MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 43: Η Μυρτώ προσπαθεί να κρατήσει την Κατερίνα στη φυλακή και ο Παναγής να τη βγάλει με κάθε τίμημα. Παρότι δεν βρίσκει λύση, ο Γιάγκος τού προτείνει κάτι ακραίο. Ο Παναγής έχει ελάχιστη ώρα στη διάθεσή του μέχρι να λήξει το 24ωρο και να χάσει η Κατερίνα την κληρονομιά. Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου του Παναγή, ο Παρασκευάς με την ολονυχτία που έχει κάνει για τη Σωτήραινα -Θεός σχωρέστην- έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις γραίες και είναι έτοιμος να ξαναπάρει τα ηνία του συμβουλίου. Δεν υπολογίζει, βέβαια, τους ξενοδόχους, τον Ηλία και τη Βαρβάρα. Η Καλλιόπη περιμένει να βρει τον θησαυρό ο Ασημάκης για να την παντρευτεί κι ο Ασημάκης μοιάζει να είναι μια ανάσα μακριά από το πολυπόθητο εύρημά του…

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 60: Ο τραυματισμός του Πέτρου τούς έχει αναστατώσει όλους, ενώ η Λήδα και ο Φίλιππος δεν φεύγουν από δίπλα του. Ο Δημήτρης τού ζητά να καταγγείλει ποιος τον έσπρωξε, αλλά ο Πέτρος δεν μιλάει. Η Αλίκη προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή της χωρίς τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος, πέρα απ’ την αγωνία του για τον Πέτρο, έχει να αντιμετωπίσει και τον νόμο. Η παράτολμη κίνησή του να εξαπατήσει την τράπεζα για να πάρει το δάνειο, αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να συλληφθεί. Ωστόσο ένα ύποπτο και «από μηχανής» δώρο τον κάνει ξανά να ελπίζει… Ή να φοβάται περισσότερο; Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης βρίσκει την Νίκη σε μια συνθήκη που θ’ αλλάξει όλη της τη ζωή…

21:00 “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 115-116: Ο Σίμος, η Εύα και ο Νικηφόρος παίρνουν σοβαρές αποφάσεις για τι θα κάνουν με την υπόθεση των αναβολικών στο εργοστάσιο του Μάρκου και τις ηχογραφήσεις. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας έχει αποφασίσει να λύσει το μυστήριο με τον πλαστό πίνακα και τηλεφωνεί στον άνθρωπο που τον πούλησε στην γκαλερί του Λονδίνου, αλλά η υπόθεση αντί να ξεκαθαρίσει, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ περνάνε την τελευταία μέρα τους στο Ναύπλιο, με τις ισορροπίες να διαταράσσονται για μια ακόμα φορά, αφού μια πράξη του Αιμίλιου προβληματίζει πολύ την Ελισάβετ και την κάνει να συνειδητοποιήσει πως, μ’ αυτή τη σχέση, βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Έλλη, όταν συναντηθεί με τον άνθρωπο που βρήκε το ημερολόγιό της, ενώ παράλληλα αυτές οι εξελίξεις θα αναστατώσουν πάρα πολύ τον Φρίξο. Ο Δημήτρης προειδοποιεί τον Αλέκο, ότι ο Άκης τον έχει βάλει στο στόχαστρο και θέλει να τον πετάξει έξω από τη ζωή της Ηλιάνας.

Η Έλλη συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Φρίξο, καθώς εκείνος δεν συμμερίζεται τη χαρά της για την έκδοση του ημερολογίου. Η Κατερίνα περνάει ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο Μιλτιάδης προτείνει να πάνε για λίγες μέρες στην Κέρκυρα. Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Μάρκο πως το μυστικό με τα αναβολικά διέρρευσε και το έμαθαν η Εύα, ο Σίμος και η Ολυμπία. Ο Μάρκος γίνεται έξαλλος κι αποφασίζει να προστατεύσει την επιχείρηση πάση θυσία. Ο Οδυσσέας γνωρίζει τον Στέφανο και συζητάνε περί ζωγραφικής. Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ γυρνάνε στην Αθήνα και την καθημερινότητά τους, αλλά πολύ γρήγορα αρχίζει να λείπει ο ένας στον άλλον. Ο Έκτορας ανακαλύπτει πως η Ελεονώρα κατηγόρησε τον Αιμίλιο πως σφετερίστηκε την έρευνά της ενώ την ίδια ώρα η Ελεονώρα εμφανίζεται στον Αιμίλιο κι απαιτεί τη θέση στο δελτίο ειδήσεων.

