MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 47: Ο Παναγής πιάνεται επ’ αυτοφώρω με το όργανο του εγκλήματος στο χέρι και άντε να αποδείξει ότι τα φαινόμενα απατούν. Η Κατερίνα τον κατηγορεί ανοιχτά για τη δολιοφθορά στα λάστιχα του αυτοκινήτου τους και η ρήξη μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη! Μικροί και μεγάλοι Αθηναίοι αποφασίζουν να απαντήσουν στις προκλήσεις των Πλατανιωτών, ενώ οι Πλατανιώτες εναντιώνονται στον κοινό εχθρό. Η Καλλιόπη μιλάει στην Τούλα για τον θησαυρό του Ασημάκη, η Τούλα της ορκίζεται ότι είναι… τάφος, αλλά, όπως αποδεικνύεται, ανοιχτός. Σύντομα το μυστικό αρχίζει να διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Η Χρύσα θα περάσει το βράδυ της στο τμήμα παρέα με τον Κανέλλο. Ένας μυστηριώδης φάκελος φτάνει στο σπίτι του Βαγγέλα!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 64: Ο Δήμος συλλαμβάνεται ως συνεργός στη δολοφονία του Αντρέα… Τα νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση και διχάζουν ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη. Ο Μάνος κάνει ξαφνικά αισθητή την παρουσία του, απειλώντας τη Νέλλη. Η Αλεξάνδρα αγωνίζεται να φέρει ξανά κοντά της τον Φίλιππο και καταφέρνει να πάρει ξανά με τον μέρος της την Εύα. Ο Διονύσης και ο Φίλιππος βρίσκονται σε δίλημμα σε σχέση με την ξαφνική οικονομική βοήθεια, η οποία μπορεί να σώσει την εταιρεία, αλλά και να τους καταστρέψει. Η Αλίκη αναστατώνεται συναντώντας τυχαία τον Φίλιππο και τη Λήδα και η αντίδρασή της θα είναι απρόσμενη… Όμως ο Αχιλλέας, ο νέος κτηνίατρος που προσλαμβάνει η Αλίκη στη φάρμα, έρχεται για να «ταράξει τα νερά».

21:00 «Αγγελική» στον ALPΗA

Επεισόδιο 57-58: Η Αθηνά αν και καταρρακωμένη από την προδοσία των γιων της αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο του Στέφανου. Ο Δημήτρης απειλεί την Όλγα για να μείνει έξω από τη σχέση του με την Κατερίνα. Ο Μιχάλης πίνει στην ταβέρνα και επιστρέφει σπίτι μεθυσμένος όπου έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του. O Παύλος κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Σοφία και καταφέρνει να τη λυγίσει. Η Κατερίνα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο ιατρείο του, όπου ανακαλύπτει ένα από τα μυστικά του. Η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν βρίσκει τον Νικόλα στο χείλος της απόγνωσης.

Ο Δημήτρης βρίσκει δικαιολογία για τις φωτογραφίες που βρήκε η Κατερίνα στο ιατρείο του. Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει την Σοφία ότι ήταν λάθος η απόφαση της να δεχτεί πίσω τον Παύλο. Ο Δημήτρης απαιτεί από την Αθηνά να βάλει φρένο στην έρευνα του αστυνόμου και την απειλεί για να το πετύχει. Η Τζένη θα συναντηθεί με την Αθηνά και θα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της. Παράλληλα ο Στέφανος ευχαριστεί την Αγγελική γιατί είναι βέβαιος ότι εκείνη μεσολάβησε για να γίνει αυτή η συνάντηση. Ο αστυνόμος τελικά θα ηττηθεί από τον Δημήτρη;

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 121-122: Η Ελισάβετ αρνείται να δεχτεί τον υποβιβασμό της στο μεσημεριανό δελτίο και ζητάει τη βοήθεια του Άκη για να κρατήσει τη θέση της. Η Νόνα αποκαλύπτει στην Ιφιγένεια ότι αγνοούνται κάποια πολύ ακριβά κοσμήματα που ανήκαν στην οικογένεια κι η Ιφιγένεια ιντριγκάρεται να το ψάξει. Ο Νικηφόρος καταθέτει στην αστυνομία για την υπόθεση του Μάρκου κι αποφασίζει να μην κάψει άλλο τον πατέρα του. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας δηλώνει στον Μάρκο πως δεν θέλει πια καμιά επαφή μαζί του. Η Εύα με τον Σίμο ανακοινώνουν στην Ολυμπία πως θα την στείλουν εσωτερική σε σχολείο της Αγγλίας κι εκείνη αντιδρά άσχημα. Ο Έκτορας πασχίζει να βρει τον αληθινό υπεύθυνο πίσω από την έρευνα που βραβεύτηκε.

