MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 45: Ο Παναγής, ο Κανέλλος και ο Σίμος πανικοβάλλονται, καθώς θεωρούν πως έχουν σκοτώσει τον Τζώρτζη. Για να μην ενημερώσουν την Κατερίνα, ο Παναγής ζητάει τη βοήθεια της Φιλιώς, η οποία αναγκαστικά μαθαίνει τα πάντα.Παράλληλα, η Βαρβάρα αποκαλύπτει στον Ηλία το νέο μεγάλο της σχέδιο, για να γυρίσει στο χωριό, ενώ ο Παναγής γυρνάει στο σημείο της απαγωγής και δεν βρίσκει τον Τζώρτζη, ο οποίος τηλεφωνεί στη Μυρτώ έχοντας χαθεί στο δάσος. Η Κατερίνα καταφτάνοντας στο Δασαρχείο, ακούει κατά λάθος την αλήθεια για την απαγωγή. Ο Βαγγέλας αποκαλύπτει στη Μάρμω πως εκείνος έλυσε τον εγγονό του.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 62: Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στην δολοφονία του Αντρέα. Ο Ντίνος αρνείται πως προκάλεσε το ατύχημα του Πέτρου, ενώ η Εύα φαίνεται ότι ξέρει κάτι παραπάνω γι’ αυτό και το εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα. Η Νίκη πιέζεται να ομολογήσει τον φόνο του Αντρέα και καταρρέει στην διάρκεια της ανάκρισης. Η Λήδα επισκέπτεται ανήσυχη τη Νίκη στο κρατητήριο, αλλά αυτό που θα αντιμετωπίσει θα είναι τρομακτικό.

21:00 «Το Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 23: Η ημέρα του γάμου του Μάνου με την Αρετή πλησιάζει. Η Χαρά και η Βάλια, βοηθούν την Αρετή στα πάντα για τον γάμο. Μέχρι και μπάτσελορ πάρτι οργανώνουν στο Καφέ, κάνοντας φυσικά έξαλλο τον Περίανδρο! Την ημέρα του γάμου, η Χαρά μαθαίνει τυχαία πως η Στέλλα θα συναντήσει τον Βασίλη στο Καφέ και μάλιστα την βλέπει να παίρνει μαζί της και ένα όπλο. Αμέσως η Χαρά ειδοποιεί τον Περίανδρο. Την ίδια στιγμή στην εκκλησία, απειλητικά σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ουρανό του Κολοκοτρωνιτσίου, ενώ ο Περίανδρος καθυστερεί να εμφανιστεί.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 29: Η Βούλα πρέπει να προχωρήσει το βιβλίο της αλλά όσο πιέζεται τόσο απομακρύνεται η έμπνευση της. Και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι η καζούρα του Μηνά. Η βοήθεια όμως, έρχεται από ‘κει που δεν το περιμένει… Η Ξένια είναι χαρούμενη που έχει γενέθλια, αλλά η πίκρα που θα πάρει από την Σοφία θα της χαλάσει τα γενέθλιά της… Ο Ηλίας και η Καίτη μαθαίνουν ότι η Μένη πρόκειται να κληρονομήσει έναν πλούσιο συγγενή και αποφασίζουν ότι τους αξίζει ένα μερίδιο. Θέλοντας να κάνει κάτι δημιουργικό, ο Άγγελος πείθει την Βέλη να φτιάξει μόνος του την διακόσμηση για το πάρτυ του γάμου. Όμως πολύ σύντομα εκείνη το μετανιώνει.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 18: Χριστούγεννα και η οικογένεια Αντωνόπουλου ετοιμάζεται παραδοσιακά για τις γιορτές. Ο μικρός Άγγελος περιμένει να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του. Από την επόμενη χρονιά θέλει να έχει επιτέλους, το ποδήλατό του, αλλά ο Στέλιος έχει στο μυαλό του επενδύσεις. Έτσι, με τους φίλους από τη γειτονιά, αποφασίζει να αγοράσει κάποιες μεταχειρισμένες σκαλωσιές και την παλιά μπετονιέρα του Παπαδόπουλου, για να παίρνει μικροδουλειές. Αυτό, όμως, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα – έτσι κι αλλιώς – περιορισμένα οικονομικά του. Λόγω εορτών οι προσδοκίες όλων αλλά και τα έξοδα αυξάνονται ιλιγγιωδώς.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “Η Αυλή των Χρωμάτων” στην ΕΡΤ2

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα υπέροχο αφιέρωμα, στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα.
Ο μεγάλος ερμηνευτής, με τις αναρίθμητες επιτυχίες, συνεχίζει να μας εκπλήσσει διαρκώς, από το 1966 που “γραμμοφώνησε” για πρώτη φορά στην Ελλάδα – όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος – μέχρι και σήμερα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήρθε στη φιλόξενη αυλή μας και ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των κορυφαίων συνθετών και στιχουργών της χώρας.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Εγώ ο Απαισιότατος 3” στο STAR

Υπόθεση: Εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του ’80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός.

22:00 ” Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Η ώριμη αλλά καλοστεκούμενη χήρα Ρένα, ιδιοκτήτρια εργοστασίου, αποφασίζει να ξαναχαρεί τον έρωτα που τόσο στερήθηκε από τότε που έχασε τον άντρα της. Αρχικά απογοητεύεται, τόσο από τον νεαρό Ντίμη, όσο κι απ’ τον γοητευτικό πλέι μπόι Άγγελο, οι οποίοι τη φλερτάρουν μεν, αλλά στην πραγματικότητα έχουν στο στόχαστρο την κόρη της Πίτσα που είναι σαν τα γάργαρα νερά, αλλά και πολύφερνη νύφη. Το ίδιο όμως γίνεται και μ’ έναν υπάλληλό της, τον κύριο Χαραλαμπίδη, που προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει, αλλά για εντελώς άλλο σκοπό. Τελικά, η Ρένα θα κατασταλάξει σ’ έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει, αλλά έχει και την κατάλληλη ηλικία: τον δικηγόρο Θόδωρο Γιαμαλάκη.

22:45 “21 Jump Street” στο OPEN TV

Υπόθεση: Συνδυασμός αστυνομικής περιπέτειας (βασισμένης στην τηλεοπτική σειρά που έκανε σταρ τον Τζόνι Ντεπ) κι ενήλικης κωμωδίας, ο οποίος πυροβολεί ό,τι κινηματογραφικό κλισέ κινείται – και τις περισσότερες φορές βρίσκει στόχο. Ο πρόσφατα υποψήφιος για Όσκαρ Τζόνα Χιλ έχει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, ενώ η έκπληξη είναι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος εκπλήσσει ευχάριστα με την clean cut κωμική παρουσία του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ο Πρώτος Κόσμος” στο COSMOTE TV HISTORY

Πώς ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας επηρέασαν τη σύγχρονη σκέψη, την αρχιτεκτονική και την κοινωνική οργάνωση; Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Η.Π.Α., Ευρώπη και Ελλάδα, που μας συστήνει δυο εξέχουσες ιστορικές προσωπικότητες.

22:00 “Αναζητώντας τον Καζαντζάκη” στο COSMOTE TV HISTORY

Ο άλλος Οδυσσέας: Τα ταξίδια ήταν η φλόγα που έκαιγε τον Νίκο Καζαντζάκη. Από την Τσεχία ως τη Μάνη, η κάμερα ακολουθεί τα ίχνη του συγγραφέα σε μέρη που τον ενέπνευσαν, ενώ συνεντεύξεις αναδεικνύουν την αξία της ‘αδικημένης’ του ‘Οδύσσειας’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Πάνω από 90 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b