MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rita Ora: Το πάρτι γενεθλίων εν μέσω πανδημίας, οι αντιδράσεις και το πρόστιμο

Η Βρετανίδα ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι οργάνωσε «παράνομο» πάρτι για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά της σε ένα εστιατόριο του Νότινγκ Χιλ, με πολλούς διάσημους καλεσμένους και απολογήθηκε στο κοινό της με δημοσίευσή της στο Instagram.

Monopoli Team

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε δημοσίευσή της στο Instagram ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι το πάρτι της παραβίαζε τους κανονισμούς του lockdown που ισχύουν στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς μετά από δημοσίευση φωτογραφιών από το πάρτι γενεθλίων στο εστιατόριο Casa Cruz φαίνεται ότι παρευρέθηκαν περίπου 30 άτομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑParanormal: Βρήκαμε το νέο “Haunting of Bly Manor” στο Netflix12.09.2018

Σ’ ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα The Sun, οι καλεσμένοι του πάρτι φαίνεται να εισέρχονται από την πίσω πόρτα του εστιατορίου με απόλυτη μυστικότητα.

«Λυπάμαι βαθύτατα που παραβίασα τους κανόνες και καταλαβαίνω ότι αυτό θέτει ανθρώπους σε κίνδυνο. Αυτό ήταν ένα σοβαρό και απαράδεκτο λάθος. Λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς, συνειδητοποιώ πόσο ανεύθυνες ήταν αυτές οι ενέργειες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη», δήλωσε η τραγουδίστρια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

«Νιώθω ιδιαίτερα ντροπιασμένη γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο σκληρά κάποια άτομα έχουν εργαστεί για να καταπολεμήσουν αυτήν την τρομερή ασθένεια και γνωρίζοντας πλήρως τις θυσίες που έχουν κάνει οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις για να μας βοηθήσουν να μείνουμε όλοι ασφαλείς. Παρόλο που αυτό δεν διορθώνει τίποτα, θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη.», συνέχισε.

Η Rita Ora προσφέρθηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 10.000 λιρών, ενώ από την ώρα που κυκλοφόρησε η είδηση δέχεται μια τεράστια επίθεση μέσω των social media από ανθρώπους που την κατηγόρησαν για αδιαφορία απέναντι στην επικινδυνότητα του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Aφροδίτη*»: To κουίρ-φεμινιστικό φεστιβάλ στις οθόνες σας12.09.2018

Η Rita Ora δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του πάρτι, φροντίζοντας, ωστόσο, να μη φαίνεται κανένας από τους καλεσμένους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Τζέιμι Ντέιβις είπε σχολιάζοντας το περιστατικό: «Είναι σημαντικό κάθε πολίτης σε αυτή την κοινωνία να δίνει το παράδειγμα τηρώντας τους κανόνες. Αυτό ισχύει και για τους celebrities».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b