Οι Tonic Walter στο Gazarte για μία βραδιά melodic techno κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο μουσικό δίδυμο από τη Γερμανία με τις γνωστές deep house και techno μελωδίες έρχεται στην ταράτσα του Gazarte για να μας ξεσηκώσει.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο Eden Live παρουσιάζει τους Tonic Walter, το ηλεκτρονικό μουσικό δίδυμο από τη νότια Γερμανία, αποτελούμενο από τους μακροχρόνιους φίλους και δημιουργικούς συνεργάτες Maximilian Nestmann και Marcel Vckov, στο Gazarte Roof Stage στις 6 Ιουνίου. Μετά από περιόδους παραμονής στο Μόναχο και το Βερολίνο, οι δύο παραγωγοί βρήκαν την πραγματική δημιουργική τους έμπνευση πίσω στη μικρή τους γενέτειρα, το Altenstadt, στην ύπαιθρο της Βαυαρίας, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές η έμπνευση βρίσκεται εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.
Ως Tonic Walter, συνδυάζουν melodic house, deep house και techno, χρησιμοποιώντας αναλογικά synthesizers, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική ενέργεια μιας live μπάντας.
Με πάνω από 120 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, οι Tonic Walter έχουν χτίσει μια ισχυρή φήμη ως ένα καθηλωτικό live act, γεμίζοντας συναυλιακούς χώρους σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Μόναχο, το Βερολίνο, τη Ζυρίχη, το Αμβούργο, το Παρίσι, την Κολωνία και τη Στουτγκάρδη. Το 2025, συμμετείχαν ως support act στις περιοδείες των Tycho και Fritz Kalkbrenner, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη διεθνή τους παρουσία.
Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, It All Comes Together, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2025, ακολουθούμενο από μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία ως headliners. Προς το τέλος της χρονιάς, οι Tonic Walter άρχισαν να μεταφέρουν όλο και περισσότερο το live show τους πέρα από την Ευρώπη. Μια κατεύθυνση που πλέον αποτελεί βασικό στόχο τους για το 2026, καθώς συνεχίζουν να φέρνουν τον ξεχωριστό live ήχο τους σε θεατές σε όλο τον κόσμο.
Μαζί τους ο One of Vas
One of Vas είναι το solo project του έλληνα μουσικού, τραγουδιστή και παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής, Βασίλη Τσαβδαρίδη, με έδρα την Αθήνα. Με ήχο άλλες φορές προσανατολισμένο στην εξωστρέφεια των dancefloors και άλλες στην αμεσότητα πιο downtempo συνθέσεων έχει κάνει κάνει σαφές ότι οι μελωδίες, τα ατμοσφαιρικά synths και τα έντονα μπάσα παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη μουσική του. Έχει στην προσωπική του δισκογραφία 4 EPs, 2 Singles ενώ τον Απρίλιο του 2026 κυκλοφόρησε το πρώτο του LP με τίτλο “MIGMA” από την Sony Music Greece. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με δεκάδες μουσικούς και παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με releases σε σημαντικές εταιρείες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως η “All Day I Dream” του βρετανού Lee Burridge. Τα τελευταία χρόνια πολλά τραγούδια του One of Vas βρίσκονται σταθερά στο airplay γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας του, την ίδια στιγμή που οι συνολικές μεταδόσεις από πλατφόρμες streaming ξεπερνούν τις 340.000.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google