MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 36: Η Φιλιώ βλέπει τον Παναγή να φιλιέται με την Κατερίνα, στο πλαίσιο του σεμιναρίου που διοργανώνει η Κατερίνα για τις πρώτες βοήθειες, και γίνεται έξαλλη. Ο Παρασκευάς βρίσκεται σε πλήρη παραίτηση και ο Χαραλάμπης προσπαθεί ματαίως να τον ξεσηκώσει. Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται την απαγόρευση της Βαρβάρας στο μαγαζί της Κικής, πουλώντας αλκοόλ και θησαυρίζοντας. Ο Ασημάκης αποκαλύπτει στην Καλλιόπη το μυστικό που τον έφερε στον Πλάτανο. Η υπόσχεση ενός μυθικού θησαυρού την ενθουσιάζει. Ενοχλημένοι από τη συμμαχία Βαρβάρας-Ηλία, ο παπα-Αντρέας και ο Κανέλλος αναλαμβάνουν δράση για να χωρίσουν το δίδυμο, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει να βοηθήσει τον Παναγή με το θέμα των γονιών του. Για τον ίδιο σκοπό φωνάζει και η Μάρμω τον παπα-Αντρέα στο σπίτι της, αλλά η επίσκεψη αυτή θα έχει απρόσμενη κατάληξη.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 53:  Η Εύα, μετά την άσχημη κατάληξη του πάρτι, πέρα απ’ την οργή των γονιών της, έχει να αντιμετωπίσει και ένα βίντεο που την εκθέτει μεθυσμένη στο διαδίκτυο. Κατηγορεί τον Πέτρο γι’ αυτό κι ορκίζεται να τον εκδικηθεί. Ο Φίλιππος αισθάνεται ότι χάνει τον έλεγχο της οικογένειάς του, δεν ξέρει τι να κάνει με τη Λήδα που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, ενώ η σχέση του με την Αλίκη κρέμεται από μια κλωστή. Μετά από βασανιστική σκέψη, θα συναντήσει τη Λήδα για να της ανακοινώσει την απόφασή του. Ο Δήμος, αγανακτισμένος με αυτά που περνάει η Νίκη, αποφασίζει να πάει ο ίδιος στην Αστυνομία και ο Δημήτρης κάνει μία αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι της Νίκης.

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 19: O Σκορδάς και o Γούλας ανακηρύσσονται ήρωες μετά την σωτήρια εξουδετέρωση της βόμβας. Για επιβράβευση, το υπουργείο ανακοινώνει ένα ιδιαίτερα “ζουμερό” κονδύλι για το στρατόπεδο κι οι διοικητές είναι ελεύθεροι να το εκμεταλλευτούν όπως θέλουν. Εκείνοι φυσικά τσακώνονται για το πού θα επενδύσουν τα λεφτά και για να λύσει μια και καλή τον “εμφύλιο” ο Ταξίαρχος προχωρά σε μια μεγάλη αλλαγή: διορίζει καινούργιο διοικητή για να τους βάλει επιτέλους σε τάξη. Οι δύο ήρωες καταλήγουν υποδιοικητές. Την ίδια ώρα, οι παραγγελίες πέφτουν σύννεφο στα μαγειρευτά “Της Μανούλας Σου…” μετά την επίσημη πρόσληψη της Ναταλίας. Εκείνη όμως γρήγορα μετατρέπεται σε αδίστακτη “δικτάτορας” και η Φραντζέσκα με τον Φίλη είναι έτοιμοι να εκραγούν από την πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάνος Βλάχος: Το Instagram θέλει να δείξεις τη ζωή σου, όχι την άποψη σου12.09.2018

21:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Eπεισόδιο 47-48:  Ο Χάρης ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Παύλο για την απόφαση της Σοφίας να τον χωρίσει, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση. Ο Στέφανος πάει την Αθηνά για την θεραπεία της στην κλινική, όπου έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αγγελική και της ανοίγεται. Η Κατερίνα λέει στη Λένα και στον Θωμά ότι ξεπέρασε τον Μιχάλη, κάτι που βάζει τη Λένα σε υποψίες ότι η Κατερίνα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Η Σοφία είναι χάλια ύστερα απ’ τον χωρισμό της με τον Χάρη, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Αποστόλη τι έλεγε ο Παναγιώτης στην ταβέρνα το προηγούμενο βράδυ. Ο Θωμάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τη Μαριάνθη που θα τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάει στο αστυνομικό τμήμα όπου προσπαθεί να αποφύγει την διαδικασία της αναγνώρισης απ’ το θύμα.

