MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 5-6/12

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 5-6/12.

"Η Σωφερίνα"
Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 5/12, 20:00 “Η Σωφερίνα” στο ALPHA

Υπόθεση: Η Μαίρη ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της, Νίκο, ως τη μέρα που η στενή της φίλη, Λιλή, της ζητάει να δανειστεί για λίγο το αυτοκίνητό της. Στην πραγματικότητα, η Λιλή, που είναι παντρεμένη με τον ζηλιάρη Μιχαλάκη, έχει ένα παράνομο ραντεβού με το καινούριο της φλερτ, τον Πάκη. Πηγαίνοντας να τον συναντήσει, παθαίνει ένα ατύχημα. Όταν επιστρέφει το αυτοκίνητο, η Μαίρη διαπιστώνει ότι είναι τρακαρισμένο σε πολλά σημεία. Όμως, προκειμένου να υπερασπιστεί την υπόληψη της φίλης της και για να καλύψει ταυτόχρονα τις συζυγικές της αταξίες, η Μαίρη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Νίκο. Το ένα ψέμα, όμως, φέρνει το άλλο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες…

Σάββατο 5/12, 21:00 “Η Εποχή των Παγετώνων” στο STAR

Υπόθεση: Είκοσι χιλιάδες χρόνια πριν. Η εποχή των παγετώνων έχει αρχίσει. Η Γη είναι ένας θαυμαστός κόσμος γεμάτος κινδύνους. Προκειμένου να αποφύγουν το κρύο, τα μεγαλοπρεπή πλάσματα του πλανήτη και μερικά μικρά και νωθρά μεταναστεύουν προς το νότο. Μοναδικές εξαιρέσεις είναι ένα μαλλιαρό μαμούθ που απαντά στο όνομα Μάνι και του αρέσει να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένας γιγάντιος βραδύποδας που τον λένε Σιντ, ο οποίος απολαμβάνει να μην κάνει τίποτα, με τον δικό του τρόπο. Όταν ο Σιντ “υιοθετεί” τον Μάνι ως προστάτη του, το μαμούθ κάνει ότι μπορεί για να ξεφορτωθεί το ενοχλητικό “φορτίο”.

Αυτή όμως δεν είναι παρά η αρχή των προβλημάτων του: με κάποιο τρόπο, ο Σιντ κατάφερε να τον πείσει να βοηθήσουν ένα ανθρώπινο πλασματάκι να βρει την οικογένειά του. Βλέποντας το μωρό σαν λαχταριστό έδεσμα, στην παρέα τους προστίθεται ο Ντιέγκο, ένας κουτοπόνηρος τίγρης. Στο μεταξύ, ένα άλλο πλάσμα, ένας προϊστορικός σκίουρος / ποντικός, ο Σκρατ, προσπαθεί απεγνωσμένα να ολοκληρώσει το σκοπό της ζωής του να θάψει ένα βελανίδι το οποίο, αλίμονο, πυροδοτεί αδιανόητου μεγέθους καταστροφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι νέες ταινίες του Netflix που μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο mood12.09.2018

Σάββατο 5/12, 21:00 “Ραντεβού στον αέρα” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την Μις Ευρώπη και η Μαίρη, η οποία λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Δημήτρη, ο οποίος όμως αναχωρεί ξαφνικά για την Ελλάδα. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης, που υπηρετεί στην αεροπορία, μαζί με δύο φίλους του σμηνίτες, θα συναντήσει την Μαίρη μαζί με δύο φίλες της και έτσι θα δημιουργηθούν τρία ζευγάρια ερωτευμένων. Οι σμηνίτες για να μπορούν να βλέπονται συχνότερα με τις κοπέλες τους πείθουν τον διοικητή τους να διοργανώσουν μια παράσταση για την αεροπορία, στην οποία του υπόσχονται ότι θα συμμετέχει και η αγαπημένη του ηθοποιός, Ρένα Βλαχοπούλου. Έτσι πείθουν την Τζένη, την αδελφή της Μαίρης, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την γνωστή ηθοποιό, να υποδυθεί την Βλαχοπούλου και έτσι αναπτύσσεται ένα ακόμα ειδύλλιο.

