπει τη συζυγική εστία. Είναι δυνατόν το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Πλατάνου να χωρίσει; Όλα είναι δυνατά όταν η ζήλεια και οι εγωισμοί παίρνουν το πάνω χέρι! Στον αντίποδα αυτού του ζευγαριού, Κατερίνα και Παναγής έρχονται κοντά εκδηλώνοντας επιτέλους τα συναισθήματά τους. Η Βαρβάρα αποδεικνύεται επικίνδυνη πρόεδρος αφού από την πρώτη στιγμή εφαρμόζει μέτρα που πλήττουν την Κική και ευνοούν τον φίλο και σύμμαχό της, Ηλία.

21:00 «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA Η Καίτη Γαρμπή ενώνει τους «Μουρμούρηδες» για πρώτη φορά

Εορταστικά επεισόδια 34-35-36: Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα ζευγάρια μας έχουν αποφασίσει να αποδράσουν για ολιγοήμερες διακοπές! Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι όλοι θα πέσουν θύματα ενός απατεώνα, που έχει βρει τρόπο να βγάλει γρήγορα χρήματα νοικιάζοντας μια βίλα, σε κόσμο… πολύ κόσμο ταυτόχρονα! Όλοι τους, πλην του Άγγελου και της Βέλης, θα πέσουν θύματα του επιστάτη ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να βγάλει χρήματα νοικιάζοντας μια βίλα που δεν είναι δική του! Ο Άγγελος, η Βέλη και ο κολλητός τους φίλος ο Κανάτης έχουν αποφασίσει να πάνε στο σπίτι της Νταϊάνας στο Τρίκερι. Όλα πάνε καλά μέχρι την στιγμή που «μένουν» με το αυτοκίνητο. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει μια βίλα που δεν μοιάζει καθόλου κατοικημένη…. Παιχνιδάκι για τον Κανάτη.

Η Σοφούλα δηλώνει πως, αφού οι γονείς της θα πάνε διακοπές στο Πήλιο, εκείνη θα μείνει στο σπίτι για να περάσει την Πρωτοχρονιά με τους κολλητούς της, δηλαδή με τον Γιωργάκη. Φυσικά και δεν το λέει αυτό! Πάνω στην αναμπουμπούλα της προετοιμασίας, ο Μπάμπης και η Ξένια τσακώνονται και αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι.  Στον τιμημένο Πύργο, τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά… Ο κυρ Ηλίας ετοιμάζει βαλίτσες για να κάνει Πρωτοχρονιά στην Άρτα τρώγοντας κοψίδια από τα χεράκια της κυρα- Ελπινίκης…. Από την άλλη η κυρά Καίτη σαν πιστή χωρισμένη, θα μείνει πίσω με τη Μένη και τα παιδιά της. Ο κυρ Ηλίας έχει κλείσει μια ειδυλλιακή βίλα στο Πήλιο και σκοπεύει, με σύμμαχο του τη Μένη, να συμπαρασύρει την Καίτη και να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Στο μακρινό Φόδελε, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού η Βούλα λαχταρά για κάτι διαφορετικό, ο Μηνάς όμως είναι ανένδοτος! Αλλά ακόμα και ο Μηνάς, έχει τον δούρειο ίππο του, που ακούει στο όνομα Νανά! Με σύμμαχο την κόρη της, η Βούλα πείθει τον Μηνά να εκμεταλλευτούν το τριήμερο στο Πήλιο που «δυστυχώς» ακύρωσαν τα παιδιά, γιατί αλλιώς θα αναγκαστεί να καλέσει την Νανά στο σπίτι. Ε μόνη της, γειτόνισσα, χρονιάρα μέρα, δε λέει.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:15 “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” στο ΣΚΑΙ Στην υγειά μας ρε παιδιά: Ρεβεγιον Πρωτοχρονιάς με Κωνσταντίνο Αργυρό (vid+pics)

Εορταστικό Επεισόδιο: Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, μία ξεχωριστή παραμονή πρωτοχρονιάς γεμάτη λάμψη, χαρά, θετική ενέργεια και αστείρευτο κέφι.

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη της γενιάς του και τους φίλους του: Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρη Βαρθακούρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστο Νικολόπουλο, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου θα κάνουμε αλλαγή χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο. Οι καλλιτέχνες απογειώνουν το κέφι, χαρίζοντάς μας πολυαγαπημένες επιτυχίες και μας ξεσηκώνουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Άννα Βίσση σε μια live stream συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από το Θέατρο Παλλάς12.09.2018

21:50 “Πρωτοχρονιά Στο Mega Με Τον Αντώνη Ρέμο Και Τη Ρούλα Κορομηλά” στο MEGA Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά – Πέμπτη 31/12 στις 21:50 στο MEGA

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν όλους τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για να καλωσορίσουμε το 2021 με μία καρδιά γεμάτη αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας Πρωτοχρονιά, ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, μοναδικές συναντήσεις με εκλεκτούς φίλους και πολλές εκπλήξεις.

