MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Εύχεται “Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών” με μία επική σκηνή από τα Φιλαράκια

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Κόρτνεϊ Κοξ ξαναθυμήθηκε τον επικό “χορό με την γαλοπούλα”, που προβλήθηκε στα “Φιλαράκια” το 1998.

Η διάσημη σκηνή με την γαλοπούλα στο κεφάλι της Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ)
Η διάσημη σκηνή με την γαλοπούλα στο κεφάλι της Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ)
Monopoli Team

Η Κόρτνεϊ Κοξ μας ξαναθύμισε μία από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές από “Τα Φιλαράκια”: Το επεισόδιο, που ο χαρακτήρας της “Μόνικα” χορεύει με μία… γαλοπούλα στο κεφάλι της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κοξ αστειεύτηκε στο Instagram, ότι κάθε Ημέρα Ευχαριστιών της στέλνουν GIFs με την συγκεκριμένη σκηνή. “Νιώθω ευγνώμων, αλλά επίσης αν μου ξαναστείλετε κι άλλο GIF με αυτή την γαλοπούλα στο κεφάλι μου να χορεύω, θα τρελαθώ” είπε.

Για όσους δεν έχουν ακόμα καταλάβει, πρόκειται για εκείνη την επική σκηνή στο επεισόδιο “Αυτό με Όλες τις Ημέρες Ευχαριστιών”, το οποίο προβλήθηκε το 1998. Στην σκηνή αυτή η Μόνικα προσπαθεί να φτιάξει το κέφι του Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι), βάζοντας τη γαλοπούλα στο κεφάλι της και φορώντας στο πουλί γυαλιά ηλίου. Στη συνέχεια χορεύει, με αποτέλεσμα ο Τσάντλερ να της πει για πρώτη φορά ότι την αγαπάει.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, λοιπόν, η Κοξ είπε “Αφού είμαι το σύμβολο της Ημέρας των Ευχαριστιών, ορίστε. Ελπίζω να σας κάνω χαρούμενους”. Έτσι, η “Μόνικα” φόρεσε για ακόμα μια φορά την γαλοπούλα, την οποία διακόσμησε με γυαλιά ηλίου, παρόμοια με αυτά της σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Φυσικά, οι αντιδράσεις στο βίντεο, που μέχρι τώρα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια views, ήταν αμέτρητες. Η Λίζα Κούντροου, που έπαιζε την Phoebe στα “Φιλαράκια”, σχολίασε “Τι έκανες!”, ενώ η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, έγραψε “Σε αγαπώ αδερφή μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου θυμούνται τις αγαπημένες τους στιγμές από τα «Φιλαράκια»12.09.2018

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν η Κόρτνεϊ Κοξ θα ξαναμιλήσει για αυτή τη σκηνή στο πολυαναμενόμενο reunion της σειράς, που προς το παρόν έχει καθυστερήσει λόγω της πανδημίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b