MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Αλάνις Μορισέτ ερμηνεύει το «Happy Xmas – War Is Over» και συγκινεί

Η Αλάνις Μορισέτ ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο που τραγουδάει το διάσημο χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο

Monopoli Team

Πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο Ρόμπι Γουίλιαμς, έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, για να μας βάλουν στο κλίμα των εορτών τις δύσκολες αυτές μέρες. Έτσι και η Αλάνις Μορισέτ, μπορεί να μην μας χάρισε ένα νέο τραγούδι, αλλά αποφάσισε να ερμηνεύσει μια εκδοχή του διάσημου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, «Happy Xmas (War Is Over)».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει το «Happy Xmas (War Is Over)» του John Lennon και της Yoko Ono.

Στο βίντεο η τραγουδίστρια φαίνεται να τραγουδά μαζί με την οικογένειά της τους στίχους του τραγουδιού, ενώ την βλέπουμε καθισμένη σε ένα κρεβάτι και περιστοιχίζεται από λουλούδια, μια κιθάρα και τη διάσημη επιγραφή του Λένον και της Όνο, «BED PEACE».

«Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να ερμηνεύσω κι εγώ αυτό το συγκινητικό τραγούδι», είπε η Αλάνις Μορισέτ. «Αισθάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι φέτος περισσότερο από ποτέ μπορούν να ταυτιστούν με τους στίχους του τραγουδιού, καθώς χρειάστηκε όλοι να δείξουμε μεγάλη αντοχή και να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες. Ελπίζω αυτό το τραγούδι να χρησιμεύσει ως μια μεγάλη αγκαλιά σε εσάς και τις οικογένειες και τους φίλους σας. Όλα θα είναι εντάξει στο τέλος, και αν δεν είναι εντάξει, δεν είναι το τέλος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRita Ora: Το πάρτι γενεθλίων εν μέσω πανδημίας, οι αντιδράσεις και το πρόστιμο12.09.2018

Δείτε κι εσείς το βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b