MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Sam Smith κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για τις γιορτές

Ο Sam Smith κυκλοφόρησε καινούριο τραγούδι με εορταστικό θέμα σε συνεργασία με τον Labrinth.

Monopoli Team

Ο Sam Smith κυκλοφόρησε καινούριο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «The Lighthouse Keeper».

Το κομμάτι αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του Sam Smith με τον Labrinth μετά από το τραγούδι για το νέο άλμπουμ του Sam Smith «Love Goes».

«Εάν υπάρχει κάποια χρονιά που με κάνει να ανυπομονώ για τον ερχομό των Χριστουγέννων, αυτή είναι το 2020. Αυτή η χρονιά όλοι λαχταρούμε περισσότερο από ποτέ να βρεθούμε ξανά με τους φίλους και την οικογένειά μας», δήλωσε ο Smith μιλώντας για το τραγούδι.

«Τα Χριστούγεννα έχουν αυτό το συμβολισμό για μένα και στις αρχές του έτους εμπνεύστηκα να γράψω ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι αγάπης. Ο Labrinth και εγώ δώσαμε τις καρδιές μας σε αυτό και ειλικρινά η δημιουργία αυτού του κομματιού μας έδωσε μεγάλη χαρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλιοτ Πέιτζ: Γιατί είναι σημαντικό το coming out του ως transgender άτομο;12.09.2018

Ο Smith είχε αρχικά προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το τρίτο του LP με τον τίτλο «To Die For» τον Ιούνιο, αλλά το άλμπουμ επαναπρογραμματίστηκε και μετονομάστηκε λόγω της πανδημίας Covid-19. «Λυπάμαι που χρειάστηκε λίγο παραπάνω», είπε ο Smith σε μια δήλωση. «Αλλά αυτές οι πρωτοφανείς στιγμές μου έδωσαν το χώρο και το χρόνο για να ερωτευτώ ξανά αυτά τα τραγούδια. Ύστερα από όλα όσα περνάμε, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αγάπη είναι η απάντηση. Και με αγάπη στις καρδιές μας και καλοσύνη στα λόγια και τις πράξεις μας, τραγουδάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Billie Eilish μιλά για τη νέα καλλιτεχνική της ταυτότητα (video)12.09.2018

Μπορείτε να ακούσετε το «The Lighthouse Keeper» παρακάτω:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b