Η Αλίκη συγκινεί τον Έκτορα με μια ρομαντική κίνηση και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Μιχαήλ λέει όλη την αλήθεια για το Σαγράδο στον Οδυσσέα και τα αδέρφια δένονται ακόμα περισσότερο. O Μάρκος παρακαλάει τη «φαμίλια» να αφήσει τα παιδιά του ήσυχα, δυστυχώς όμως δεν παίρνει την απάντηση που επιθυμεί. Στο μεταξύ, η Ναυσικά καλεί τον Νικηφόρο στο εργαστήριο και του κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας. Η Έρση βγαίνει με τον παλιό της φίλο, Στέφανο, ο οποίος δεν ντρέπεται καθόλου να της δείξει ότι του αρέσει πολύ ως γυναίκα. Ο Μάρκος αιφνιδιάζει τη Ναυσικά με μια επίσκεψη στο σπίτι της, η Τζουλιάνα όμως χαίρεται πάρα πολύ που τον ξαναβλέπει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 62: Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του. Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω. Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, ενώ μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο. Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Μοντέρνα Σταχτοπούτα” στην ΕΡΤ1

Υπόθεση: Η Κατερίνα είναι μια ορφανή κοπέλα που ζει με τη γιαγιά της και τα τρία μικρά αδελφάκια της. Όμορφη και έξυπνη, αγωνίστηκε να μορφωθεί, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει κατορθώσει να βρει δουλειά. Έτσι, όταν πληροφορείται ότι ο Αλέξης Βαρνέζης, γενικός διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας πετρελαίων, απέλυσε την ιδιαιτέρα γραμματέα του, βρίσκει τρόπο να φτάσει μέχρι τον Βαρνέζη και, χάρη στις ικανότητές της, κατορθώνει να κερδίσει την κενή θέση. Σιγά-σιγά, ύστερα από πολλές παρεξηγήσεις, αλλά και έπειτα από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Ρώμη, η Κατερίνα κατορθώνει να γοητεύσει τον πλούσιο προϊστάμενό της και να τον πείσει να τη… διώξει από γραμματέα του και να την κάνει γυναίκα του.

23:00 “Ο Προστάτης” στον ALPHA

Υπόθεση: Ο Λουκ Ράιτ, ένας δευτεροκλασάτος παλαιστής του κυκλώματος μεικτών πολεμικών τεχνών, ζει μια βαρετή ζωή αγώνων ρουτίνας μέχρι την ημέρα που θα «πουλήσει» έναν στημένο αγώνα. Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, η Ρώσικη Μαφία θα δολοφονήσει την οικογένειά του και θα τον «σβήσει» από τη μέχρι τώρα ζωή του, αφήνοντάς τον να περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απόκληρος, στοιχειωμένος από τις ενοχές, ταλανισμένος από την επίγνωση ότι πάντα θα τον παρακολουθούν και με τη βεβαιότητα ότι όποιος τον ξαναπλησιάσει συναισθηματικά θα βρεθεί νεκρός. Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, που καταδιώκεται από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τη γυναίκα του, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα εμπλακεί ενεργά σε έναν πόλεμο όπου παίζονται πολλά. Τελικά, θα ανακαλύψει ότι στο μυαλό της έχει καταγράψει έναν ανεκτίμητο αριθμητικό κώδικα, που η Τριάδα, η Ρώσικη Μαφία και κάποιοι διεφθαρμένοι αξιωματικοί της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης θα σκότωναν για να τον αποκτήσουν.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Βυζάντιο: Η Ιστορία Τριών Πόλεων” στο COSMOTE TV HISTORY

Από το αρχαίο ελληνικό Βυζάντιο ως τη σύγχρονη Κωνσταντινούπολη, η σειρά μάς ξεναγεί σε μια ιστορική μητρόπολη, πρωτεύουσα τριών αυτοκρατοριών, κάθε μία από τις οποίες επηρέασε ανεξίτηλα την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις του τόπου.

22:00 “Κάθε μέρα στην Αρχαία Ελλάδα” στο COSMOTE TV HISTORY

Κόσμημα. Τα αρχαιοελληνικά κοσμήματα αποτελούν έως σήμερα πηγή έμπνευσης για τους σύγχρονους δημιουργούς. Πέρα από αντικείμενα στολισμού, όμως, τα κοσμήματα τότε συμβόλιζαν την κοινωνική τάξη και ενίοτε έφεραν υπερφυσικές δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b