MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Office: «Κόβεται» τελικά η σειρά από το Netflix;

Αποσύρεται από το Netflix η τηλεοπτική σειρά «The Office», η πιο δημοφιλής σειρά στην πλατφόρμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Monopoli Team

Το Netflix χάνει την πιο δημοφιλή σειρά του

Τα νέα δεν είναι καλά για τους συνδρομητές του Netflix στην Αμερική. Απομένει μόνο ένας μήνας για να παρακολουθήσουν για τελευταία φορά την αμερικανική εκδοχή της τηλεοπτικής σειράς «The Office», καθώς η σειρά θα αποσυρθεί από την πλατφόρμα στις 31 Δεκεμβρίου.

Η σειρά είναι εδώ και χρόνια η πιο επιτυχημένη του Netflix, ωστόσο η απόσυρσή της ήταν αναμενόμενη από τον Ιούνιο του 2019, όταν το δίκτυο του NBC, το οποίο μετέδιδε το «The Office», ανακοίνωσε ότι θα μετέδιδε τη σειρά αποκλειστικά από τη δική του υπηρεσία streaming για πέντε χρόνια.

Αυτό θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2021, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι το «The Office» δεν θα προβληθεί ξανά στο Netflix, τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Το 2018, μια αναφορά της Nielsen αποκάλυψε ότι μεγάλος αριθμός συνδρομητών του Netflix παρακολουθούσαν το «The Office» περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σειρά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η πλατφόρμα είχε πληρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να κρατήσει την σειρά «Friends» για έναν χρόνο και τελικά οι προβολές στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν πλησίασαν εκείνες του «The Office».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚόρτνεϊ Κοξ: Εύχεται “Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών” με μία επική σκηνή από τα Φιλαράκια12.09.2018

Η ζημία δεν θα είναι μεγάλη για το Netflix καθώς αυτή την χρονιά η πλατφόρμα κατάφερε να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, χάρη στις πρωτότυπες σειρές «Tiger King», «The Umbrella Academy» και«Emily in Paris».

Το «The Office» έχει αποκτήσει πάρα πολλούς θαυμαστές μέσα στα χρόνια που προβάλλεται. Αρχικά, ξεκίνησε ως μία προσαρμογή της ομώνυμης σειράς του BBC από τους Ricky Gervais και Stephen Merchant, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή σειρά χάρη στο καστ του, το οποίο συμπεριλαμβάνει την Jenna Fischer, τον John Krasinski και τον Rainn Wilson.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η σειρά είναι διαθέσιμη για προβολή από το Amazon Prime.

Πηγή: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Έμιλι στο Παρίσι: Η πολυσυζητημένη σειρά του Netflix επιστρέφει με νέα σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b