22:00 “Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος” ΣΤΗΝ ΕΡΤ2

Η βραδιά θα αρχίσει με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η ΕΛΣ θα παρουσιάσει αποσπάσματα από σπουδαία έργα όπερας, μπαλέτου και συμφωνικής μουσικής, καθώς και χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Από την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ώς την Εναλλακτική Σκηνή και τις αίθουσες των δοκιμών, η Ορχήστρα, το Μπαλέτο, οι διακεκριμένοι σολίστ, αλλά και το ΜεῙΖοΝ Ensemble και οι chórεs θα προσφέρουν ένα εορταστικό ταξίδι με σταθμούς στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της Μποέμ, στον πολύχρωμο κόσμο του Δον Κιχώτη, στο χριστουγεννιάτικο ξημέρωμα από το Δαχτυλίδι της μάνας, αλλά και στα βιεννέζικα βαλς της Εύθυμης χήρας και στον «Μακεδονικό χορό» του Σκαλκώτα. Οικοδέσποινα θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Ο Στρίγγλος Που Έγινε Αρνάκι” στο OPEN TV O striglos pou egine arnaki (1968)

Υπόθεση: Ο Λεωνίδας, ένας χήρος πλοίαρχος που αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, δέχεται να προσλάβει ως οικονόμο στο σπίτι του τη Μαίρη, μια κυρία που του προτείνει ο φίλος του Ξενοφών. Εκείνη θα βάλει στη θέση τους τα τρία παιδιά του Λεωνίδα και θα οργανώσει στην εντέλεια το σπίτι του. Όταν ο Λεωνίδας αντιληφθεί ότι η Μαίρη έχει σταλεί στο σπίτι από τον φίλο του, με σκοπό το γάμο, δεν μπορεί να αντιδράσει αρνητικά, γιατί ήδη έχει ερωτευτεί σφοδρά τη γοητευτική οικονόμο.

21:00 “Μόνος Στο Σπίτι 3” στο STAR Watch Home Alone 3 | Full Movie | Disney+

Υπόθεση: Ένα μικροτσίπ, το οποίο περιέχει πληροφορίες υψίστης ασφαλείας για την άμυνα του αμερικανικού στρατού, έχει κλαπεί. Όπως είναι φυσικό, οι κυβερνήσεις πάρα πολλών χωρών προσφέρουν μέχρι και 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να το αποκτήσουν. Μια τετράδα απατεώνων, με διεθνή δράση και αρχηγό τον Πετρ Μποπρ, ακολουθεί τα ίχνη του μικροτσίπ, το οποίο κρυμμένο σ` ένα παιδικό αυτοκινητάκι θα διανύσει την απόσταση που χωρίζει το Χονγκ-Κονγκ απ` το Νορθ Ντέβον Παρκ, ένα ειδυλλιακό προάστιο στο Σικάγο. Βέβαια, το πιο δύσκολο της όλης υπόθεσης δεν είναι οι χιλιομετρικές αποστάσεις, αλλά εκείνος ο χαριτωμένος, πανέξυπνος κι εξαιρετικά εφευρετικός πιτσιρίκος, ο οποίος γνωρίζοντας την ύπαρξη του μικροτσίπ είναι αποφασισμένος να το προφυλάξει πάση θυσία. Γιατί ο μικρός Άλεξ έχει καταστρώσει σχέδιο, έχει το κουράγιο να το πραγματοποιήσει, έχει ανεμοβλογιά κι έχει μείνει… μόνος στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτές είναι οι 5 πιο συγκινητικές διαφημίσεις που έχουμε δει τα Χριστούγεννα12.09.2018

21:00 “Η Χαρτοπαίχτρα” στον ΑΝΤ1 Το Θερινό Σινεμά επιστρέφει στη Μελβούρνη | Neos Kosmos

Υπόθεση: Η Αλέκα είναι μια φανατική χαρτοπαίχτρα που δεν χάνει ευκαιρία να πιάσει στα χέρια της τράπουλα. Όταν κάθε προσπάθεια του άντρα της να τη συνεφέρει αποτυγχάνει, τότε επιχειρεί να την κάνει να ζηλέψει προσποιούμενος πως έχει σχέση με τη ζωντοχήρα του από πάνω ορόφου στο σπίτι της οποίας στήνεται το καρέ.

22:00 “Το Τανγκό Των Χριστουγέννων” στην ΕΡΤ1

Υπόθεση: Δεκαετία του 1970, Χριστούγεννα στο στρατόπεδο Βάτη στον Έβρο, όπου οι προετοιμασίες για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή καλά κρατούν. Όμως, η σκέψη του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, αγρίμι χωρίς χαμόγελο, με μια μόνο επιθυμία. Να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου. Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα χρειαστεί τη βοήθεια του Λάζαρου Λαζάρου∙ ενός συνεσταλμένου νεαρού φαντάρου, που ξεχωρίζει για τη μόρφωση και την καλλιέργειά του. Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα γίνει αφορμή για μια σειρά γεγονότων, που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό. Το Τανγκό των Χριστουγέννων, που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Ρεμπέτικο” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Μια ‘περιπλάνηση’ στους δρόμους και στα μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού, μέσω της οποίας αναδεικνύονται γνωστές, άγνωστες ή ξεχασμένες εκφάνσεις αυτής της τόσο αγαπημένης μουσικής, που συνδέεται άμεσα με την ιστορία των Ελλήνων.

22:00 “Η Γέννηση ενός Έθνους-Κράτους” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ιερός Πόλεμος: Στις 29 Μαρτίου 1453 και έπειτα από πολυήμερη πολιορκία, η Κωνσταντινούπολη πέφτει στα χέρια των Τούρκων. Με την πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας να έχει πια χαθεί, η κατάκτηση του ελλαδικού χώρου είναι πλέον θέμα χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMUSEUM TV: Ένα 24ωρο κανάλι αφιερωμένο στην Τέχνη, διαθέσιμο στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b