MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 42: Το χωριό συγκλονίζεται από τον ξαφνικό θάνατο της ηλικιωμένης Σωτήραινας. Αιτία θανάτου… ο υπερβάλλων ζήλος στην κηπευτική. Ο θάνατός της χρεώνεται στη Βαρβάρα, που επέβαλε τον αντίστοιχο νόμο για τους κήπους και το κλίμα στο χωριό δεν τη σηκώνει. Ο ευαίσθητος Παρασκευάς αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας και καλεί όλο το χωριό στο σπίτι του για ολονυχτία. Είναι, όμως, πράγματι τόσο φιλεύσπλαχνος ή μήπως κάτι σχεδιάζει; Κι ενώ όλοι κλαίνε τη μακαρίτισσα, ο Ασημάκης βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στα ίχνη του θησαυρού. Πιάνει τσάπα και αρχίζει να σκάβει. Η Κατερίνα, στο μεταξύ, κρατείται στο τμήμα του Φωτεινού και είναι μπροστά σ’ ένα εκβιαστικό δίλλημα, να δώσει τον Παναγή για να σωθεί η ίδια… Το ενδεχόμενο να χάσει την κληρονομιά, αν δεν επιστρέψει μέσα σε 24 ώρες στον Πλάτανο, είναι ανοιχτό και κάθε λεπτό που κυλάει είναι εις βάρος της. Θα καταφέρει ο Παναγής να απαλλάξει την Κατερίνα από τις βαριές κατηγορίες; Ή θα τον προλάβει η Μυρτώ, η οποία έχει καταστρώσει ένα ακόμα καταχθόνιο σχέδιο;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 59: Είναι η πρώτη μέρα που ο Φίλιππος και η Λήδα είναι μαζί. Ο Δημήτρης πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της Νίκης και μαζί με τον Δήμο δουλεύουν εντατικά για να τη βοηθήσουν. Η Αθηνά βρίσκει μια καταγγελία στην οποία μπορούν να βασιστούν για να κινηθούν πιο άμεσα εναντίον του Αντρέα. Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα είναι ξανά στο ίδιο στρατόπεδο και είναι αποφασισμένες να χωρίσουν τον Φίλιππο και τη Λήδα για δεύτερη φορά. Ο Κοντογιάννης περνά στην αντεπίθεση και κινείται εναντίον του Φίλιππου. Όμως ο Φίλιππος και η Λήδα μοιάζουν έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν όλα. Μέχρι που ο Πέτρος έχει ένα περίεργο «ατύχημα» και μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο. Η ευτυχία φαίνεται να κοστίζει πολύ ακριβά για όλους.

21:00 “Αγγελική” στον ALPΗA

Επεισόδιο 52: Η Σοφία καλεί τον Παύλο να μιλήσουν για τη συμπεριφορά του Γιώργου αλλά η συζήτησή τους παίρνει διαφορετική τροπή. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αγγελική ποια είναι η Ελένη κι εκείνη το μεταφέρει στον Μιχάλη ο οποίος φωτίζει την άγνωστη εικόνα του Αργυρού. Όταν η κουβέντα τους φτάνει στον Στέφανο το ζευγάρι έρχεται σε ρήξη. Η Τζένη δέχεται πίεση από τον Στέφανο και αναγκάζεται να του ομολογήσει ότι εκείνη έβαλε τον πατέρα της να στείλει το βίντεο προκαλώντας το ξέσπασμά του. Ταυτόχρονα, ο Παύλος αρχίζει να κερδίζει το χαμένο έδαφος με τη Σοφία, ενώ ο Δημήτρης με την Κατερίνα έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού που διακόπτεται απότομα.

21:00 “8 Λέξεις” στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 113-114: Ο Οδυσσέας γίνεται έξαλλος με τον πλαστό πίνακα κι η Σύνθια αναλαμβάνει να το ερευνήσει. Η Σμαράγδα βάζει τελεσίγραφο στον Σίμο να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τον τζόγο, αλλά εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει. Η Έλλη συνεχίζει να ψάχνει με μανία το ημερολόγιό της ενώ ο Φρίξος την ειρωνεύεται για το περιεχόμενό του, οδηγώντας το ζευγάρι σε έναν ακόμα καυγά. Ο Άκης νιώθει άβολα απέναντι στην Αποστολία και προσπαθεί να καταλάβει αν νιώθει κάτι παραπάνω γι’ αυτόν ή όχι. Η Αντριάνα καταφθάνει στην Κέρκυρα και τα βάζει με τον Οδυσσέα που ενώ ήξερε ότι ο Μάρκος την δούλευε, δεν την προστάτευσε. Ο Σωτήρης στέλνει ένα συγκινητικό γράμμα στην Τζουλιάνα. Ο Έκτορας ανακαλύπτει κάτι πολύ ενδιαφέρον για την Ελεονώρα.

