MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έρχεται το «Wonder Woman 3»;

Η Wonder Woman επιστρέφει για ακόμη μία φορά στη μεγάλη οθόνη με τη συμμετοχή της ηθοποιού Γκαλ Γκαντότ και της σεναριογράφου Πάτι Τζένκινς.

Monopoli Team

Επίσημη πλέον είναι η είδηση της κυκλοφορίας της τρίτης ταινίας Wonder Woman, την παραγωγή της οποίας θα αναλάβει η Warner Bros.

Η δεύτερη ταινία του franchise «Wonder Woman 1984», κυκλοφόρησε στις 25 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους, καθώς και online μέσω της πλατφόρμας HBO Max. Η ταινία έχει κερδίσει μέχρι τώρα 85 εκατομμύρια δολάρια (62,7 εκατομμύρια λίρες) παγκοσμίως, με σχεδόν τους μισούς συνδρομητές του HBO Max να την παρακολουθούν την ημέρα της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες σειρές του 2020, σύμφωνα με τον Guardian12.09.2018

Λόγω της επιτυχίας του WW1984, ο πρόεδρος της Warner Bros, Τόμπι Έμμεριχ, ανακοίνωσε ότι το στούντιο έχει πλέον ξεκινήσει να επεξεργάζεται το Wonder Woman 3. Ο Έμμεριχ επίσης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Γκαλ Γκαντότ, που είχε αποδώσει άψογα τον ρόλο της Wonder Woman στις δύο προηγούμενες ταινίες, καθώς και της σεναριογράφου Πάτι Τζένκινς.

«Βλέποντας τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να συνεχίζουν να αγαπούν το χαρακτήρα της Diana Prince, όπως άλλωστε έδειξε και η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της ταινίας Wonder Woman 1984, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεχίσουμε την ιστορία της με τη βοήθεια των υπερηρωίδων μας στην πραγματική ζωή – τη Γκαλ και την Πάτι – που θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν την επική αυτή τριλογία», δήλωσε ο Έμμεριχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Πώς θα ήταν τα εξώφυλλα αγαπημένων, πρωτότυπων σειρών εάν ήταν βιβλία;12.09.2018

Όσον αφορά στην ταινία «Wonder Woman 1984» η Τζένκινς, αποκάλυψε πρόσφατα ότι παραλίγο να εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία της ταινίας λόγω ασυμφωνίας στις αμοιβές. Εφόσον ήταν επικεφαλής της αρχικής ταινίας του 2017, η σκηνοθέτις διαπίστωσε ότι οι αρσενικοί σκηνοθέτες ταινιών με υπερ-ήρωες πληρώνονταν περισσότερο από εκείνη και έτσι ξεκίνησε έναν αγώνα κατά της Warner Bros με σκοπό να αυξηθεί η αμοιβή της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b