MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Χριστουγεννιάτικη εφημερία, του Adam Kay από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Αστείες, ανατριχιαστικές και συγκινητικές ιστορίες με γιορτινή διάθεση, από τον Adam Kay, τον συγγραφέα του διεθνούς μπεστ σέλερ «Αυτό θα πονέσει».

Monopoli Team

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στους δρόμους αντηχούν οι νότες του Jingle Bells, αλλά 1,4 εκατομμύρια υπάλληλοι του NHS πηγαίνουν για δουλειά. Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου, Χριστουγεννιάτικη εφημερία από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, που θα αποτελέσει ιδανικό δώρο για όποιον έχει ποτέ πατήσει σε νοσοκομείο, ο Άνταμ Κέι επιστρέφει στα ημερολόγιά του για μια ξεκαρδιστική, τρομακτική και –μερικές φορές– σπαρακτική ματιά πίσω από την μπλε κουρτίνα. Η Χριστουγεννιάτικη εφημερία είναι ένα γράμμα αγάπης για όλους εκείνους που πέρασαν τις γιορτές τους στην πρώτη γραμμή –βγάζοντας παιδιά και στολίδια από τα διάφορα μέρη που πήγαν και σφηνώθηκαν– κατά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Adam Kay είναι ένας διάσημος βρετανός κωμικός που πέρασε έξι χρόνια από τη ζωή του ως εκπαιδευόμενος γιατρός σε κρατικά νοσοκομεία της χώρας του. Πρόκειται για το προσωπικό του ημερολόγιο της συγκεκριμένης περιόδου, το οποίο είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ, αν και συχνά αναφέρεται σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου αστείες. Χωρίς ενδοιασμούς και υπεκφυγές, ο Adam Kay καταγράφει μια αστεία, διορατική αλλά και αληθινή πλευρά των Χριστουγέννων, μια γιορτινή εκδοχή του παγκόσμιου best seller του Αυτό θα πονέσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Δρακοσυλλέκτης – Ένας κόκκινος σκούφος για τον Ροδόλφο, των Κ. Αθανασιάδη και Ν. Καπατσούλια από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χριστουγεννιάτικη εφημερία
Συγγραφέας: Adam Kay
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Ημερομηνία Έκδοσης: 14/10/2020
Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός
Αριθμός σελίδων: 136
Τιμή: 11,10€

 

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b