MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 48: Ένα καλάθι γεμάτο καλούδια, που βρίσκουν τα εγγόνια έξω από το σπίτι τους, θα πυροδοτήσει έριδες και θα ξεκινήσει πόλεμο με το χωριό. Η Κατερίνα είναι σίγουρη ότι τους το έφερε ο Παναγής, οι χωριανοί ότι τα εγγόνια έκλεψαν κι όλοι μαζί έχουν γίνει μύλος. Η Χρύσα τσακώνεται με τη μάνα της, όσο ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη περιμένουν ανυπόμονοι να κάνουν συμβούλιο και να καταδικάσουν τα εγγόνια σε σκληρή τιμωρία. Η Μάρμω, η οποία έχει σιχαθεί τα συμβούλια, είναι με τον Βαγγέλα που το απολαμβάνει ιδιαίτερα όλο αυτό… Η Κατερίνα παίρνει ένα ακόμα γράμμα από τον μυστηριώδη ευεργέτη, ενώ ο Ηλίας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 65: Η Λήδα αποτρέπει την τελευταία στιγμή μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας της Νίκης, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να έβαλε τα χάπια στο συρτάρι της. Ίσως κάποιος προσπαθεί να βγάλει και τη Νίκη από τη μέση. Ο Δήμος προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα τα στοιχεία εναντίον του είναι ψευδή. Η Μαρία προσπαθεί να επιστρέψει στο μαγαζί όπου, όμως, όλα της θυμίζουν την Άννα. Η Λήδα είναι αναστατωμένη με όλα αυτά που την εμποδίζουν ακόμη να είναι ευτυχισμένη με τον Φίλιππο. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει νέα στοιχεία που ανατρέπουν όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα. Η Αλίκη προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, ενώ ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα.

21:00 «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 30: Η life coach δίνει στον Άγγελο μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να ‘χει κάνει μέχρι τα 30 κι εκείνος αποφασίζει να καλύψει τα κενά του. Η Βούλα ξαφνικά έχει γίνει «χαλί» να την πατήσει ο Μηνάς. Ανιδιοτελώς όπως διατείνεται. Κι εκείνος, κολυμπάει μέσα στη φάβα, ψάχνοντας να βρει τον λάκκο. Ο Ηλίας και η Καίτη προσπαθούν να καλοπιάσουν τη Μένη, ώστε να έχουν μερίδιο από την αμύθητη περιουσία που πρόκειται να κληρονομήσει. Η διάθεση του Μπάμπη έχει ανέβει και έχει πάλι όρεξη για σεξ. Η Ξένια πανηγυρίζει χωρίς όμως τον ξενοδόχο.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 123-124: Ο Μιχαήλ ακούει με ανησυχία το πρόβλημα του Οδυσσέα σχετικά με τα μάτια του και μαζί με τη Βικτώρια τον παρακινούν να πάει σε έναν οφθαλμίατρο. Ο Έκτορας παίρνει πληροφορίες από τον διακινητή λαθρομεταναστών και καταλαβαίνει πως η ιστορία με τη βράβευση του Αιμίλιου, έχει πολλές σκοτεινές πτυχές. Στο μεταξύ, η Εύα κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για να φύγει με την Ολυμπία στο Λονδίνο, όπου η μικρή θα μπει εσωτερική σε σχολείο, γεγονός που τη στενοχωρεί, αλλά ακόμα περισσότερο στενοχωρεί τον Σίμο. Κι ενώ η Ναυσικά δίνει κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με την υπόθεση των αναβολικών, ο Μάρκος δέχεται στο σπίτι του μια επίσκεψη από την Αντριάνα, η οποία αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μείνει. Ο Άκης πάει στην Κέρκυρα και έχει μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση με τον Φρίξο, τον οποίο απειλεί, προκειμένου να πάψει να κατηγορεί την Ηλιάνα, αλλά μια ερώτηση που του θέτει ο Φρίξος θα τον προβληματίσει πολύ. Ο Μιχαήλ ζητάει από τη Βικτώρια να διώξει τον Τζόναθαν από τα γραφεία της εταιρίας της στο Λονδίνο, ενώ την ίδια στιγμή ο Έκτορας δέχεται μια παράξενη και επικίνδυνη επίθεση.