Η Αντριάνα κάνει μια σκηνή άνευ προηγούμενου, αφήνοντας Μάρκο και Ναυσικά εμβρόντητους με την τρελή της συμπεριφορά. Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αισθάνονται τεράστια αμηχανία μετά την επίθεση που τους έκανε ο Δημήτρης και φεύγουν κακήν κακώς από το εστιατόριο, πριν καν προλάβουν να τελειώσουν το φαγητό τους. Η Σύνθια ανακαλύπτει τον άνθρωπο που πούλησε τον πλαστό πίνακα του Οδυσσέα και του λέει το όνομά του. Ο Αιμίλιος κάνει βόλτες με την Ελισάβετ στο Ναύπλιο, την γεμίζει δώρα και το ζευγάρι περνάει αξέχαστες στιγμές. Η Αντριάνα δεν το βάζει κάτω και πάει στο γραφείο του Μάρκου για δεύτερο κύκλο επίθεσης. Η Έρση συναντάει έναν παλιό της φίλο ζωγράφο στην Κέρκυρα και κανονίζουν να βγούνε για καφέ. Κάποιος βρίσκει το ημερολόγιο της Έλλης και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Σίμος καλεί Εύα και Νικηφόρο στο σπίτι τους και τους βάζει να ακούσουν την περιβόητη ηχογράφηση που ο Μάρκος ομολογεί τα πάντα σχετικά με τα αναβολικά. Η Εύα μένει εμβρόντητη από αυτά που ακούει κι αμέσως ζητάει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο.

22:00 “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 58: Έντονες συγκρούσεις δημιουργούνται μετά την άρνηση του συνεταιρισμού να γίνει αποδεχτεί η νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου. Ο ενωμοτάρχης βάζει λυτούς και δεμένους για να φύγει ο Μάνος Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, όμως αυτός όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει! Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη σταθερή στην απόφαση της να παντρευτεί τον Αλέξη και ο Δούκας θα την πετάξει έξω απ’ το σπίτι. Η Πηνελόπη σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μιλτιάδης παίρνει την απόφαση να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, άλλα η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του σε μια καινούρια ζωή. Θ’ ακολουθήσει κάποιον απ’ τους δυο η Δρόσω ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Δεσποινίς Ετών… 39” στην ΕΡΤ1

Υπόθεση: Ο Τηλέμαχος, είναι πολλά χρόνια αρραβωνιασμένος με τη Φωφώ, αλλά σαν καλός αδελφός περιμένει να παντρευτεί πρώτα η μεγαλύτερη αδελφή του Χρυσάνθη. Τα χρόνια όμως περνούν και η Χρυσάνθη δεν λέει να παντρευτεί. Έτσι, ο Τηλέμαχος αναγκάζεται να βάλει αγγελία αναζήτησης γαμπρού σε κάποια εφημερίδα. Εμφανίζονται δύο υποψήφιοι γαμπροί: ένας καλοστεκούμενος συνταξιούχος, ο Κρίτων, κι ένας Ελληνοαμερικανός, ο Ρόκας, αλλά αμφότεροι γοητεύονται, ο μεν ένας με τη νεαρή χήρα και εξαδέλφη του Τηλέμαχου, ο δε άλλος με την αρραβωνιαστικιά του, τη Φωφώ. Αυτές ανταποκρίνονται αμέσως στις προτάσεις γάμου που τους κάνουν κι έτσι ο Τηλέμαχος μένει και πάλι μόνος με τη φροντίδα της αδελφής του.

22:00 “Η Δική μας Νύχτα” στην ΕΡΤ2

Υπόθεση: Δύο κακοποιοί ετοιμάζουν ένα μεγάλο κόλπο κι επιστρατεύουν γι’ αυτό τον γιο ενός πρώην συνεργάτη τους. Έχοντας μόλις χωρίσει από τη φίλη του, ο τελευταίος γνωρίζει τη νεαρή ερωμένη του αρχικακοποιού και την ερωτεύεται.

22:00 “Creed II” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 “MIET – 50 Χρόνια Πολιτισμός” στο COSMOTE TV HISTORY

Με το έργο του να εκτείνεται σχεδόν σε όλο το εύρος του πολιτιστικού τομέα, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη των γραμμάτων, των επιστημών και των τεχνών στη χώρα μας.

22:00 “Κάθε μέρα στην Αρχαία Ελλάδα” στο COSMOTE TV HISTORY

Αθλητισμός. Πώς προπονούνταν οι Αρχαίοι Έλληνες αθλητές; Πώς τελούνταν οι αθλητικοί αγώνες; Τι σήμαινε να είσαι ‘νικητής’; Μια αναδρομή στην καθημερινότητα και το πνεύμα του αθλητισμού στην Αρχαία Ελλάδα, σε αντιδιαστολή με τη σύγχρονη εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV Movies Club: Νέες ταινίες σε πρώτη πανελλήνια πρεμιέρα τον Δεκέμβριο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b