MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 50: Το κυνήγι του θησαυρού έχει αρχίσει για τον Πλάτανο και όλοι διεκδικούν μερίδιο! Ο Τζώρτζης εκθέτει άσχημα τον Θοδωρή και κυρίως την Κατερίνα, με την αποκάλυψη της ψεύτικης δηλητηρίασης, όταν τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μην κάνει κακό στη Χρύσα. Ο μυστηριώδης αποστολέας αφήνει και τρίτο γράμμα. Το περιεχόμενό του, όμως, παρεξηγείται από την Κατερίνα και την οδηγεί κατευθείαν στην αγκαλιά του Παναγή! Κι ενώ όλα τα στρατόπεδα ρίχνονται στη μάχη για τον χαμένο θησαυρό, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη, που φτάνει πρώτη, παρέα με τον Σίμο και την Τούλα, στο δάσος.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1
Επεισόδιο 67: Ο Δημήτρης, σίγουρος πια για την αθωότητα της Νίκης, προσπαθεί να βρει στοιχεία για να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ που έχει ανακαλύψει. Η Λήδα και ο Φίλιππος ζουν όμορφες στιγμές και αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μαζί όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν. Η Νίκη αποφασίζει να ομολογήσει παρά τις επίμονες προσπάθειες του Δημήτρη και του Δήμου να την αποτρέψουν. Ο Αντώνης, είναι ενθουσιασμένος που ξεκινά τη διαδικασία προώθησης για το λάδι του. Όμως η καλή συνεργασία του με την Νεφέλη θα γκρεμιστεί απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με ολέθρια αποτελέσματα. Η Λήδα μαθαίνει από τον Δημήτρη τις υποψίες του για τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Αντρέα, όταν στο νοσοκομείο φέρνουν σοβαρά τραυματισμένη τη Μαρία.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 32: Η Καίτη βγαίνει βραδινή βόλτα και για να τη σπάσει στον Ηλία μοιράζει το τηλέφωνο του σε διάφορους άντρες. Ο Ηλίας στην αρχή ζηλεύει αλλά μετά βρίσκει τρόπο και της το γυρνάει μπούμερανγκ. Κάτι συμβαίνει στον Μηνά που δεν θέλει να το μοιραστεί με τη Βούλα κι έτσι κάνει ό,τι μπορεί για να την αποφύγει. Αλλά πώς να κρυφτείς κάτω από την ίδια στέγη; Η Ξένια εκπλήσσεται που το σπίτι της Σοφίας είναι τόσο καθαρό και τακτοποιημένο και αναρωτιέται ποια το καθαρίζει. Ο Μπάμπης από την άλλη, δεν εκπλήσσεται καθόλου γιατί ξέρει ποιά το καθαρίζει. Η Βέλη παίρνει προαγωγή σε έναν νέο ξενώνα της οργάνωσης και σπεύδει να το γιορτάσουν με τον Άγγελο. Μόνο που «ξεχνάει» να αναφέρει ότι ο ξενώνας είναι στη Λέσβο.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 20: Σεισμικές δονήσεις ανά τον κόσμο ζωντανεύουν στην οικογένεια των Αντωνόπουλων τις οδυνηρές μνήμες από τον σεισμό στη Μεσσηνία του 1947, που ήταν και η αφορμή για να μετακομίσουν στην Αθήνα. Σεισμικές δονήσεις, όμως, υπάρχουν και εντός της οικογένειας μετά την πρόσκληση του Παπαδόπουλου στον Στέλιο και στη Μαίρη, να γιορτάσουν μαζί, στη βίλα του, την επέτειο των γάμων με τη σύζυγό του. Την ίδια στιγμή, ένας εσωτερικός σεισμός συντελείται και στην καρδιά του Άγγελου, που χτυπάει με εντάσεις πολλών Ρίχτερ για την εκλεκτή της καρδιάς του, τη μικρή Σοφία.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη και τον Γιάννη Σταματίου τον επονομαζόμενο «Σπόρο». Ο σολίστας του μπουζουκιού και ερευνητής Γιώργος Αλτής συγκέντρωσε αυθεντικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες για τη ζωή και την καλλιτεχνική δραστηριότητα των δύο μεγάλων δεξιοτεχνών του μπουζουκιού, συνθέτοντας τις βιογραφίες τους.

ΤΑΝΙΕΣ

21:00 “Ευτυχία” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, η ταινία, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι. Η μοναδική της προσωπικότητα αποτυπώθηκε στους στίχους της που έγιναν μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα» κ.α.

22:50 “Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι ” στο STAR

Υπόθεση: Η πτώση του Γκάνταλφ στην άβυσσο του Καζα Ντουμ οδηγεί σε διάσπαση τη συντροφιά του δαχτυλιδιού. Ο Φρόντο ακολουθούμενος από τον πιστό Σαμ κατευθύνεται προς τη Μόρντορ για να καταστρέψει το Ένα Δαχτυλίδι. Στο δρόμο τους θα βρεθεί το πανούργο Γκόλουμ, ο προηγούμενος κάτοχος του Δαχτυλιδιού το οποίο υπόσχεται να τους οδηγήσει ως τις Μαύρες Πύλες της Μόρντορ.Ο Μπόρομιρ είναι νεκρός, ο Μέρι και ο Πίπιν συλλαμβάνονται από τους Ούρουκ – Χάι που τους οδηγούν στον πύργο του Σάρουμαν, ο οποίος συμμάχησε με το κακό και συγκεντρώνει χιλιάδες στρατιές με Ουρουκ Χάι για να επιτεθεί στους ανθρώπους. Εντωμεταξύ οι δύο Πύργοι που βρίσκονται μεταξύ της Μόρντορ και της Ίζενγκαρντ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σπείρουν την καταστροφή. Ο μάγος Σάρουμαν, εκτελώντας τις διαταγές του Σάουρον οργανώνει έναν στρατό από 10.000 αιμοδιψή Ορκς και επιτίθεται στο φαράγγι του Ελμ όπου κατέφυγε η φυλή του Ρόχαν και οι σύμμαχοί τους.

22:00 “22 Jump Street” στο OPEN TV

Υπόθεση: Το ζευγάρι μυστικών αστυνομικών Σμιντ και Τζένκο αφήνει πίσω του τα λυκειακά κατορθώματα για να «γραφτεί» στο πανεπιστήμιο με σκοπό να αποκαλύψει το δίκτυο που διακινεί το καινούργιο ναρκωτικό whypsy. Κάτω από τις νέες κολεγιακές συνθήκες, η απόσταση ανάμεσα στο δίδυμο μεγαλώνει την ίδια στιγμή που οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν στάσιμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Θωρηκτό Αβέρωφ” στο COSMOTE TV HISTORY

Το ντοκιμαντέρ του Πάνου Αγγελόπουλου μας προσκαλεί σε μια ξενάγηση στο θωρηκτό ‘Γ. Αβέρωφ’, το θρυλικό ‘τυχερό’ πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, και μας αφηγείται την ένδοξη ιστορία του.

23:00 “Αναζητώντας τον Καζαντζάκη” στο COSMOTE TV HISTORY

Προς την αθανασία: Με σημείο εκκίνησης το πολυσυζητημένο βιβλίο ‘Ο τελευταίος πειρασμός’, το επεισόδιο πραγματεύεται τη σχέση του Νίκου Καζαντζάκη με το θεϊκό στοιχείο και αναζητά τα χαρακτηριστικά εκείνα που καθιστούν το έργο του διαχρονικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Τρεις σειρές, τρεις ταινίες κι ένα μιούζικαλ για το…Christmas countdown12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b