Κυριακή 6/12, 21:00 “Ο Δασκαλάκος ήταν Λεβεντιά” στο STAR

Υπόθεση: Ο δάσκαλος Ευλάμπιος Μαντέκας, γέννημα και θρέμμα του Ριζοχωρίου Πελοποννήσου, έρχεται στην Αθήνα για να ζητήσει από τον βιομήχανο Μπάμπη Χάνο, την εκπλήρωση της υπόσχεσής του για την ανέγερση του σχολείου του χωριού. Τον επισκέπτεται τη στιγμή μιας δεξίωσης που δίνεται προς τιμήν του πλούσιου Ελληνοαμερικανού Τζακ. Ο Χάνος, όντας προληπτικός, τον πείθει να παραμείνει στη δεξίωση παριστάνοντας τον Λάμπη Ελευθερουδάκη, γνωστό εκδότη που εξέδωσε και το ομότιτλο λεξικό. Ο Τζακ εντυπωσιάζεται από τις γνώσεις του Λάμπη και θέλει να παραβρεθεί στην υπογραφή της σχετικής συμφωνίας του με τον Χάνο. Ο δάσκαλος όμως πληροφορείται από την υπηρέτρια ότι η επιχείρηση του Χάνου είναι χρεοκοπημένη. Ο Τζακ, που όπως αποκαλύπτεται είναι ο χαμένος πατέρας του κατά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, δέχεται να αναλάβει αυτός τα έξοδα ανέγερσης του σχολείου και παράλληλα βοηθάει τον γιο του να κερδίσει την κόρη του Χάνου.

Κυριακή 6/12, 21:00 “Οι Απίθανοι 2” στον ALPHA

Υπόθεση: Έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια των Απίθανων να σταματήσουν τον πανούργο Υποχθόνιο, οι υπερήρωες κηρύσσονται εκτός νόμου. Ένας πλούσιος επιχειρηματίας όμως δίνει στην Ελαστίνα την ευκαιρία να ηγηθεί μιας καμπάνιας αποκατάστασης της φήμης τους, γεγονός που αναγκάζει τον κ. Απίθανο να μείνει στο σπίτι και να προσέχει τα παιδιά.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 5/12, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Η Λένα Αρώνη συναντάει μέσα στο lockdown αγαπημένους ηθοποιούς για να μιλήσουν για τη δυσκολία της εποχής, τους προβληματισμούς, τους φόβους, αλλά τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Η Λένα συνομιλεί με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο. Στην συνέχεια η Λένα μιλάει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Περί σχέσεων, επιτυχίας, αναγνωρισιμότητας, μητρότητας, πατρότητας, θεάτρου και ζωής. Ένα art week σε καραντίνα, αλλά με ψυχική εγγύτητα με τους προσκεκλημένους του.

Σάββατο 5/12, 21:00 “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Ένα απολαυστικό μελωδικό ταξίδι στις αξέχαστες επιτυχίες του μοναδικού δημιουργού Κώστα Βίρβου, σπουδαίο στιχουργό, που έβαλε τη σφραγίδα του στην ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού. Mοναδικές ερμηνείες μας χαρίζουν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λάκης Χαλκιάς, η Γιώτα Γιάννα, η Μαρία Σουλτάτου, ο Πέτρος Ίμβριος, η Λιζέτα Νικολάου, η Μαρία Γράμψα, η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Γιώργος Αδαμόπουλος. Μαζί τους ενώνονται σε μία παρέα και απολαμβάνουν μεγάλα τραγούδια: οι κόρες του δημιουργού, Μαρία και Αναστασία Βίρβου, ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο Γιώργος Τσιχριντζής, ο Νίκος Βαφειάδης, η Θεοδώρα Σιάρκου και ο Δημήτρης Δερβενιώτης. Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα μνήμης και τιμής σε ένα μοναδικό δημιουργό που αποτελεί  ένα από τα μεγάλα κεφάλαια για το ελληνικό τραγούδι, στον Κώστα Βίρβο.

Σάββατο 5/12, 22:00 “Στα τραγούδια λέμε ναι” στην ΕΡΤ1

«Αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα.»: Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο! Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές! «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 5/12, 21:00 “Ο Φρανκ και οι Εβραίοι” στο Cosmote TV History

Πώς χιλιάδες Εβραίοι της Αθήνας, του Παρισιού και της Βουδαπέστης γλίτωσαν από το Ολοκαύτωμα χάρη στην ισπανική τους καταγωγή; Ένα ντοκιμαντέρ που φέρνει στο φως ένα εν πολλοίς άγνωστο γεγονός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο streaming στο θέατρο ήρθε για να μείνει12.09.2018

Κυριακή 6/12, 21:00 “Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους” στην ΕΡΤ2

Σειρά ελληνικών ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη. Οι πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ είναι ήρωες μιας σκοτεινής και δύσκολης καθημερινότητας, χωρίς καμιά προοπτική και ελπίδα. Nεαροί άνεργοι επιστήμονες, άστεγοι, ανήλικοι φυλακισμένοι, κυνηγημένοι πρόσφυγες, Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, που όμως καταφέρνουν να διαχειριστούν τα αδιέξοδα της κρίσης και βρίσκουν τελικά το φως στην άκρη του τούνελ. Η ελπίδα και η αισιοδοξία τελικά θριαμβεύουν μέσα από την προσωπική ιστορία τους που εμπνέει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b