MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 39: Κι ενώ η νεολαία του Πλατάνου κάνει πάρτι στο σπίτι του Βαγγέλα, ο Παρασκευάς και ο Ηλίας διανυκτερεύουν παρέα στο Τμήμα. Μιλάνε για το παρελθόν, πράγμα που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ηλία.. Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που πήγε στην Ελβετία ή μήπως δεν πήγε ποτέ. Μήπως όλο αυτό είναι ένα παραμύθι, που έχει εφεύρει για να καλύψει κάποια άλλη σκοτεινή ιστορία; Και ο Παρασκευάς πώς εμπλέκεται σε όλο αυτό; Η βραδιά είναι πολύ ρομαντική για τον Παναγή και την Κατερίνα, με τον Παναγή να κατορθώνει, επιτέλους, να της εκφράσει αυτά που νιώθει.

Η Χρύσα αποφασίζει να βοηθήσει τον Τζώρτζη, που δεν έχει πια την οικονομική στήριξη της Μυρτώς. Uα ζητήσει από τη μητέρα της να τον προσλάβουν στο μαγαζί τους. Η Φιλιώ αποδεικνύεται μουσαφίρισσα-μπελάς για τη Μάρμω, μια και δεν έχει σκοπό να το κουνήσει από το σπίτι της, τώρα, μάλιστα, που έχει αρχίσει να σκέφτεται ακόμα και το διαζύγιο για τον αμετανόητο Παρασκευά! Είναι δυνατόν το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Πλατάνου να χωρίσει; Όλα είναι δυνατά όταν η ζήλεια και οι εγωισμοί παίρνουν το πάνω χέρι!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 56: Ο Φίλιππος και η Λήδα δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις τύψεις τους για αυτό που συνέβη μεταξύ τους. Ο Δημήτρης με τον Δήμο δίνουν αγώνα για να βοηθήσουν την Νίκη, η οποία βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και αρνείται να πει την αλήθεια για τον Αντρέα. Η Αλίκη, θέλοντας να δείξει στον Φίλιππο ότι τον στηρίζει ολοκληρωτικά, είναι έτοιμη να υπογράψει για την υποθήκη του σπιτιού τους. Ο Κοντογιάννης βρίσκει στοιχεία για τις κινήσεις του Φιλίππου και ανακαλύπτει την απάτη που έκανε προς την τράπεζα. Η μέρα για τη μετακόμιση του Δημήτρη και της Λήδας στο καινούργιο τους σπίτι έχει φτάσει. Ο Δημήτρης είναι πανευτυχής, αλλά η Λήδα δεν μπορεί να χαρεί το ίδιο. Αποφασίζει να του πει την αλήθεια για ό,τι συνέβη με τον Φίλιππο το προηγούμενο βράδυ.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Eπεισόδιο 25: Ο Μηνάς λείπει στον Πειραιά για τη συνάντηση με τους παλιούς του φίλους. Όμως η Μαίρη, η φίλη της Βούλας, της τηλεφωνεί πως τον πέτυχε με… ύποπτη συντροφιά. Ο Μπάμπης πάει στο σπίτι της Σοφίας να φτιάξει την βρύση, αλλά μια έκπληξη τον περιμένει εκεί. Η Καίτη ετοιμάζει πυρετωδώς το γραφείο κηδειών, ενώ ο Ηλίας αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάποιος απειλεί τη ζωή της. Ο Άγγελος βλέπει στη-λίστα των καλεσμένων του γάμου έναν-πρώην της Βέλης. Εκείνη δεν-το θεωρεί τόσο σημαντικό, αλλά ο-Άγγελος αρχίζει να τρελαίνεται από-την ζήλεια.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Eπεισόδιο 109-110: Η εμφάνιση της Ελεονώρας θα έρθει για να ταράξει τη ζωή του Αιμίλιου ο οποίος στριμώχνεται από τις απειλές της. Η Εύα φεύγει για Λονδίνο με σκοπό να συνετίσει τη Ρωξάνη κι ο Νικηφόρος νιώθει άβολα με την παρουσία της Ολυμπίας στο σπίτι. Ο Φρίξος αμφιβάλλει για τις κατηγορίες κατά του φερόμενου ως δράστη και τελικά δικαιώνεται, αφού η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου για τον φόνο της άτυχης γυναίκας. Ο Μάρκος πολιορκεί τη Ναυσικά και τελικά καταφέρνει να την τουμπάρει. Το κινητό του Νικηφόρου πέφτει κατά λάθος στα χέρια της Ολυμπίας και η μικρή ακούει την ηχογράφηση, στην οποία ο Μάρκος παραδέχεται όλη την αλήθεια για τα αναβολικά…