21:00 “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” στον ALPHA

Επεισόδιο 27:  Το Στεφάνι, ένα χωριό κοντά στον Πύργο έχει έλλειψη από άντρες και η Καίτη αποφασίζει να αποκαταστήσει τις πολλές γυναίκες κατοίκους του. Τελικά αποδεικνύεται πως ο πιο περιζήτητος γαμπρός είναι ο Ηλίας. Η Βούλα, επηρεασμένη από τις καινούριες της γνωριμίες, θέλει να μετατρέψει την… ανύπαρκτη αυλή τους σε κήπο. Αλλά ο Μηνάς θα γελάσει τελευταίος. Η Σοφία καυγαδίζει με την Φαίδρα και γυρίζει σπίτι. Κι ο Μπάμπης κάνει τα πάντα να την πείσει να μην ξαναφύγει. Μια σειρά-από διαρρήξεις αναστατώνουν τον Άγγελο, αφού-οι περιγραφές των ληστών ταιριάζουν στη-Βέλη και τους-φίλους-της.

22:00 “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 59: Η Δρόσω αποχαιρετά την Τρούμπα και μαζί με την Ελένη παίρνουν το δρόμο της επιστροφής. Θα την αφήσει ο Τάκης να ξεφύγει; Ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη εορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Αυτό εξοργίζει το Δούκα αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους. Η Ανέτ φέρνει το γιατρό Αργυρίου να εξετάσει το Μιλτιάδη παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανοίγουν το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ και μοιράζονται ιστορίες και τραγούδια παρέα με τον Γιάννη Κότσιρα και την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Τα αγαπημένα του Γιάννη Κότσιρα «Τσιγάρο», «Εφάπαξ», «Κοίτα », συναντούν τα αγαπημένα της Ανδριάνας Μπάμπαλη «Δεν είναι αργά», «Μοίρα μου έγινες», «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε μία απρόσμενη μουσική συνύπαρξη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Οι φήμες λένε” στο OPEN TV

Υπόθεση: Τι μπορεί να συμβεί όταν ανάμεσα σε μια 30άρα δημοσιογράφο, την απίστευτη γιαγιά της, τον τέλειο σύντροφο, τον συντηρητικό πατέρα της και την υπερενθουσιώδη αδερφή της, μπει ο άντρας που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα; Η Σάρα Χάτινγκερ είναι απογοητευμένη από τη ζωή της. Το αγόρι της της ζητάει να παντρευτούν και η ίδια συμφωνεί μην γνωρίζοντας αν αυτό πραγματικά θέλει ή… τι ακριβώς επιθυμεί να κάνει στη ζωή της. Η καριέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο. Επιπλέον, η αδερφή της παντρεύεται και η Σάρα καλείται να παρευρεθεί στο γάμο και να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της. Η συνεύρεση όμως αυτή είναι, ίσως, το χειρότερο συμβάν στη ζωή της, μιας και αποτελεί το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και οι σχέσεις της με τους δικούς της είναι κάπως διαταραγμένες. Η συνάντησή της με τον εκατομμυριούχο Μπο Μπάροους την βοηθάει να δει τους συγγενείς της με άλλο μάτι και να “ξεκλειδώσει” κάποια συναισθήματά που είχε καλά κρυμμένα.

23:15 “X-Men Η Αρχή: Γούλβεριν” στο STAR

Υπόθεση: Η ταινία εκτυλίσσεται χρόνια πριν ο Γούλβεριν ενωθεί με τους X – Men, την περίοδο, που δούλευε ως επαγγελματίας δολοφόνος. Η πλοκή του έργου είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν του διάσημου σούπερ-ήρωα. Το «X-Men η Αρχή: Γούλβεριν», όπως δηλώνει και ο τίτλος, είναι η ευκαιρία για τους απανταχού φαν των γνωστών κόμικς της Marvel, να γνωρίσουν την καταγωγή και της ρίζες του αγαπημένου τους ήρωα, πώς απέκτησε τον περίφημο αδαμάντινο σκελετό και τα νύχια του, γιατί έχασε τη μνήμη του, τι δουλειά είχε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ποιος είναι ο λόγος της εχθρότητας ανάμεσα σε αυτόν και τον αιώνιο αντίπαλό του, Σέιμπερτουθ και γενικότερα ποια είναι όλα αυτά τα βιώματα, που τον μετέτρεψαν από ένα ασθενικό, αδύναμο αγόρι, σε έναν οργισμένο, εκδικητικό και δολοφονικό μεταλλαγμένο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Πυθέας: Ο Εξερευνητής Αστρονόμος” στο COSMOTE TV HISTORY

Ένα αφιέρωμα στον αστρονόμο και μαθηματικό Πυθέα, τον Μασσαλιώτη που ταξίδεψε στον Αρκτικό Κύκλο κι αποτύπωσε τις εμπειρίες του σε δύο μη σωζόμενα συγγράμματα. Πώς μπορούν οι σημερινοί ερευνητές να αναπλάσουν την εξερευνητική αποστολή του;

22:00 “Τοπόσημα” στο COSMOTE TV HISTORY

Την εποχή του Μεσοπολέμου, η αρχιτεκτονική της Αθήνας ακολουθεί τις σύγχρονες ευρωπαϊκές τάσεις του Εκλεκτισμού και του Μοντερνισμού. Χαρακτηριστικά δείγματα, το Ακροπόλ Παλάς της Πατησίων και η Μπλε Πολυκατοικία στα Εξάρχεια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b