MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν εμβληματικές φωτογραφίες διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ γίνονται έγχρωμες…

Τι έβλεπαν ζωντανά, μπροστά από την κάμερά τους, οι φωτογράφοι εκείνης της εποχής όταν φωτογράφιζαν τους διάσημους αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ;

Audrey Hepburn
Monopoli Team

Στη σημερινή εποχή, οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν το ασπρόμαυρο φίλτρο στις φωτογραφίες για να μεταφέρουν συναισθήματα, παίζοντας με τους τόνους, τις αντιθέσεις και τις σκιάσεις, ωστόσο σε μια άλλη εποχή στο παρελθόν, κάτι τέτοιο δεν ήταν επιλογή τους. Σήμερα η δυνατότητα του έγχρωμου είναι αυτή που προσδίδει ζωντάνια και αποκαλύπτει κάθε μικρή λεπτομέρεια στην φωτογραφία. Οι φωτογράφοι του παρελθόντος μπορούσαν να μεταφέρουν τον κόσμο στον οποίο ζούσαν στις εικόνες τους μόνο ασπρόμαυρα. Όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι έβλεπαν οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή, ζωντανά, μπροστά από την κάμερά τους; Η τεχνητή νοημοσύνη μάς βοηθά σήμερα να πάρουμε απάντηση σε αυτό!

Πολλοί καλλιτέχνες στην σημερινή ψηφιακή εποχή, περνούν ώρες προσπαθώντας να αναδημιουργήσουν παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και να τις κάνουν έγχρωμες, χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά χρώματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα δουλειά που απαιτεί όχι μόνο εξαιρετικές δεξιότητες επεξεργασίας, αλλά πολλές γνώσεις και έρευνα του ιστορικού πλαισίου για να αποδοθεί η εικόνα όσο το δυνατόν ακριβέστερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌντρεϊ Χέπμπορν: Η θλίψη πίσω από την “τέλεια” εικόνα της σταρ12.09.2018

Δείτε 15 εμβληματικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες διάσημων αστέρων από τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ και πώς έγιναν έγχρωμες, με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

#1 Ingrid Bergman

#2 Lucille Ball

#3 Elizabeth Taylor

#4 James Dean

#5 Marlon Brando

#6 Sophia Loren

#7 Elvis Presley
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Έλβις Πρίσλεϊ έως την Αρίθα Φράνκλιν: Οι 10 μουσικές βιογραφίες που θα δούμε το 202112.09.2018

#8 Rita Hayworth

#9 Marilyn Monroe

#10 Grace Kelly

#11  Julie Andrews

#12 Katharine Hepburn

#13 Charlie Chaplin και Virginia Cherrill

#14 Frank Sinatra

#15 Audrey Hepburn

Πηγή: Boredpanda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b