Η Ολυμπία αντιγράφει στο κινητό της τον διάλογο Νικηφόρου – Μάρκου. Πλέον ξέρει ότι έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς ανθρώπους. Ο Οδυσσέας περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις από την υπόθεση της δολοφονημένης γυναίκας. Ανησυχεί τώρα ότι μπορεί να κατηγόρησε άδικα έναν άνθρωπο. Στο μεταξύ, ο Μάρκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επανασύνδεσή του με τη Ναυσικά και θέλει να το κοινοποιήσει σε όλους. Η Ναυσικά, από την πλευρά της, είναι πιο επιφυλακτική και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει επίσημες ανακοινώσεις. Ο Έκτορας κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη και η απάντησή της θα τον εκπλήξει!

22:00 “Τα καλύτερά μας χρόνια” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 15: Το καλοκαίρι τελειώνει και η Αθήνα φοράει τα καλά της για τη διεξαγωγή της 3ης Ολυμπιάδας Τραγουδιού. Επηρεασμένος από το μεγάλο μουσικό γεγονός, ο παπα-Θόδωρας αποφασίζει να διοργανώσει μια ανάλογη φαντασμαγορική εκδήλωση, την 1η Παιδική Ολυμπιάδα Τραγουδιού Γειτονιάς! Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της μοίρας και με όνειρο να γίνει μια μέρα μεγάλος τραγουδιστής, ο Άγγελος ξεκινάει με το συγκρότημά του την προετοιμασία για να αναμετρηθεί με τους αιώνιους αντιπάλους τους: τα κορίτσια! Λογαριάζει, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η Μάρθα, που έρχεται σπίτι για να γνωρίσει τους γονείς του Αντώνη, αναλαμβάνει με τον Δημήτρη την παρουσίαση του φεστιβάλ.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Eπεισόδιο 56: Η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει, γι’ ακόμα μια φορά, τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Ο Τόλλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα. Βάζει αυστηρούς όρους, που όμως δε θα τηρηθούν. Στο πάρτι, ένα νεαρό ζευγάρι θα έρθει κοντά και κάποιος γάμος θα κλονιστεί συθέμελα. Η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει. Η Ελένη, ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω από την πόρτα της, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τη φριχτή αλήθεια…

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “Η Εποχή των Εικόνων” στην ΕΡΤ2

Επεισόδιο 3: Η Κατερίνα Ζαχαροπούλου φιλοξενεί τον Δημήτρη Τσουμπλέκα, εικαστικό φωτογράφο και μέλος της κολεκτίβας Depression Era, ανοίγοντας μια συζήτηση για τον τρόπο που, τόσο ο ίδιος, όσο και οι καλλιτέχνες της Depression Era αντιλαμβάνονται και εικονοποιούν την τουριστική ανάπτυξη στο Νότο της Ευρώπης, σε συνάρτηση με την πολυετή προσφυγική και οικονομική κρίση. Ακολούθως, στη συζήτηση συμμετέχουν ο Μάνος Φλέσσας και η Ιωάννα Τσάκαλου, εικαστικοί της νέας γενιάς που ίδρυσαν την ομάδα Sphinxes. Μιλούν για την έρευνα και καταγραφή των καϊκιών που καταστρέφονται στη Σάμο, ενώ παρουσιάζουν την τελετουργική περφόρμανς τους με τα ξύλινα απομεινάρια σε μια πορεία-τελετή πριν την εναπόθεσή τους στον εκθεσιακό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙάκωβος Καμπανέλλης: Ο εμβληματικός δραματουργός που σφράγισε το σύγχρονο ελληνικό θέατρο12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Rampage: Το Απόλυτο Χάος” στο STAR

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Βασίλης Μάρος: Ο Κινηματογραφιστής” στο Cosmote TV History
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, διευθυντής φωτογραφίας και πρωτεργάτης του ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα Βασίλης Μάρος μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την πρώτη του επαφή με τη φωτογραφία, καθώς και για τις σημαντικές συνεργασίες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ μουσική του λόγου: Πέντε ιστορίες μικρού μήκους ξετυλίγονται στο 3ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ της ΕΛΣ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b