Στο αστυνομικό τμήμα ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει γύρω απ’ τον Δημήτρη, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτεται το ενδιαφέρον του για τον Παναγιώτη στην Αγγελική και τον Μιχάλη από τον Αποστόλη, ο οποίος θέλει να μάθει την αλήθεια. Ο Στέφανος είναι με την Τζένη και περιμένουν τα αποτελέσματα από το τεστ εγκυμοσύνης, ενώ στο κτήμα επιστρέφει η Ελένη που απαιτεί να μιλήσει με την Αθηνά. Ο Νικόλας είναι με την Ιωάννα και φλερτάρουν, αλλά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Ο Μιχάλης ετοιμάζεται να βρει τον Παναγιώτη με την Αγγελική όταν ο Στέφανος του ζητάει να πάρει τη Δανάη από το σχολείο καθυστερώντας τον και δίνοντας το περιθώριο στον Δημήτρη να τον βρει πρώτος. Στο σχολείο η Αγγελική θα έρθει αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 53: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη αλλά θα αντέξει την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης; Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες όμως ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την Τρούμπα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο Τάκης όμως αποφασίζει ν’ αποκαλύψει το μυστικό της Δρόσως. Ποια θα είναι η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μάθει την αλήθεια για το παιδί του Νικηφόρου; Ο Δούκας μαζί με το Μελέτη αποφασίζουν να βρούνε την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣπύρος Σταμούλης: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 «Φόρεστ Γκαμπ» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Δράμα

Yπόθεση: Μια ιστορική αναδρομή στις προεδρίες του Κένεντι και του Τζόνσον, τον πόλεμο του Βιετνάμ, το σκάνδαλο του Γουότεργκεϊτ και άλλων σημαντικών γεγονότων που ξεδιπλώνονται μέσα από τις ιστορίες ενός ανθρώπου με 75 δείκτη IQ , του οποίου η μοναδική επιθυμία είναι να ξαναβρεθεί με την παιδική του αγάπη.

23:30 «Η Αιχμάλωτη» στο STAR

Ξένη Ταινία, Καναδικής Παραγωγής, Ψυχολογικό Θρίλερ

Yπόθεση: Οκτώ χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση της 9χρονης Κασσάνδρας, έρχονται στην επιφάνεια ορισμένα στοιχεία, που δείχνουν ότι η κοπέλα ενδέχεται να είναι ακόμη ζωντανή. Η αστυνομία, οι γονείς της και μέλη της τοπικής κοινωνίας θα προσπαθήσουν και πάλι να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, που καλύπτει την εξαφάνισή της, προκειμένου αυτή -αν πράγματι είναι ζωντανή- να καταφέρει να επιστρέψει στο οικογενειακό της περιβάλλον. Ενώ οι Αρχές διερευνούν την πιθανότητα απαγωγής της, ο πατέρας της Μάθιου, απογοητευμένος από την έλλειψη προόδου στις έρευνες αλλά και εξοργισμένος από τις υποψίες ότι εκείνος έπαιξε κάποιο ρόλο στην εξαφάνιση της κόρη του, αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Online και δωρεάν με μεγάλα αφιερώματα12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:30 «Μικροπόλεις» στην ΕΡΤ2

Πηγή: k.mylonas.gr

«Ασπρόπυργος – Η αποθήκη»: Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ διάρκειας 30 λεπτών για τις συνοικίες της Αθηναϊκής μητρόπολης. Σε κάθε περιοχή αντιστοιχεί μια λέξη-αρχιτεκτονική έννοια, που τη χαρακτηρίζει φυσιογνωμικά αλλά και κοινωνικά. Αυτή η λέξη είναι ο οδηγός στο βλέμμα, στην επιλογή των χαρακτήρων, στα στοιχεία του πορτρέτου τής κάθε περιοχής.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b