Ο Έκτορας γλιτώνει τελευταία στιγμή από την ενέδρα, αλλά δεν αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι έχει προβλήματα. Η Ολυμπία παρακαλάει τους γονείς της να αλλάξουν γνώμη και να μην την στείλουν εσωτερική στην Αγγλία, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Αναγκάζεται να αποχαιρετίσει τον Σίμο και να φύγει με την Εύα για Λονδίνο. Ο Νικηφόρος ξεκινάει να εργάζεται στο πλευρό της Ναυσικάς. Ο Οδυσσέας συναντάει τον Παναγιώτη Ελευθεριάδη και μιλάνε για τον πλαστό πίνακα. Η Αντριάνα κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση στον Μάρκο. Ο Έκτορας μαθαίνει ότι η Ελεονώρα ξεκίνησε να συνεργάζεται με το κανάλι του Αρώνη και προβληματίζεται. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Ηλιάνα για τις εικασίες του Φρίξου.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 63: Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του. Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Ο Νέστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του καθώς ο Νικολαΐδης έρχεται να του κάνει ερωτήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο. Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον Ταξίαρχο και το καθήκον του ως Ενωμοτάρχης. Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά.

Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει, όμως, όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Το χωριό γιορτάζει την επανένωση Άγγελου-Σοφούλας αλλά ο Βόσκαρης παραμονεύει. Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει. Τι θα κάνει όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο κρυφός της έρωτας; Η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει, πάλι, από το χωριό. Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που έφυγε έξι χρόνια πριν.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, υποδέχονται τον τραγουδοποιό που μας έμαθε ότι η «ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει», τον Μανώλη Φάμελλο, και μία ερμηνεύτρια «από σπάνιο χαρμάνι», την Πέννυ Μπαλτατζή.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Central Intelligence” στο STAR

Υπόθεση: Ο Μπομπ Στόουν, ο άλλοτε υπέρβαρος του σχολείου, που τον καταδίωκαν και τον ταπείνωναν οι νταήδες, μεγαλώνοντας, έγινε ένας από τους καλύτερους πράκτορας της CIA. Όταν επιστρέφει στο μέρος όπου μεγάλωσε για το reunion του σχολείου του, συναντά τον πάλαι ποτέ πιο δημοφιλή μαθητή του σχολείου, Κάλβιν, που πλέον είναι ένας απλός, συμβιβασμένος λογιστής που νοσταλγεί τα μεγαλεία της νιότης του. Ο Μπομπ, υποστηρίζοντας, ψευδώς, ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, ζητάει τη βοήθειά του. Πολύ σύντομα ο τεράστιος Μπομπ κι ο μικροσκοπικός Κάλβιν βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα ξέφρενο κυνηγητό γεμάτο πυροβολισμούς από όλες τις πλευρές που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και των δύο, αλλά και την ασφάλεια της πόλης.

20:00 “Μάρλεϊ: Ένας μεγάλος μπελάς” στο OPEN TV

Υπόθεση: Οι δημοσιογράφοι Τζον και Τζένιφερ Γκρόγκαν είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που έχει πρόσφατα μετακομίσει στη Φλόριδα. Η Τζένιφερ ανυπομονεί να αποκτήσει παιδιά, κάτι όμως, για το οποίο ο Τζον δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος. Προκειμένου να κατευνάσει την έντονη επιθυμία της γυναίκας του, αποφασίζει να της φέρει στο σπίτι ένα σκύλο, τον Μάρλεϊ, που θα φέρει τα πάνω κάτω όχι μόνο στα έπιπλα του σπιτιού, αλλά και στην ίδια τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Αυτοκρατορίες” στο COSMOTE TV HISTORY

Ο θάνατος του Χριστού σηματοδότησε τη ‘γέννηση’ μιας νέας, παγκόσμιας θρησκείας. Όμως, ο χριστιανισμός ίσως να μην διαδιδόταν ποτέ, αν δεν υπήρχε το αχανές δίκτυο δρόμων και εμπορικών διαδρομών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

22:00 “Τοπόσημα” στο COSMOTE TV HISTORY

Μετά τον Εμφύλιο, η Ελλάδα ανασυγκροτείται. Μπάουχαους, Αρ Νουβό και Μοντερνισμός επηρεάζουν τον ρυθμό των νέων κτιρίων στην Αθήνα. Τότε ξεκινά η ανέγερση της αμερικανικής πρεσβείας, του ξενοδοχείου Χίλτον και του Ωδείου Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b