MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Οι νέες ταινίες του Netflix που μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο mood

Αυτές είναι οι νέες ταινίες του Netflix για τα φετινά Χριστούγεννα, που θα κάνουν τις βραδιές μας ακόμα πιο απολαυστικές.

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα είναι καθοδόν και ειδικά φέτος, λόγω και του δεύτερου lockdown, τα έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Οι προετοιμασίες για την αγαπημένη μας γιορτή ήδη άρχισαν, με τη διακόσμηση, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και τη ζεστή σοκολάτα να παραμένουν κλασικές αξίες, για να μπούμε στη σωστή διάθεση. Μέσα σε αυτό το κλίμα, όμως, δεν γίνεται να λείπουν και οι χριστουγεννιάτικες ταινίες, που μας βάζουν αμέσως στο πνεύμα των γιορτών.

Το Netflix -σταθερή αξία της καραντίνας- είναι για ακόμη μια φορά εδώ, για να μας κρατήσει συντροφιά με χριστουγεννιάτικες ταινίες, που αποπνέουν την μαγεία των ημερών. Με κατηγορίες για κάθε γούστο, οι ταινίες αυτές είναι κατάλληλες για ζευγάρια, παρέες, αλλά και για οικογενειακές βραδιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο12.09.2018

Αυτές λοιπόν είναι οι νέες ταινίες του Netflix για τα φετινά Χριστούγεννα, που θα κάνουν τις βραδιές μας ακόμα πιο απολαυστικές.

Holidate (Ραντεβού στις γιορτές) Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Απελπιστικά μόνοι, η Sloane (Emma Roberts) και ο Jackson (Luke Bracey) συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον μέχρι το τέλος του Χριστουγέννων. Καθώς όμως ανακαλύπτουν όλο περισσότερα κοινά μεταξύ τους, η δέσμευση για καλοπέραση και μόνο εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω.

Operation Christmas Drop (Χριστούγεννα εξ Ουρανού) Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ρομαντική κωμωδία ιδανική για παρέες, το “Christmas Drop” ακολουθεί την υποδειγματική βοηθό ενός πολιτικού, Erica Miller (Kat Graham), η οποία προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική βάση του καλόκαρδου στρατιωτικού πιλότου Andrew Jantz (Alexander Ludwig). Ο έρωτάς τους όμως είναι αναπόφευκτος και η Erica μαθαίνει στην πορεία για την πολύ σημαντική επιχείρηση της βάσης του, αλλά και για την αξία των χριστουγεννιάτικων παραδόσεων.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα) Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, όπου ο κάποτε χαρούμενος παιχνιδοποιός (Forest Whitaker) ξαναβρίσκει την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του και ανακαλύπτει ένα μαγικό τέχνασμα. Μήπως αυτό θα φέρει την αλλαγή των Χριστουγέννων μια για πάντα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί μας συγκινεί τόσο η νέα διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα;12.09.2018

The Princess Switch: Switched Again (Διπλή Πριγκίπισσα: Ξαναλλάζουμε;)

Σε αυτό το πολυαναμενόμενο sequel, η Δούκισσα Μάργκαρετ (Vanessa Hudgens) καλεί τη Στέισι (Vanessa Hudgens) να την βοηθήσει με τον θρόνο. Έτσι, θα μπορέσει να ασχοληθεί με τα ταραγμένα αισθηματικά της. Μια τρίτη σωσίας, ωστόσο, η Φιόνα (επίσης η Hudgens) θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδιά τους.

Christmas on the Square (Χριστούγεννα στην Πλατεία με την Ντόλι Πάρτον)

Όταν η άκαρδη Ρεγκίνα (Christine Baranski) αποφασίζει να πουλήσει τα ακίνητα του πατέρα της στην γενέτειρά της, ένας άγγελος (Dolly Parton) προσπαθεί να της αλλάξει την γνώμη. Φυσικά η Ντόλι Πάρτον κλέβει για ακόμα μια φορά την παράσταση σε αυτή την πολύ συναισθηματική κωμωδία.

The Christmas Chronicles: Part Two (Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Μέρος 2)

Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell επιστρέφουν στο sequel της ταινίας «Τα Χρονικά των Χριστουγέννων», του 2018. Η έφηβη πλέον Κέιτ (Darby Camp) φτάνει στον Βόρειο Πόλο, όπου ένα μοχθηρό ξωτικό προσπαθεί να καταργήσει τα Χριστούγεννα. Θα καταφέρουν να σώσουν τα Χριστούγεννα για ακόμη μια φορά;

Just Another Christmas (Χριστούγεννα Ξανά και Ξανά)

Παγιδευμένος σε μια λούπα, ο Τζορτζ  καταλήγει να ξυπνάει κάθε μέρα στην ίδια παραμονή των Χριστουγέννων. Ως ένας οικογενειάρχης που μισεί τις γιορτές, τα μαθήματα ζωής που θα πάρει από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία θα του φανούν τελικά πολύτιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEthos: Η νέα τούρκικη σειρά του Netflix δεν είναι ακόμα μία σαπουνόπερα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b