MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΗ

Η Οικία Κατακουζηνού συλλέγει τα…όνειρα που κάναμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η Οικία Κατακουζηνού εμπνέεται από την ιδέα του Μουσείου του Λονδίνου και συγκεντρώνει τα όνειρα που είδαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Monopoli Team

Μία από τις απρόσμενες συνέπειες της πανδημίας και των lockdown ήταν η αύξηση στα ασυνήθιστα όνειρα των ανθρώπων, γι’ αυτό και με αφορμή την ιδέα του Μουσείου του Λονδίνου, που έγινε ήδη πολύ δημοφιλής, η Οικία Κατακουζηνού καλεί τους φίλους της να στείλουν τα όνειρά τους στο [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Μουσείο του Λονδίνου συλλέγει τα… όνειρα που κάναμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας12.09.2018

Η συλλογή ονείρων αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια, σε συνέχεια της δράσης «Δεν είστε μόνοι», να παραμείνει η Οικία σε επαφή και επικοινωνία με το κοινό της σε αυτή την τόσο δύσκολη για όλους συγκυρία.

Καλούνται λοιπόν οι φίλοι της Οικίας Κατακουζηνού να στείλουν τα όνειρά τους, είτε στο http://[email protected] είτε – και ανώνυμα αν το επιθυμούν – μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κατακουζηνού, Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 4, 105-57, Αθήνα.

Ο στόχος είναι να γίνει μια πρώτη καταγραφή των ονείρων, ανώνυμα, (εκτός και αν κάποιος το επιθυμεί) και στη συνέχεια να γίνει μία παρουσίαση και μία συζήτηση. Αργότερα ίσως ακολουθήσει και εικαστική έκθεση με «ψηφιακά εκθέματα» εμπνευσμένα από τα όνειρά που θα έχουν σταλεί από τον κόσμο.

Η αρχική ιδέα ανήκει στο Μουσείο του Λονδίνου και ταιριάζει στο προφίλ της Οικίας Κατακουζηνού, καθώς και στην προσπάθειά της να δίνει βήμα και στους επισκέπτες της να εκφραστούν και να γίνουν κομμάτι της ιστορίας της Οικίας.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b