MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μια γάτα που λατρεύει το πιάνο και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια γίνεται viral

Μία γάτα, η Haburu, απολαμβάνει…μασάζ πάνω στο πιάνο καθώς ο ιδιοκτήτης της παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σε ένα βίντεο που σίγουρα όλοι θα λατρέψετε!

Monopoli Team

Η χνουδωτή γκρίζα γάτα ονόματι Haburu, χαλαρώνει πάνω στο πιάνο, καθώς ο ιδιοκτήτης της παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σε ένα βίντεο στο youtube που όλοι θα λατρέψετε!

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε πολύ τις γάτες είναι ότι αυτά τα πλάσματα συνήθως φέρονται περίεργα και έχουν ένα ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, δεν παύουν όμως να μας διασκεδάζουν. Η συγκεκριμένη γάτα χαλαρώνει και κοιμάται ενώ περιστασιακά ζητά την προσοχή του ιδιοκτήτη της!

Ο Thầy Minh, ο βιετναμέζος πιανίστας μαζί με το κατοικίδιο του, έχουν ένα δημοφιλές κανάλι στο youtube με περισσότερους από 447.000 ακόλουθους. Το κανάλι τους δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο και από τότε οι followers λάτρεψαν τη γάτα και τη μουσική του πιανίστα. Τις τελευταίες εβδομάδες άρχισαν να μπαίνουν στο εορταστικό κλίμα γυρίζοντας διασκεδαστικά βίντεο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. 

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να απολαύσετε την γάτα που χαλαρώνει ακούγοντας μουσική από τον ιδιοκτήτη της ενώ ταυτόχρονα… απαιτεί την προσοχή που της αξίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί αγαπάμε τόσο τις χριστουγεννιάτικες ταινίες;12.09.2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε ποιο έργο Τέχνης συνδεθήκατε το 2020;12.09.2018

Πηγή: BoredPanda

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b