MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

Χριστούγεννα και εγκυμοσύνη: 7 συμβουλές για εγκύους για τις ημέρες των γιορτών

Για όλες εσάς που είστε έγκυες, αυτή την περίοδο, ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές για να καταφέρετε να περάσετε την εορταστική περίοδο χωρίς κούραση αλλά με πολλή χαρά!

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή για να πιούμε και να φάμε περισσότερο, να προσφέρουμε και να λάβουμε δώρα και να κακομάθουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Τι γίνεται όμως εάν είστε έγκυος κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου; Τότε, θα πρέπει να υιοθετήσετε μια λίγο διαφορετική προσέγγιση και να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

Τρώτε μικρά γεύματα

Η δυσπεψία και η καούρα είναι από τα πιο συχνά προβλήματα της εγκυμοσύνης. Οφείλονται στην αύξηση της ορμόνης προγεστερόνη που προκαλεί χαλάρωση στους μυς, επιτρέποντας στο οξέα του στομάχου να βρουν το δρόμο προς τα επάνω. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να καταστρέψει τα Χριστούγεννα. Το κλειδί είναι να μην το παρακάνετε με την ποσότητα του φαγητού, αλλά να τρώτε μικρά και συχνά γεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστουγεννιάτικα μπισκότα από την food blogger @faganoula.gr12.09.2018

Ακουμπήστε τα πόδια σας κάπου ψηλά

Οι δουλειές του σπιτιού, το μαγείρεμα και οι προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο στα πόδια σας. Αυτό προκαλείται επειδή η μήτρα ασκεί πίεση στις φλέβες της λεκάνης και η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται. Για να το αντιμετωπίσετε, καθίστε αναπαυτικά και βάλτε τα πόδια σας σε ένα σκαμπό ώστε να ανασηκωθούν. Αυτή η στιγμή της ξεκούρασης είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να φάτε κι ένα υγιεινό σνακ, έτσι ώστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας να μην πέφτουν πολύ χαμηλά και νιώσετε ζάλη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν ο Νταλί συνάντησε τα Χριστούγεννα12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b