MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αριάνα Γκράντε: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Netflix

Ένα νέο πρότζεκτ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Αριάνα Γκράντε στο Netflix, το οποίο θα περιλαμβάνει τις συναυλίες της από την περιοδεία της το 2018.

Monopoli Team

Η 27χρονη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τηλεοπτικού πρότζεκτ στο Netflix, το οποίο θα περιλαμβάνει τις συναυλίες της περιοδείας της «Sweetener», που πραγματοποίησε το 2018.

Με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Γκράντε μοιράστηκε τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την περιοδεία της «Sweetener». Οι φανς της, μάλιστα, αναγνώρισαν τα ενσταντανέ, από τη γιγάντια φουσκωτή μπάλα που κινούνταν πάνω από τα πλήθη κατά τη διάρκεια των συναυλιών τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζιμ Μόρισον: Η τελευταία συναυλία που σηματοδότησε το τέλος των Doors12.09.2018

Στο ίδιο tweet επίσης η τραγουδίστρια φαίνεται να έκανε tag το λογαριασμό του Netflix, επιβεβαιώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, ότι η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το concert film της αγαπημένης, για πολλούς, ποπ σταρ.

Η πλατφόρμα του Netflix απάντησε, με την σειρά του, χρησιμοποιώντας έναν στίχο από το τραγούδι «R.E.M.» της Γκράντε που λέει: «Συγγνώμη, σε αγαπώ».

Πολλοί ακόλουθοι της τραγουδίστριας στο Twitter ενθουσιάστηκαν και εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να παρακολουθήσουν το επερχόμενο πρότζεκτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPantone: Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε τα δύο χρώματα που θα επηρεάσουν τις τάσεις του 202112.09.2018

Σε άλλα νέα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε πρόσφατα το βίντεο κλιπ από το καινούριο της τραγούδι «34+35», στο οποίο η ίδια εμφανίζεται ως μια νεαρή επιστήμονας που «φέρνει στη ζωή» ένα ρομπότ που είναι ίδιο με αυτήν.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b